nedenmiş peki adet düzensizliğinin nedeni ..bana da smear yaptılar parça aldılar ultrason ve hormon kaldı onlar için de adeti bekliyorum ...
artık çok yoruldum doktor doktor gezmekten kan tesiti yaptırdım bugün negatif zaten umudum yoktu adet söktürücü aldım normal şekilde adet olamadığım için tedaviyede başlayamıyorum ayy kızlar çok kötüyüm bugün bi köşede sıkıştım kaldım topiğede giremiyorum fazla canım çok sıkılıyor çok yoruldum ALLAH hepimizin yardımcızı olsun ve sabır versin :Saruboceq:
günaydın hatta iyi öğlenler gezgincimm ... ne enerji var sende maşallah opuyorumnanaktan gerçekten hamileyim diyince birii çok seviniyorumm kendimemi çekiyorum nee bilmiyorum amaa biri negatif diyince içime bişey oluyooo sanki :bbo: allahım sen herşeyin hayırlı olanını ver belki bizim hayır gördüklerimizde bir şer vardır allah büyük dualarla kalmalıyızzvereliniortak
çok sağolun canlarım benim sizlerde olmazsanız kimlere içimi dökerim evet üzülüyoruz ağlıyoruz yoruluyoruz inşALLAH sabretceğiz ve Rabbim bizi hediyesiyle ödüllendirecek birbirimize çok dua edelim çünkü Rabbim günahsız ağızdan yapılan duayı geri çevirmez ne siz benim günahımı bilirsiniz nede ben sizin sizden birine ben dua ettiğim zamn günahınızı bilmediğim için gunahsız bir ağızla dua etmiş oluyorum müslümann müslüman kardeşine en güzel hediyesi ona ettiği duadır inşALLAH Rabbim dualarımızı kabul eder meleklerimize kavuşuruz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
valla gezgincim bana hemşire geldi gebelik yok dedi bende hmm teşekkür ederim dedim kapıya doğru gittim kaçıp gitcektim ücreti ödemeden sonradan aklıma geldi ücretneyse eşim ödedi ücreti çıktık aklımda kalan tek şey hemşire merdivenlerden çıkıp bize doğru gelirken eşimin o heycanıydı tabi sonucu öğrenince fos oldu bişey kalmadı adamcağızdan tabi artık ben allıştım metin olmaya çalışıyorum ama canım kocacığım alışamadı bi türlü NEGATıFE :roflol:
ben de hastalandım bu aydenemeler başarısız önümüzdeki aya yazın beni de arkadaşlar...
hakkımızda hayırlısı!
canım regli tarihi yazarmısın ekleyeyim seni bak bende adet olamadığım için üzülüyorum beterin beteri var haline şükret dostum diye bir söz varo yüzden canını sıkma üzme kendini moralin yüksek olsun ki meleğin gelsin opuyorumnanaktan
hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt
xenalix :CüvCüv:
manikk :CüvCüv:
ceygul :CüvCüv:
BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti
gezgin : 21 haziran :Saruboceq:
denizden : 25 haziran :Saruboceq:
cigdem_k : 26 haziran :Saruboceq:
masum_pisi06 : 26 haziran :Saruboceq:
life_city : 30 haziran :Saruboceq:
angelic : 9 temmuz :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
eylul_den : 8 haziran :Saruboceq:
moonlight : 11 temmuz :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 23 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
gulşah84 : 15 temmuz :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
miss_teacher : 4 temmuz :Saruboceq:
15 haziran her ay aynı 14-15 temmuz gibi müjde veririm inşallahhh!
moral verici sözlerin içn çok teşekkürler tatlım...
günaydın herkese ...sanırım benim bu ay regl 23 haziran olacak ..gözde benimkini 23e alırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?