Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar hanimlar...
cnm benim çok teşekkür ederim inş en yakın zamanda haber veririm size.sende canını sıkma lütfen herşeyin bi zamanı vardır..allah en yakın zamanda bebeğine kavuştrsun seni..siz nezamandır istiyorsunuz..
26 martta 2.düşüğümü yaptım 1 ay korunduk şimdi çalışmalara başladık haziranda güzel haberlerle dönmek istiyorum aranıza dua edin kızlarrr...
canım biz 7 aydır istiyoruz sadece 2 ay korundum sonra bıraktım pkolu olduğumu bilmiyordum boş yere korunmuşum :)
nasıl bişey cnm o kist falanmı.şuan tedavimi görüyomusun..gözdecim benim adetime 10 gün var dün sağ kasığımda çok ağrı vardı genellikle iki adet arasında olur benim ama bu seferki biraz geç gibi geldi.neolabilir acaba..yumurta çatlamasıysa biraz geç diye düşündüm ben ama.
garanti olsun diye 21 Mayıs diyeyim bari :)))) bir aşılama ve bir de rahim filminden sonra bakalım bu ay ne olacak...gerçi ben bu cuma kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama kaydirigubbakcemile3
selam herkese ..ben de yaza hamile kalmayı düşünüyorum inş...çalışmalra daha başlamadık ...eşim korunuyor ...çalışmalara haziranda başlamayı düşünüyorum ..gerçi şuanda adetim 6 gün geçmiş durumda ..idrarda negatif çıktı ..kanda da öyle ...niye hala adet olmadım orası meçhul :))))
merhaba canım benimde 4 gün geçilkti ama benm adetlerm düzensiz senin düzenlimi stresden dolayı geçikmiş olabilir daha fazlada bekleme muane ol inşllh birşey yoktur ama sen tedbirini al opuyorumnanaktan
benim adetlerim düzenlidir ..ama bekarken de stresten filan 20 günde bir adet olurdum ...çok doktora gittim gayet sağlıklısın dediler...6 ay önce filan yine kadın doğuma rutin kontrole gitmiştim ..ultrason ,smear ,hormon ,vajinal muayene hepsini yaptı doktor ..en ufak bir sağlık problemin yok dedi doktor ...normalde stresten filan hep adetlerim gecikmez geri geri gider ..ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum ...diyet yapıyorum onun etkisi olabilirmi acaba diye düşünmeye başladım ..
gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....[/QUOTE
sağol canım verdiğin bilgiler için bugün bezelye yemeği yapayım bari
olabilir canım bu hormanlar ufacık şeylerden bile etkileniyorlar ve negatif çıktı diye üzülmeye devam edersen dahada geçikir :) kendimden biliyorum rahatla bak bi problem yok ALLAH a şükür
evet canım yumurtalıkta olan birden çok kist :) yumurtalar çatlamıyınca kistleşiyo bir sürü kist oluşuyor buda gebeliği engelliği tabi evet canım tedavi göryorum
hayırlısı bakalım canım inşllh meleğin sana işaret veriyodur ben burdayım anne canım senn adetlerin düzenliydi sanırım dimi düzenliyse yumurtlama gününüde bilirsin bence yumurta çatlaması değil gibi ama işte bilemiyosun inşllh bebeğinin habercisidir bu ağrı :ecrin_bebek:
herkese merhabalar benimde beklediğim adet tarihim 1 haziran.. inşallah babalar günü süprizi olur bize :)) allah isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar