Liste olusturlmuyormu burda kizlar?
oluşturalım canım ben bu aydan pek ümitli değilim ama 16 mayıs regli günüm listeyi oluşturmak istersen sen oluştur yada ben oluştrayım hiç farketmez canım benim nasıl yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liste olusturlmuyormu burda kizlar?
oluşturalım canım ben bu aydan pek ümitli değilim ama 16 mayıs regli günüm listeyi oluşturmak istersen sen oluştur yada ben oluştrayım hiç farketmez canım benim nasıl yapalım
Sen yapabilirsin canim ben anlamiyorum kaydirigubbakcemile3
Bende zaten daha beklemedeyim 2-3 ay sonra basliycaz tekrar calismalara yeni kürtaj oldum cünkü.
garanti olsun diye 21 Mayıs diyeyim bari :)))) bir aşılama ve bir de rahim filminden sonra bakalım bu ay ne olacak...gerçi ben bu cuma kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama kaydirigubbakcemile3
canım eğer emin olamıyorsan başka bir doktorada görün bakalım o ne diyecek doktorlar biraz tutarsız oluyorlar bi doktor bana sende pko yok demişti biri var dedi hepsi çok değişik şeyler söyledi ALLAH şükür sanırım doktorumu buldum artık ondan ayrılmam
canım senin hormon testin nasıl çıktı inşllh iyidir doktora ilk önce geçmişini anlat o zaten soruyor düşük yaptığınıda söyle adet düznsizliklerini gebe kalamadığını tek tek hepsini anlat zaten doktorda ona göre muane etmeye başlar ve ona göre tedaviye başlar inşllh bi sorun çıkmaz da hemen bebişine kavuşursun gelişmelerden benide haberdar et canım
gözdecim sen beni biriyle karıştırdın herhalde biz işk defa denicez düşük falan yapmadım çok şükür.bakalım yarın gidiyorum doktora genel kontrol için bi şikayetim yok beki ultrasonla falan muayene eder.öyle cnm yani
canım doğru söylüyosun ben seni kendy000 karıştırdım kusuruma bakma dalgınlık işte :) inşllh sonucun temiz çıkar benide haberdar et canım yarın beklicem opuyorumnanaktan
cnm gittim doktora herşeyin yolunda olduğunu söyledi iki adetin ortasında olduğum için yumurtamıda gördük.hormon testleri istedi onlarda normal.bakalım deneyeceğiz hayırlısı artık.
çok çok sevindim canım ooohhh oohhhh inşllh hayırlısıyla o güzel haberide alırızz senden :lepi: