merhaba canım yazdklarını okuyunca birden kendi düşüncelermi okuyor gibi hissettiç.bende 3 aydır korunmuyorum bebiş olmadı.4 yıldır evliyim ve bebek düşünmedik.şimdide 3 aydır olmadı bende kendime rabbim bana gücendimi diye soruyorum.ama biliyorumkli allah dualarımızı geri çevirmeyecek ve en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip edecek.Rabbim bana gücendi mi ? diye düşünüyorum ben de ..
asıl sorunun bu aslında ...
Ya kulum sen istemedin zamanında bak şimdi de ben sana vermiyorum moduna girdim resmen ...
Çocuk istemediğim için ALLAH ın gücüne mi gittti diye düşünmüyor değilim ,vicdanım sızlıyor ..
Çok sorumluluk sahibi biri olduğum için ALLAH ı gücendirmekten çok korkuyorum...
İnş..öyle olmamıştır..
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ...
Amin canım,sıkma sakın kendini,sitres iyi değil...
Demek ki sizin için hayırlı zaman değilmiş..
Bu arada doktora gitmişmiydin kontrol için? bir ara gidicem diyordun sanırım?:uhm:
gittim cnm bi sorun yok şükür allahıma doktor sadece gün aşırı ilişki önerdi vede kesinlikle strest yapma dedi ama bu ay hiç strest yapmadım tam günümde hasta oldum ama zaten hissetmiştim bebeğimin olmayacığını boshayallersmile
Elhamd sorun olmaması sevindirici canım...
Bundan sonrası sana bakıyor,doktorun dediği gibi sitresten uzak ve dengeli çalısmakaydirigubbakcemile2
Bebişin nazlı çıktı senin,en kısa zamanda sevindirir seni de bizleride inşallaah..:lepi:
evet cnm çok nazlı gerçektende bizde düzenlii çalışma yok malesef bilmiyorum ama hiç bi hissim yok sanki yine olmucak gibi geliyo
ooooooy bilmiyorum cnm sıkıntı var içimde bu aralar nedense çocuk görünce gözlerimi silmekten sıkıldım boshayallersmile
Öyle deme canım,daha dur ayın sonu gelsin,bakarsın süpriz yapar...:lepi:
Şimdiden olumsuz olma,pozitif enerji yay etrafına...hihoyyyt
selam arkadaşlar `uzun süredir nete girmiyordum, geçen ay kayınvalidemi kaybettik, çok üzüldük, çok ağladık, ama hayat devam ediyor, şimdi bebek çalışmalarına yeniden başladık ,adetime henüz 7-8 gün var ama bu gün doktora gittim ve kan verdim , eğer gebelik yoksa , tahlillere göre ön tedavilere başlıycaz, bebek varsa bilmiyorum ne yaparız .:):teytey:, ama hayal kırıklığı yapmamaya çalışıcam bu ay , artık hayırlısı, rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.
Selamm kızlar nasılsınız?...
Kimsecikler ugramıyor mu buraya?..
Baslıgın miladı doldu ama kaybolmayalım,gelişmelerden haberdar edin bizleri...
Yok mu şüpheleri olan?..opuyorumnanaktan
bencede kimse uğramıyor çok sıkıcı yaaaaa... nasıl gidiyor cnm hamileliğin kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar.ben de yeni sayılırım,ilk defa yazıyorum.ben de bir yıl sonra bebek düşünüyorum.kaç ay öncesinden ne gibi muayenelerden geçmem gerekiyor acaba.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Elhamd canım şuanlık sıkıntım yok,büyümesini heyecanla bekliyorum,sanki günler geçmiyor ya...boshayallersmile BAyramdan sonra ilk gün doktordayım dua et kalp atıslarını duyayım inşallaaahh miniğimin..
Darısı hepinize inşallaah...
iyi aman olmasın sıkıntın dua et bana gezginim eğer bu ayda bebişim olmazsa 3-4 ay bebek düşünemiyiceğiz çünki ramazana geliyororuçlarım kalırsa tutamam ramazandan bir ay sonra olursa yine tutamam filan ondan çok üzülüyorum yaaaaa eğer bu ayda olmassaaamafoldumbencanım benim inş. güzel güzel atan minik kalp atışlarını duyarsın miniğinin allah ayırmasın iyi bayramlar şimdiden opuyorumnanaktan
Canım neden böyle düşünüyorsun ki,sakın ara verme,tam bünyen alısıcak herseye bırakıcaksın sonra gene baslayınca aynı sıkıntı ve bekleme alısma dönemleri olucak...
Bence sakın bırakma,devam et...
Oruc konusunda sıkıntı sakın yapma,Rabbim bize kolaylıgını vermiş çok şükür,bakarsın zorlugu olmaz tutarsın,tutamasanda sonra kazasını yaparsın zor değil,kendini bu şekil şartlandırma...Bunun kolaylıkları var...Sen böyle güzel nimet için boşuna bekliyeceksin kaç ay...Hiç gerek yok...Bu ay Rabbim seni sevindirsin,o haberi vermeni iple çekiyorum,inşallah görücez,ama yarı yolda bırakmak yoook cnm ...
Pozitif ol her zaman...kaydirigubbakcemile2
Amin duaların içinde saolasn,Rabbim sanada en hayırlısını yasatsın...opuyorumnanaktan
Güzel haberlerini bekliyoruz...
çok teşekkürler cnm benim bilmiyorum bakalım bu ayda bi geçsin neler olur allah bilir rabbim hayırlısını versin bayramın mübarek olsun cnm seninde ayrıca bebişinin kalp atışlarını duydunmu neler hissettin anlatırmısın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?