Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Amiinn canım benimopuyorumnanaktan
Bu kadar umut ve dua ile bekleyişleri Rabbim boş bırakmaz...:Saruboceq:
Bugün olmassa yarın,bir gün mutlaka bu duyguyu hepimiz tadıcaz İNŞALLAH...

AMıN gezgincim ama ilginç bir şeyki rüyama gelmesini istiyorum gelmiyor sadece dün rüyamda sanki adet olmuşum gibi bi kan gördüm ve üzüldüm umarımm benim rüyalarım hep tersine çıkar umarım sevinicem allah büyükk ....

inşallah canım ama rüyan psikolojik bence,yani takma... kaydirigubbakcemile2
Bende devamlı görüyorum birşeyler,bir taksam kafaya bilmem halim ne olurdu -tatlicadiarzu-
Normalde senin günün hiç geçiyor mu yoksa düzenlimisin??

3 aydır düzenli cnm bi gün farkedebiliyo sadecee 3 ay öncesi 3 günmü ne düzensizdiii okadar oda çok strestli olduğum zamanlarrda farkediyoo

Amin canım inşallaah öyle olur:Saruboceq:
Forumda başlık açayım bir bakayım bunu yaşayanlar varmıymış...
Bende merak ettim neden böyle oluyorbilmiyorumkismile
sen nasılsın bugün?...

hayırlısı olsun canım bende şükür iyiyim ama belim çok çabuk ağrıyor oyuzden bıraz ayakta bıraz oturarak bıraz yatarak gecırıyorum gunlerımı pazartsı doktora gıtcem inş hayırlısıyla bebgımı gorurum cok panık yaptım bi sorun olcak dıye gunler gecmıyor sankı

ceygül burdamısın sen bende bu topiği unutmuşum yeni üyeyim ya kim neredeydi ben nereye yazdım unutuyorum 2011 şubat annelerine yeni liste yaptım bak istersen zemuszemus

merhaba ben de bu yaz olmasını isteyenlerdenim 17 haziran adet günüm bir de ilişkiden sonra kasıklarımda ara ara ağrılar olmaya başladı ,göğüslerimde şişti ve batıyor sanki .ya adet öncesi ağrılara da benziyor .hamilelik belirtisi olabilir mi şimdiden olur mu ?

canım bence bu belirtilerle yanılgıya düşme çünkü bunlar hep adet hemde hamilelik belirtisi.En iyisi adetği beklemek tabiki ama yinede ben çok sabırsızım diyorsan daha önce adet öncesi sende hiç olmayan şeyler varsa onlara dikkat et.Mesela bende daha önce hiç yaşamadığım baş ağrısı ve ayak tabanlarımda yanma olmuştu.

arkadaşlar bugün sabah dayanamayıp gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı ama o kadarda belirgin değil dikkatli bakınca belli oluyor acaba hamilemiyim.. daha adetimie 8 gün var nolur kızlar cvp yazın bana kafayı yemek üzereyim.

silik de çıksa pozitiftir...ama bu konuda hayal kırıklığı yaşamamak için en kesin belirti adet kesilmesi arkadaşlar bence adetinizden önce test yapmayın çünkü adet kesilmesinden önca haberimiz olmadan oluşup sonlanan birsürü gebelik yaşayabiliyoruz...

şimdilik hadi gözün aydın demek lazım :)))) ama adetinin geçmesini bekle canım oki??

umarım sonra da pozitif çıkar daha da mutlu olursun opuyorumnanaktan

Çok dikkat et canım kendine,ilk aylar dinlenilmesini söylüyor hep doktorlar.
Bebişin iyice tutunur sana inşallaahhopuyorumnanaktan
Bu arada bendede 3 gündür bel ağrısı var bilmiyorumkismile Hayr olsun...
İnşallah belirtidir diyorum geçiyorumkaydirigubbakcemile3

benim de düzensiz bazen 30 bazen 35 40 hatta 45 günde bir oluyor yumurtlamayı tahmin edemiyorum kafamıza göre takılıyoruz yani denk gelir mi gelmez mi orasını Allah bilir.hayırlısı olsun inşallah.

benim de düzensiz bazen 30 bazen 35 40 hatta 45 günde bir oluyor yumurtlamayı tahmin edemiyorum kafamıza göre takılıyoruz yani denk gelir mi gelmez mi orasını Allah bilir.hayırlısı olsun inşallah.

aynen canım bende senin gibiyim işte,tahmin edemiyorum...
Anca belirtileri olucakda edicem,yoksa hesaplamayla çıkmıyor ortaya...
Bizde kafamıza göre takılıyoruz:lepi: Artık hayır getirir inşallah bize:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…