• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

valla bende mi adayım bilmiyorumki ...benim gibi adeti 1 hafta gecikip de gebe olmayıp kadın doğumcuya giden oldumu ...tıp merkezi kafamı karıştırmadı değil ...kan testi yaptı ama uyduruk gibi geldi bana sanaki ...pazartesi normal bir hastahaneye gdeceğim adet olmazsam

sana geçmiş olsun diliyorum cnm iş tedaviden en yakın zamanda olumlu sonuç alırsın..evet cnm ben adetlerim düzenli çok şükür..bakalım ben artık sabredicem inş dediğin gibi bebeğin habercisidir..10 gün sonra falan öğrenirim herhalde..28 mayıs adet tarihim..[/QUO

çok sağol canım güzel dileklerin için gelişmelerden bizide haberdar et canım bazı arkadaşlar hiç haber vermiyor bizde burda onları merak ediyoruz ne olursa olsun birbirimizi habersiz bırakmayalım dua ederiz birbirimize destek oluruz :teselli:

amin cnm allahım isteyen herkese o duyguyu tattırsın..adet tarihlerimiz yakın senle bende 28 mayısta bekliyorum bu ay tabi gebelik yoksa inş adet olmam:)

evet yakınmış günlerimiz Bursalıyızda iyi tesadüf oldu :)) allah isteyen herkese nasip etsin diyorum çünkü olupta kıymetini bilmeyenlere gıcık oluyorum şu günlerde..bende adet olmayayım diye dua ediyorum artık beklemekten başka çaremiz yok şuan..çok zormuş beklemek yaa

hanımlar merhaba bende bu aza hamile kalmak istiyorum kızım küçükken ona bi kardeş daha yapayım soara beraber büyürler bende iş hayatıma tam gaz devam ederim diyorum hadi bakalım herkes hayırlı haberlerle gelsin buraya

amin inşallah hayırlı haberleri paylaşırız :) :CüvCüv:

kızlar adetim 6 gün geçikti tam 36 gün oldu sizce bir test yapıp eğer negatif çıkarsa adet söktürücü mü kullanayım (yoksa bu adetin geleceği yok) yada biraz daha mı bekleyeyim adetimn gelmesi için bende hiç belirti yok ne adet belirtisi nede hamiş belirtisi adet olursam tedaviye başlayacağım ama gelen giden yok ne yapacağımı şaşırdım ya doktora gitsem oda aynısını söyliyecek gebelik yoksa adet söktürücü vercek bi yandan bekleyeyim diyorum ama bildiğiniz gibi beklemekte çok zor ne yapsam acaba fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :uhm:

kızlar adetim 6 gün geçikti tam 36 gün oldu sizce bir test yapıp eğer negatif çıkarsa adet söktürücü mü kullanayım (yoksa bu adetin geleceği yok) yada biraz daha mı bekleyeyim adetimn gelmesi için bende hiç belirti yok ne adet belirtisi nede hamiş belirtisi adet olursam tedaviye başlayacağım ama gelen giden yok ne yapacağımı şaşırdım ya doktora gitsem oda aynısını söyliyecek gebelik yoksa adet söktürücü vercek bi yandan bekleyeyim diyorum ama bildiğiniz gibi beklemekte çok zor ne yapsam acaba fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :uhm:[/QUOTE

ilk önce test yap test yapmadan ilaç kullanma derim ben ağrı kesici bile kullanmıyorum nolur nolmaz diye.. testin sonucu negatifte olsa doktora git umurarım pozitif çıkar bişey daha sorcam 6 gün nasıl dayandın test yapmadan :)))

ilk önce test yap test yapmadan ilaç kullanma derim ben ağrı kesici bile kullanmıyorum nolur nolmaz diye.. testin sonucu negatifte olsa doktora git umurarım pozitif çıkar bişey daha sorcam 6 gün nasıl dayandın test yapmadan :)))[/QUOTE]

canım adetlerim düzensiz olunca beklemek zorunda kalıyorum kaç kere hayal kırıklığı yaşadım aslında hiç yapmak istemiyorum test filan çünkü eminim gebelik olmadığından yine pko yaptı yapacağını kiste dönüştü ve regliyi erteliyo biran önce adet olup tedavime başlamak istiyorum bu ay klomen kullancam tabi adet olursam :D valla ALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:

evet yakınmış günlerimiz Bursalıyızda iyi tesadüf oldu :)) allah isteyen herkese nasip etsin diyorum çünkü olupta kıymetini bilmeyenlere gıcık oluyorum şu günlerde..bende adet olmayayım diye dua ediyorum artık beklemekten başka çaremiz yok şuan..çok zormuş beklemek yaa

evet cnm beklemek çok zormuş.istemeyince zaman nasıl hızlı geçiyor neyse sabır..sen doktora gittinmi yada nereye kime gitmeyi düşünüyorsun.

evet cnm beklemek çok zormuş.istemeyince zaman nasıl hızlı geçiyor neyse sabır..sen doktora gittinmi yada nereye kime gitmeyi düşünüyorsun.

henüz gitmedim ama haile olsamda olmasamda gidicem bu ay sonunda nereye gideceğime karar vermedim dorukla jimer arasında kaldım arkadaşım jimere gidiyor bende heralde oraya giderim çok memnun kalmış orasını tavsiye ediyor banada

canım adetlerim düzensiz olunca beklemek zorunda kalıyorum kaç kere hayal kırıklığı yaşadım aslında hiç yapmak istemiyorum test filan çünkü eminim gebelik olmadığından yine pko yaptı yapacağını kiste dönüştü ve regliyi erteliyo biran önce adet olup tedavime başlamak istiyorum bu ay klomen kullancam tabi adet olursam :D valla ALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:[/QUOTE]

o hayal kırıklığını bilirim ama sen doktora gitmeden kullanma nasıl olsa gideceksin dimi doktora ilaç kullanmadan git derim

o hayal kırıklığını bilirim ama sen doktora gitmeden kullanma nasıl olsa gideceksin dimi doktora ilaç kullanmadan git derim[/QUOTE]

evet canım gitcem ama klomeni kullandıktan sonra gitcektim oda yumurtalrıma bakılcaktı gelişme olmuş mu diye artık regli olamıyorum diye gitcem :) artık hayırlısı

o hayal kırıklığını bilirim ama sen doktora gitmeden kullanma nasıl olsa gideceksin dimi doktora ilaç kullanmadan git derim

evet canım gitcem ama klomeni kullandıktan sonra gitcektim oda yumurtalrıma bakılcaktı gelişme olmuş mu diye artık regli olamıyorum diye gitcem :) artık hayırlısı[/QUOTE]

oooffff ya ne çekiyosa şu kadınlar çekiyo

oooffff ya ne çekiyosa şu kadınlar çekiyo[/QUOTE]

katılıyorum sana canım ya baksana bi bebek için nasılda yıpratıyoruz kendimizi doktor doktor geziyoruz ilaçlar filan bi yandan çevren bebek bekliyor siz ne zamn düşünüyosnz ne zamn yapcaksınız filan filan sorular eşin bide anlayışlı değilse bide ondan çekiyoruz bizde iyice strese giriyoruz strese girince bizim hormonlar alt üst oluyor tabii sonra yine çekmeye devam ediyyoruz :D :D kaydirigubbakcemile3

katılıyorum sana canım ya baksana bi bebek için nasılda yıpratıyoruz kendimizi doktor doktor geziyoruz ilaçlar filan bi yandan çevren bebek bekliyor siz ne zamn düşünüyosnz ne zamn yapcaksınız filan filan sorular eşin bide anlayışlı değilse bide ondan çekiyoruz bizde iyice strese giriyoruz strese girince bizim hormonlar alt üst oluyor tabii sonra yine çekmeye devam ediyyoruz :D :D kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

bende sana katılıyorum canım aile gzmeklerine gitmek istemiyorum çünkü o malum sorudan bıktım artık istemiyoruz daha diyorum ne dicem yaa zaten ayyy bu ay olcakmı olmucakmı stresi varken milletede dert anlatılmıyo asabi oldum ya kendimi tanıyamıyorum bazen :oklava:

bende sana katılıyorum canım aile gzmeklerine gitmek istemiyorum çünkü o malum sorudan bıktım artık istemiyoruz daha diyorum ne dicem yaa zaten ayyy bu ay olcakmı olmucakmı stresi varken milletede dert anlatılmıyo asabi oldum ya kendimi tanıyamıyorum bazen :oklava:[/QUOTE]

aynen canım aynen özelliklede kayınvalideme hiiiiç gitmek istemiyorum valla bana kim sorarsa ALLAH ne zamn nasip ederse o zamn olur diyorum böyle dediğim zamn bi daha soru sormuyolar devamı gelmiyo bence sende dene :D işte anca bizi bizler anlarız onlarda da anlasalardı zaten bir kere sorup bi daha gördüklerinde sormazlardı zaten olsa biz bunu altın gibi saklayacak değiliz valla olsa haykıra haykıra söylerim yani :oklava:

hele birde kilo falan aldınmı tamam "hamilemisin yoooksaaa" herkese ayrı bi cevap ne meraklı milletiniz böyle ya ne zaman evlenceksinizler bitti çocuk nezamanlar başladı herkes yaşıyo galiba bunları :))

hele birde kilo falan aldınmı tamam "hamilemisin yoooksaaa" herkese ayrı bi cevap ne meraklı milletiniz böyle ya ne zaman evlenceksinizler bitti çocuk nezamanlar başladı herkes yaşıyo galiba bunları :))

evet canım bizim milletimiz böle olunca herkes aynı şeyi yaşıyor kısır döngü yani :D ne zamn evlencen evlendin bebek ne zam (doğurdun) 2 ne zamn (doğurdun ) 3 ne zamn (doğurdun) artık doğurma derler :D herşeyi onlar belirliyolar töbe töbe ha bide bebek olmayınca neden olmuyor diye araştırıp dururlar
yeni tanıştığım bir arkadaşım var 5 yıllık evli ve çocuğu yoktu soramadım niye yok diye sonradan başkası bana söyledi eşinden dolayı kaynaklanıyomuş eğer ben patavatsız bi şekilde gidip sorsaydım ayy kız ne kadar kötü olurdu ya şimdi onu daha iyi anlıyorum valla ALLAH sabır versin bizlere :teselli:

Back