hamiş adaylarımız
mıhrace05 : 21 mayıs(15 mayıs kan tahlili) :Saruboceq:
zap_zup : 22 mayıs :Saruboceq:
love_honey : 28 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
:Saruboceq:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamiş adaylarımız
mıhrace05 : 21 mayıs(15 mayıs kan tahlili) :Saruboceq:
zap_zup : 22 mayıs :Saruboceq:
love_honey : 28 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
sana geçmiş olsun diliyorum cnm iş tedaviden en yakın zamanda olumlu sonuç alırsın..evet cnm ben adetlerim düzenli çok şükür..bakalım ben artık sabredicem inş dediğin gibi bebeğin habercisidir..10 gün sonra falan öğrenirim herhalde..28 mayıs adet tarihim..[/QUO
çok sağol canım güzel dileklerin için gelişmelerden bizide haberdar et canım bazı arkadaşlar hiç haber vermiyor bizde burda onları merak ediyoruz ne olursa olsun birbirimizi habersiz bırakmayalım dua ederiz birbirimize destek oluruz :teselli:
amin cnm allahım isteyen herkese o duyguyu tattırsın..adet tarihlerimiz yakın senle bende 28 mayısta bekliyorum bu ay tabi gebelik yoksa inş adet olmam:)
hanımlar merhaba bende bu aza hamile kalmak istiyorum kızım küçükken ona bi kardeş daha yapayım soara beraber büyürler bende iş hayatıma tam gaz devam ederim diyorum hadi bakalım herkes hayırlı haberlerle gelsin buraya
kızlar adetim 6 gün geçikti tam 36 gün oldu sizce bir test yapıp eğer negatif çıkarsa adet söktürücü mü kullanayım (yoksa bu adetin geleceği yok) yada biraz daha mı bekleyeyim adetimn gelmesi için bende hiç belirti yok ne adet belirtisi nede hamiş belirtisi adet olursam tedaviye başlayacağım ama gelen giden yok ne yapacağımı şaşırdım ya doktora gitsem oda aynısını söyliyecek gebelik yoksa adet söktürücü vercek bi yandan bekleyeyim diyorum ama bildiğiniz gibi beklemekte çok zor ne yapsam acaba fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :uhm:[/QUOTE
ilk önce test yap test yapmadan ilaç kullanma derim ben ağrı kesici bile kullanmıyorum nolur nolmaz diye.. testin sonucu negatifte olsa doktora git umurarım pozitif çıkar bişey daha sorcam 6 gün nasıl dayandın test yapmadan :)))
evet yakınmış günlerimiz Bursalıyızda iyi tesadüf oldu :)) allah isteyen herkese nasip etsin diyorum çünkü olupta kıymetini bilmeyenlere gıcık oluyorum şu günlerde..bende adet olmayayım diye dua ediyorum artık beklemekten başka çaremiz yok şuan..çok zormuş beklemek yaa
gözdecim bencede test yap sonra doktora git..senin düzensizmiydi gecikmeler oluyormuydu..
evet cnm beklemek çok zormuş.istemeyince zaman nasıl hızlı geçiyor neyse sabır..sen doktora gittinmi yada nereye kime gitmeyi düşünüyorsun.
o hayal kırıklığını bilirim ama sen doktora gitmeden kullanma nasıl olsa gideceksin dimi doktora ilaç kullanmadan git derim
hele birde kilo falan aldınmı tamam "hamilemisin yoooksaaa" herkese ayrı bi cevap ne meraklı milletiniz böyle ya ne zaman evlenceksinizler bitti çocuk nezamanlar başladı herkes yaşıyo galiba bunları :))