• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

amin canım inşllh bi sorun yoktur ben bu gün progesteron testi yaptırcsm inşllh yüksek çıkar doktorum yumuyrtlamışsın der yada yumurtlıklarn yumurtlama düzeyine gelmiş der bunlrı duymayı çok istiyorum inşllh olumsuz bir şey olmaz Rabbim hepimize yardım etsin meleklerimiz gelsin :ecrin_bebek: :Saruboceq:

inş cnm istediğin gibi çıkar sonuç.haber verirsin

inş cnm istediğin gibi çıkar sonuç.haber verirsin

oofff canım yaa doktorum gelmemiş hastaymış ameliyt olcakmış ve beni aramadı ya ben gittim tabi boş boş döndüm yarın başka bi doktor beni bekliyo ve sil baştan tekrar muane olcam rabbim sabır versin bizlere :sinifsinif: sen ne yaptın bu arada

bende varım gecen sene bı dusugum oldu ondan berıdır korundur 3 ay olcaka korunmayı bırakalı artık bende ıstıyorum

oofff canım yaa doktorum gelmemiş hastaymış ameliyt olcakmış ve beni aramadı ya ben gittim tabi boş boş döndüm yarın başka bi doktor beni bekliyo ve sil baştan tekrar muane olcam rabbim sabır versin bizlere :sinifsinif: sen ne yaptın bu arada

gözdecim sıkma canını belki böylesi hayırlıdır.ama haklısın sana haber verebilirdi en azından.ben bu çarşamba gideceğim doktor inş bi sorun çıkmaz ve tek seferde hamile kalırım.bide ameliyat olma durumum var dizimden bakalım doktor ne diyecek ameliyat için onuda sorcam.senin yumurtlamadamı sorun var?

gözdecim sıkma canını belki böylesi hayırlıdır.ama haklısın sana haber verebilirdi en azından.ben bu çarşamba gideceğim doktor inş bi sorun çıkmaz ve tek seferde hamile kalırım.bide ameliyat olma durumum var dizimden bakalım doktor ne diyecek ameliyat için onuda sorcam.senin yumurtlamadamı sorun var?

evet canım hayırlısı artık evet yumurtalarımda sorun var yumurta gelişmiyor kist oluyor başka doktora gittim bugün klomen verdi adet olduğumda başlıyacağim sonrada adetin 21 günü progesteron testi beni bekliyorum hakkımızda hayırlısı canım rabbim yardımcımız olsun senin dizinde ne problem var canım ?

evet canım hayırlısı artık evet yumurtalarımda sorun var yumurta gelişmiyor kist oluyor başka doktora gittim bugün klomen verdi adet olduğumda başlıyacağim sonrada adetin 21 günü progesteron testi beni bekliyorum hakkımızda hayırlısı canım rabbim yardımcımız olsun senin dizinde ne problem var canım ?

kullan bakalım cnm iyi olur inş senin için.benim dizimde kemik fazlalığı var doktor ameliyat öneriyorum dedi ama ben kararsız kaldım başka doktorlarada gitmek istiyorum hemen karar vermeyeyim dedim.cnm şimdi ben ilk defa gidicem ya doktora neler sorayım kontrolde sen belki yardımcı olabilirsin diye geldi aklıma.

Yaza hamile olarak başlamak isteyenler, hepimiz burda paylaşalım heyecanlarımızı, mutluluklarımızı ve hayal kırıklıklarımızı...:1hug:

ah be canım , haziran-temmuz-ağustos ocak-şubat-mart ....bu böööyle uzayıp gidiyor.hangi ay istemiyoruz ki hamile kalmayı,anne olmayı...hep bir daha ki aya bel bağlamaktan bıktım usandım.mart,olmadı nisan.bunda da olmadı hadi bakalım doooooğru mayıs.bu da mı olmadı haziran ne güne duruyor dimi?bu ne zamana kadar sürecek Rabbim ne zaman bu yoldaki imtihanımızı bitirip diğerine geçeceğiz.muhakkak ki Sen en iyisini bilensin de kulun sabrı yok neylersin...kendi sıkıntılarımız bir yana çevrenin hadi yap bi tane deyip yayvan yayvan sormaları.sanki benim elimde ben ol deyince olacak. hadi bu ay istiyorum deyince hemen hamile kalınıyor...artık tedavisiz hemen evlenir evlenmez hamile kalanlara gıcık oluyorum,Rabbim beni affetsin...ne kadar çok anlatılacak hikayelerimiz vardır eminim.bugünlük bu kadar olsun bakalım...

ben de çooook istiyorum haziran da hamile kalmayı
aslında ben haziran başında doğum yapacaktım ama bebeğim bıraktı beni:(((
o yüzden haziran ın bi önemi oldu
eğer bebeğim dursaydı belki de doğum günümde doğacaktı
işte bunun için matyıs ayı adetimi de olup haziran bitmeden yada temmuzun ilk günleri hamile kalmayı çooook istiyoruuuummm çooooooooooooookkkkk
ovulasyon testi ve preseed kullanıcam ama sperm hızımız biraz düşük:(((
inşallah meleğim haziran dA gelir de kardeşinin acısını hafifletir
lütfeeeeeeennnn Allah ım isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et:)))

kullan bakalım cnm iyi olur inş senin için.benim dizimde kemik fazlalığı var doktor ameliyat öneriyorum dedi ama ben kararsız kaldım başka doktorlarada gitmek istiyorum hemen karar vermeyeyim dedim.cnm şimdi ben ilk defa gidicem ya doktora neler sorayım kontrolde sen belki yardımcı olabilirsin diye geldi aklıma.

canım eğer emin olamıyorsan başka bir doktorada görün bakalım o ne diyecek doktorlar biraz tutarsız oluyorlar bi doktor bana sende pko yok demişti biri var dedi hepsi çok değişik şeyler söyledi ALLAH şükür sanırım doktorumu buldum artık ondan ayrılmam
canım senin hormon testin nasıl çıktı inşllh iyidir doktora ilk önce geçmişini anlat o zaten soruyor düşük yaptığınıda söyle adet düznsizliklerini gebe kalamadığını tek tek hepsini anlat zaten doktorda ona göre muane etmeye başlar ve ona göre tedaviye başlar inşllh bi sorun çıkmaz da hemen bebişine kavuşursun gelişmelerden benide haberdar et canım

ben de çooook istiyorum haziran da hamile kalmayı
aslında ben haziran başında doğum yapacaktım ama bebeğim bıraktı beni:(((
o yüzden haziran ın bi önemi oldu
eğer bebeğim dursaydı belki de doğum günümde doğacaktı
işte bunun için matyıs ayı adetimi de olup haziran bitmeden yada temmuzun ilk günleri hamile kalmayı çooook istiyoruuuummm çooooooooooooookkkkk
ovulasyon testi ve preseed kullanıcam ama sperm hızımız biraz düşük:(((
inşallah meleğim haziran dA gelir de kardeşinin acısını hafifletir
lütfeeeeeeennnn Allah ım isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et:)))

çok geçmiş olsun canım benim hayırlısı rabbim yardımcın olsun inşllh canım ALLAH ım daha o melekleri görmeden hasretleriyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin :) :Saruboceq:

ah be canım , haziran-temmuz-ağustos ocak-şubat-mart ....bu böööyle uzayıp gidiyor.hangi ay istemiyoruz ki hamile kalmayı,anne olmayı...hep bir daha ki aya bel bağlamaktan bıktım usandım.mart,olmadı nisan.bunda da olmadı hadi bakalım doooooğru mayıs.bu da mı olmadı haziran ne güne duruyor dimi?bu ne zamana kadar sürecek Rabbim ne zaman bu yoldaki imtihanımızı bitirip diğerine geçeceğiz.muhakkak ki Sen en iyisini bilensin de kulun sabrı yok neylersin...kendi sıkıntılarımız bir yana çevrenin hadi yap bi tane deyip yayvan yayvan sormaları.sanki benim elimde ben ol deyince olacak. hadi bu ay istiyorum deyince hemen hamile kalınıyor...artık tedavisiz hemen evlenir evlenmez hamile kalanlara gıcık oluyorum,Rabbim beni affetsin...ne kadar çok anlatılacak hikayelerimiz vardır eminim.bugünlük bu kadar olsun bakalım...

ben aslında sabırlı biriyim ama çevremin sabırlı olduğunu sanmıyorum :) beni her gördüklerinde bebek yokmu hadi artık bir bebek yapın :) artık gidip bir oyuncak bebek alıp alın size bebek yaptım demek istiyorum çok pahalı değildi ve hemen bebeğim oldu istedim ve oldu hiç uğraşmadım :) belki anlarlar :) veee kayınvalidem her görüştüğümüzde geçikmen oldumu adet günün ne zamn doktor ne dedi inanın artık kimseyle görüşmek istemiyorum ya neden anlamıyorlar ALLAH ım ne zamn verirse o zamn olcak ve zaten sizlerde duyacaksınız saklıyacak değelim ya zaten o kadar canımız sıkılıyor doktor doktor geziyorz birde böyle şeyler olunca iyice bunalıma giriyoruz gerçekten Rabbim bizlere sabır versin :teselli:

selam hanimlar benide araniza alirsaniz sevinirim. 2 Hafta önce düsük yaptim maalesef. Suan atlattim yaralarimi sardim cok sükür. Yeni bir baslangic. Insallah tekrar agustosdan veya eylülden sonra calismalara basliycaz. Gecen defada 6 ay bekletmisti bebisim. Insallah budefa bukadar beklemem ve saglikla gelir.

gözde06 hiç sıkma sen canını kayınvalideler hep konuşur.anlıyorum seni etraftaki laf söz daha çok yıpratıyo insanı .tabiki allah nezaman nasip ederse o zaman olur çocuğu biz yapmıcaz rabbim verecek

Merhaba kızlar
Adet günüm bugün. Perşembe günü kan testi yaptırmıştım ve beta hcg 0,92 çıkmıştı. Yani negatif :(
Haziran, temmuz....bekliyoruz...kısmet işte

gözde06 hiç sıkma sen canını kayınvalideler hep konuşur.anlıyorum seni etraftaki laf söz daha çok yıpratıyo insanı .tabiki allah nezaman nasip ederse o zaman olur çocuğu biz yapmıcaz rabbim verecek

teşekkr ederim canım benm desteğin için doğru söylüyosun Rabbim onlara hemn vermiş anlamıyorlar işte anca bizi biz anlaya biliyoruz bizim gibi aynı kaderi paylaşanlar

selam hanimlar benide araniza alirsaniz sevinirim. 2 Hafta önce düsük yaptim maalesef. Suan atlattim yaralarimi sardim cok sükür. Yeni bir baslangic. Insallah tekrar agustosdan veya eylülden sonra calismalara basliycaz. Gecen defada 6 ay bekletmisti bebisim. Insallah budefa bukadar beklemem ve saglikla gelir.

merhaba canım geçmiş olsun inşllh bekletmez seni meleğin sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına

Back