Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

nedenmiş peki adet düzensizliğinin nedeni ..bana da smear yaptılar parça aldılar ultrason ve hormon kaldı onlar için de adeti bekliyorum ...

canımcım ben polıkıstık yapıda yumurtalıklarımın ıkısıde ondan hormonlarıma baktılar yurtlama normal dedıler kendılıgınden hamıle kaldıgım ıcın gecen sene tedavı onermıyo kan pıhtılasması var genetık test ıstemıstı doktor. onuda hamıle kalmadan yaptırmam gerekıyo bu persembe gdıcem bı kac ay daha denıcem olmassa gdıcem doktora oyle demıstı zaten amaaaan ya bosver olmasın artık zaten gercekten stressen kendıme zarar vermeye basladım gercekten oyle bı duruma geldımkı artık hıc olmasın ıstıyorum yanı stresten esımle bıle ılgılenemıyorum

akannehiroffff... kimsecikler yok bu gece buralarda neyse artık görüşürüz bi ara hayırlı haberlerle inş. olumunekankayizsmile

Kızlaaar,günaydııınnnn kaydirigubbakcemile2
Nasılsınız bugün ?? ...Yazıları okudum,negatif sonuç alan arkadaşlar üzülmeyin diyorum,umudunuzuda yitirmeyin,bu ay olmadı diye hiç olmuyacak diye birşey yok,inşallaah bir dahaki ay çift çizgileri görenlerden olursunuuzzz,bizde dahil tabihihoyyyt
Valla çok sabır istiyormuş bu iş onu anladım...Kafaya çok taktımı insan alıp başını gidiyor,ben her saat ayrı krizlere giriyorum,"varmıdır,tutmuşmudur" diye diye.. Eee bazende "ya yoktur sanmıyorum" nidalarıkaydirigubbakcemile3
3 kez silik çizgiyi gördüm bu arada,ama genede umudum fazla yok nedensebilmiyorumkismile
bilmiyorum sonumuz ne olucak,hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile2
İnşallah biri çıkarda yakında HAMİLEYİM diye yazar,pozitif enerji pozitif hava eser burada hepimiz için:lepi:

Son düzenleme:
artık çok yoruldum doktor doktor gezmekten kan tesiti yaptırdım bugün negatif zaten umudum yoktu adet söktürücü aldım normal şekilde adet olamadığım için tedaviyede başlayamıyorum ayy kızlar çok kötüyüm bugün bi köşede sıkıştım kaldım topiğede giremiyorum fazla canım çok sıkılıyor çok yoruldum ALLAH hepimizin yardımcızı olsun ve sabır versin :Saruboceq:

gözdecim sakin ol bence stres yapma sabır en önemlisi zor dönemlerden geçiyoruz hepimiz kafamızda bir sürü soru dolaşıyor sakin olmamız lazım canını sıkma zaten zamanı gelince her şey olur ben de beklemedeyim yani.

evet gözdecim kendini sıkma canım bende stres yapmamaya çalışıyorumakannehir sorun etme desemde olmaz belki biliyorum amaa bizler sağlıklıyız çok şükür rabbim hayırlı zamanı bekliyordur öyle düşünbilmiyorumkismile o ne derse o olur fazla kafayaa takmamak lazım çünki strest yaptıkça herşey dahada kötüye gider cnm sakin olmaya çalış :teselli:

günaydın hatta iyi öğlenler gezgincimm ... ne enerji var sende maşallah opuyorumnanaktan gerçekten hamileyim diyince birii çok seviniyorumm kendimemi çekiyorum nee bilmiyorum amaa biri negatif diyince içime bişey oluyooo sanki :bbo: allahım sen herşeyin hayırlı olanını ver belki bizim hayır gördüklerimizde bir şer vardır allah büyük dualarla kalmalıyızzvereliniortak

Gözdecim al bendende o kadar .... Hastaneden geliyorum,eşimin işi vardı yanında gitmiştim,beni bir anda hastaneye soktu meğer kan vermem için herşeyi ayarlamış...bilmiyorumkismile
Verdim,bekledik.... Bekledik... Titriyorum tabi heyecandan....
Adam morali bozuk geldi ve NEGATİF öyle bir dedi ki içime oturdu...:gitme:
Hayır vardır dedim içimden... Eve gelene kadar sus pus olduk,eşim meğer çok umutluymuş yıkıldı adam cağız.. Valla bende öyleydim kiiii son anda dedim kendine gel,daha 3 hafta oldu bebek isteyeli pat diye olucak diye birşey yok Allah dilememiş bir dahaki ay belki daha hayırlı bizim içinkaydirigubbakcemile2 Şuan kendimi topladım elhhamd... Daha günüm gelmedi hoş,hayır olsun...
Allah'dan umut kesilmez... yerimseniben
Bir kaç kişide negatif dedi,bizde eklendik,ne diyelim hayr olan neyse onu bize versin Rabbim:Saruboceq:

Valla canım enerjili ve pozitif düşünceli olmaya çalışıyorum,yoksa ben kendimi biliyorum taktım mı üzüldüm mü tam üzülürüm.. Tam takarım.. En iyisi sakin olmak huzurlu olmak...Yoksa günler bana zehir olur eminim:1ninca:
Rabbim hepimizi sevindirsin,pozitif sonuçlar ile yüzümüzü güldürsün canm...yerimseniben

çok sağolun canlarım benim sizlerde olmazsanız kimlere içimi dökerim evet üzülüyoruz ağlıyoruz yoruluyoruz inşALLAH sabretceğiz ve Rabbim bizi hediyesiyle ödüllendirecek birbirimize çok dua edelim çünkü Rabbim günahsız ağızdan yapılan duayı geri çevirmez ne siz benim günahımı bilirsiniz nede ben sizin sizden birine ben dua ettiğim zamn günahınızı bilmediğim için gunahsız bir ağızla dua etmiş oluyorum müslümann müslüman kardeşine en güzel hediyesi ona ettiği duadır inşALLAH Rabbim dualarımızı kabul eder meleklerimize kavuşuruz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

valla gezgincim bana hemşire geldi gebelik yok dedi bende hmm teşekkür ederim dedim kapıya doğru gittim kaçıp gitcektim ücreti ödemeden sonradan aklıma geldi ücret neyse eşim ödedi ücreti çıktık aklımda kalan tek şey hemşire merdivenlerden çıkıp bize doğru gelirken eşimin o heycanıydı tabi sonucu öğrenince fos oldu bişey kalmadı adamcağızdan tabi artık ben allıştım metin olmaya çalışıyorum ama canım kocacığım alışamadı bi türlü NEGATİFE :roflol:

Amiinnn canımmm:Saruboceq:
Nede güzel sözcükler dökülüvermiş dilinden,inan çok iyi geldi,sağolasın canımmopuyorumnanaktan
Rabbim senin yüzünü güldürsün en kısa zamanda:Saruboceq:
Kulun kardeşi için yaptıgı duaya gökyüzünde duyan melekler amin dermiş,
yeter ki içten olsun...
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın... En hayırlı haberleri beraber alırız ve sevinci mutluluğı yaşarız inşallaahh

Valla erkek ne kadar çok yıkılıyormuş bu duruma çook iyi anladım,kadınlar ne kadarda metanetli, oturup ağlamam gerekirken bizimkinin moralini düzeltmekle ugrastımkaydirigubbakcemile3 Neyseki uzun sürmedi...
Ben ilk defa negatif sözü ile karşılaştım inşallah sondurda,yüreği delip geçiyormuş yahuuakannehir Neyse hayatta daha neler görücez kimbilir....
Ben ne olur ne olmaz,gebelik vardır diye sporlarımı bırakmıştım,başlasam iyi olucakhihoyyyt
ınsan bardak kaldırmaya korkuyormuş bu durumda ne garip duygular yaa,birde hamile olsam ne olur halim kim bilirkaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçtım kızlar arada bakarım misafirim gelicek akşam,mutfağa doğru yol alsam iyi olur

Son düzenleme:
ben de hastalandım bu ay denemeler başarısız önümüzdeki aya yazın beni de arkadaşlar...
hakkımızda hayırlısı!

ben de hastalandım bu ay denemeler başarısız önümüzdeki aya yazın beni de arkadaşlar...
hakkımızda hayırlısı!

canım regli tarihi yazarmısın ekleyeyim seni bak bende adet olamadığım için üzülüyorum beterin beteri var haline şükret dostum diye bir söz var o yüzden canını sıkma üzme kendini moralin yüksek olsun ki meleğin gelsin opuyorumnanaktan

15 haziran her ay aynı 14-15 temmuz gibi müjde veririm inşallahhh!
moral verici sözlerin içn çok teşekkürler tatlım...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydın herkese ...sanırım benim bu ay regl 23 haziran olacak ..gözde benimkini 23e alırmısın

YOK GECıKMEDı ...reglde düzensizlik var ..normalde her ay 15 inde oluyordum ..son iki ay değişti..iki ay önce 11 inde geçtiğimiz ay da 23 ünde oldum ..her ay 15 inde oluyorum ama bu iki ay mevsimsel stresten filan değişmiş olabilir diye bu ay için de 15 inde olurum diyordum ama sanırım regl tarihim 23 üne attı anlaşılan ...15 inde olmadığıma göre ...gecikme yok yani ..23 ünden sonra gecikmeden bahsedebilrim ancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…