Şuan yasmin verdi 21 gün onu kullandım.kist var benden ayrılmayan :)paylatmakta sıkıntı şu sıra zarar verebiliyor.bakalım bu sefer ümitliyim yediğime içtiğime de dikkat ettim.kg da dikkat ettim.yani bu kadar uprsşacağımı bilemezdim.bir.doktor tedavisi yüzünden.yanlış yapılan tedavi ve bu adam prof.hakkım da helal değil ona bu kadsr acı çektim bir ton ilaç kullandım.menapoza kadar ilerledi.e tüp bebek ilaçları malesef tetikliyorBen ilk dış gebelik geçirdiğim de 2 kez laporoskopi oldum ve üstüne üstlük kürtaj oldum. Ardından iğne tedavisiyle sonlandırıldı. Doktorlara güvendik herkes gibi. Daha sonrasında şekil bozukluğundan dolayı 3 kez histereskopi oldum. Her yapan bi önceki ameliyat iyi olmamış dedi. Dış gebeliklerde dolayı tüplerim alındı. Rahmim baya işlem gördü yani. Bu yüzden rahim duvarım kalınlaşmıyor. Son tedavimde yapışıklık giderildi, özel bi jel kullandı, spiral takıldı, prp yapıldı ve hormon tedavisi uygulandı. Şu an devam ediyor. Bu sefer daha da umutluyum. Sanki olacak. Elimden geleni yapıyorum bunun için.
Bana mı yazdınız bilemiyorum ama cevap vermek istedim. Bana doktorum her dış gebelikten veya kürtajdan sonra hsg çekilmesi gerek dedi. Tüp bebek öncesinden bahsediyorum. Benim son dış gebeliğim tüp bebekle gerçekleşti. Yani çok şanssızım bu konuda. Size önerim rahim filmi çektirin diğer tüpte sorun var mı yok mu görürsünüz. Ya da rahimde yapışıklık olup olmadığı
Bu arada yazdım kimsenin ilgisini çekmedi:)krasyana şoyka ve brovaya matka bir araştır.bu bir çay gibi bitkisel bir ürün.sadece ukranya tarafında var.bunla gebe kalan çok kişi var ukranya da gebe kalmak için kullanılan bir kür.onu nile getirttim bir sürü kullandım.ara versim tedavi öncesi.isterwen araştır.rusca yazılışı farklı fakat okunuşu bu şekilde.belki yararı olur.kistleri herşeyi temizliyor.yumurta kalistesini arttırıyor ve sayamadığum bir sürü madde....Şuan yasmin verdi 21 gün onu kullandım.kist var benden ayrılmayan :)paylatmakta sıkıntı şu sıra zarar verebiliyor.bakalım bu sefer ümitliyim yediğime içtiğime de dikkat ettim.kg da dikkat ettim.yani bu kadar uprsşacağımı bilemezdim.bir.doktor tedavisi yüzünden.yanlış yapılan tedavi ve bu adam prof.hakkım da helal değil ona bu kadsr acı çektim bir ton ilaç kullandım.menapoza kadar ilerledi.e tüp bebek ilaçları malesef tetikliyor
Merhaba,Arkadaşlar öncelikle rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah tüm dualarım sizlerle kızlar. Bende hesaplarıma göre haziran ayında transfer olacağım inşallah bütün değerlerimiz yerinde çok şükür ama kızlar benim rahmimde hafif bir şekil bozukluğu var t şeklinde ve perdeleme var ama doktorum histeroskopi ameliyatı yapmak istemedi ve direk tüp bebeğe geçtik bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen
Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ama doktorlar bana neden gerek olmadığını söylediler onu gerçekten anlamadım burada yazılanları okudum çoğu kişi hep histeroskopi olmuş evet ama kuzenimde kadın doğum doktoru bizzat kendiside baktı ve oda ameliyata gerek yok dedi gerçekten kafam çok karışık şuan herşeyi ertelemek üzereyim neden bu doktorlar böyle halimizi azıcık olsun anlasalar hiçbişey böyle olmazMerhaba,
Benimde rahmimde 1 cmlik perde vardı. doktorum tüp bebek öncesi temizlenmesi gerek dedi ve histereskopi yaptı, perdeyi temizledi. Perde embriyonun tutunmasını engelleyen bir durum. Benim fikrimde o kadar emek harcıyoruz hem manevi hem maddi, sonuçta aldığımız ilaçların vücudumuza verdiği zararlar çok fazla, parasal olarakta az para harcamıyoruz. Bu yüzden tüm pürüzleri temizleyip öyle başlamak gerek. Ben doktor istemediği halde pıhtılaşma testi bile yaptırdım. Normalde 2 düşükten sonra istiyorlar bu testi ve pıhtılaşma çıktı mutlaka kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş.
Hepsinin farklı bir görüşü var. Bende 2 kez histeroskopi oldum 2 farklı doktor tarafından. ilk histereskopiyi yapan doktora çok kızmıştım niye görmemiş niye onu da düzeltmemiş diye. Kuzeninizin doktor olması çok iyi en azından güven duyabileceğiniz biri. Aslında güven veriyorsa doktorunuz çokta irdelememek gerek ama o kadar çaresiz hissediyoruz ki kendimize doktorluk yapıyoruz. Canım içinden nasıl geliyorsa nasıl hissediyorsan o şekilde yol al. inşallah en yakın zamanda bizde meleklerimize kavuşur bu hasretimizi sonlandırırız. amin.Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ama doktorlar bana neden gerek olmadığını söylediler onu gerçekten anlamadım burada yazılanları okudum çoğu kişi hep histeroskopi olmuş evet ama kuzenimde kadın doğum doktoru bizzat kendiside baktı ve oda ameliyata gerek yok dedi gerçekten kafam çok karışık şuan herşeyi ertelemek üzereyim neden bu doktorlar böyle halimizi azıcık olsun anlasalar hiçbişey böyle olmaz
Doktorlar Genelde farklı görüşteler . Ben kürtajdan sonra rahim filmi Çektirmiştim . Filmin raporunda bi sıkıntı yok diye yazmasına rağmen görüşmeye gittiğim profesör filme bakarak yapışıklık var histeroskopi gerekiyor dedi . Ondan sonra gittiğim aralarında yine Prof da olan 4 doktor yapışıklık yok dedi . İnsan neYe kime inanacağını şaşırıyor .yani aynı filme bakarak nasıl farklı yorumlanıyor anlamış değilimCanım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ama doktorlar bana neden gerek olmadığını söylediler onu gerçekten anlamadım burada yazılanları okudum çoğu kişi hep histeroskopi olmuş evet ama kuzenimde kadın doğum doktoru bizzat kendiside baktı ve oda ameliyata gerek yok dedi gerçekten kafam çok karışık şuan herşeyi ertelemek üzereyim neden bu doktorlar böyle halimizi azıcık olsun anlasalar hiçbişey böyle olmaz
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah vicdanı olan doktor bulmak çok önemli gerçekten çünkü annelik duygusunu ticarethane gibi görüp bizi kukla gibi oyalayıp durmaları canımı sıkıyor artık ama canım sende çok fazla tahmine işlem yaptırmamaya çalış olurmu kuzenim rahmin anotomik yapısı farklı da olsa eğer gebelik oluşursa Rahim ona kendini adapte edebildiğini söyledi yani düşüklerin çoğu Rahim yapısı kaynaklı değil bebek kaynaklı olduğunu söyledi oyüzden ne yapıyoruz bizler içimizi ve gönlümüzü ferah tutuyoruz önce Allaha bırakacağız herşeyi bol bol dua edeceğiz ol dediğin de olur duarım sizinle ve kendimle çok güzel olucak inşallah herşeyHepsinin farklı bir görüşü var. Bende 2 kez histeroskopi oldum 2 farklı doktor tarafından. ilk histereskopiyi yapan doktora çok kızmıştım niye görmemiş niye onu da düzeltmemiş diye. Kuzeninizin doktor olması çok iyi en azından güven duyabileceğiniz biri. Aslında güven veriyorsa doktorunuz çokta irdelememek gerek ama o kadar çaresiz hissediyoruz ki kendimize doktorluk yapıyoruz. Canım içinden nasıl geliyorsa nasıl hissediyorsan o şekilde yol al. inşallah en yakın zamanda bizde meleklerimize kavuşur bu hasretimizi sonlandırırız. amin.
Amin cnm inşallah. Tabi rahme çok işlem yaptırmamak gerek bu yapılanlar bile etkiledi beni. Bu saatten sonra pek bir işlem yaptırmam çok önemli bişi olmazsa tabi. Transfer işlemlerine başlıyoruz bugün inşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucaklamızın doldursun inşallah.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah vicdanı olan doktor bulmak çok önemli gerçekten çünkü annelik duygusunu ticarethane gibi görüp bizi kukla gibi oyalayıp durmaları canımı sıkıyor artık ama canım sende çok fazla tahmine işlem yaptırmamaya çalış olurmu kuzenim rahmin anotomik yapısı farklı da olsa eğer gebelik oluşursa Rahim ona kendini adapte edebildiğini söyledi yani düşüklerin çoğu Rahim yapısı kaynaklı değil bebek kaynaklı olduğunu söyledi oyüzden ne yapıyoruz bizler içimizi ve gönlümüzü ferah tutuyoruz önce Allaha bırakacağız herşeyi bol bol dua edeceğiz ol dediğin de olur duarım sizinle ve kendimle çok güzel olucak inşallah herşey
Aynen öyle canım bitaneside adam gibi çıkıp böyle böyle dese herşeyi yüzümüze anlatsa başka başka doktorlara gitmek zorunda bırakmasalar keşke bizim neler yaşadığımızı bilmiyorlar çünkü ben 31 yaşındayım 3 senedir evliyim ve onca tedavi onca uğraş herşeyde bir hayır vardır diyorum artık ama senin durumunda olsaydım historoskopi yaptırmadım eğer tüp bebek düşünüyorsan ve maddi durumun iyiyse bu süreçte embriyolar genetiği gönderiliyor senin geçmişte yaşadığın kürtajı olduğu için bunu iste mutlaka doktorundan bu işlem hem düşük riskini ortadan kaldırıyor hemde erken doğum riskini bana doktorum bunu önermişti ama ben yaptırmayacağız çünkü inanılmaz maliyetli bişey ve ben memur maaşımla bunu karşılayamam embriyo başına 450 dolar enaz 4 embriyo gönderseler 1800 doları buluyor sadece bu işlem ve 1 tüp bebek maliyetini bile aşıyorDoktorlar Genelde farklı görüşteler . Ben kürtajdan sonra rahim filmi Çektirmiştim . Filmin raporunda bi sıkıntı yok diye yazmasına rağmen görüşmeye gittiğim profesör filme bakarak yapışıklık var histeroskopi gerekiyor dedi . Ondan sonra gittiğim aralarında yine Prof da olan 4 doktor yapışıklık yok dedi . İnsan neYe kime inanacağını şaşırıyor .yani aynı filme bakarak nasıl farklı yorumlanıyor anlamış değilim
Amin canım bugun mü yapılacak transferin çok sevindim ya ben bile heyecan yaptım gerçekten inşallah çok güzel haberlerini alırız canım duarım seninle hiç stres yapma bebişini al ve gel hep seninle olsunAmin cnm inşallah. Tabi rahme çok işlem yaptırmamak gerek bu yapılanlar bile etkiledi beni. Bu saatten sonra pek bir işlem yaptırmam çok önemli bişi olmazsa tabi. Transfer işlemlerine başlıyoruz bugün inşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucaklamızın doldursun inşallah.
Ben gönderdim . 5. Tüp bebek denemem ve daha önce hiç sağlıklı gelmemişti . Evet çok maliyetli maalesef tüp bebek parası kadar genetiğe Harcadık ama yapacak bir şey yok . Diğer türlü benim için risk olacaktı . O riski almak sonunda hezeyana uğramak daha acıAynen öyle canım bitaneside adam gibi çıkıp böyle böyle dese herşeyi yüzümüze anlatsa başka başka doktorlara gitmek zorunda bırakmasalar keşke bizim neler yaşadığımızı bilmiyorlar çünkü ben 31 yaşındayım 3 senedir evliyim ve onca tedavi onca uğraş herşeyde bir hayır vardır diyorum artık ama senin durumunda olsaydım historoskopi yaptırmadım eğer tüp bebek düşünüyorsan ve maddi durumun iyiyse bu süreçte embriyolar genetiği gönderiliyor senin geçmişte yaşadığın kürtajı olduğu için bunu iste mutlaka doktorundan bu işlem hem düşük riskini ortadan kaldırıyor hemde erken doğum riskini bana doktorum bunu önermişti ama ben yaptırmayacağız çünkü inanılmaz maliyetli bişey ve ben memur maaşımla bunu karşılayamam embriyo başına 450 dolar enaz 4 embriyo gönderseler 1800 doları buluyor sadece bu işlem ve 1 tüp bebek maliyetini bile aşıyor
yok canım bugün ilaca başlıyorum muhtemelen haziranın 11i ya da 12 si o civar olur transfer. ben de çok heyecanlıyım şimdiden transfer günü nasıl olurum hiç bilemiyorum. ayladır bekliyoruz inşallah bizimle olur :)Amin canım bugun mü yapılacak transferin çok sevindim ya ben bile heyecan yaptım gerçekten inşallah çok güzel haberlerini alırız canım duarım seninle hiç stres yapma bebişini al ve gel hep seninle olsun
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede çocuk sahibi oluruz bazen herşeyi akışına bırakmak gerekiyor insan diyor ki eskiden tıp böylemiydi sanki annelerimiz nenelerimiz zamanında hemen nasıl hamile kalıyorlardı diye düşünmeden edemiyorum gerçekten bizde bukadar uğraşıyoruz inşallah emeklerimizin en kısa sürede karşılığını alırızBen gönderdim . 5. Tüp bebek denemem ve daha önce hiç sağlıklı gelmemişti . Evet çok maliyetli maalesef tüp bebek parası kadar genetiğe Harcadık ama yapacak bir şey yok . Diğer türlü benim için risk olacaktı . O riski almak sonunda hezeyana uğramak daha acı
İnşallah canım bende regli olmayı bekliyorum 4 gün gecikti başka zaman gelmesin diye dua ediyordum şimdi de gelmesini bekliyorum çok düzenidir aslında ilk defa gecikti Buda beni her geçen gün daha çok geriyor reglimin ikinci günü iğnelere başlıyoruz tahminime göre transferlerimiz yakın zamanda olucak inşallahyok canım bugün ilaca başlıyorum muhtemelen haziranın 11i ya da 12 si o civar olur transfer. ben de çok heyecanlıyım şimdiden transfer günü nasıl olurum hiç bilemiyorum. ayladır bekliyoruz inşallah bizimle olur :)
Merhaba canım hakkında hayırlısı olsun inşallah eşinin sperm kalitesi ve sayısı için tedavi görmüşsünüzdür mutlaka ama alternatif tıppada inanan biri olarak kesinlikle keçiboynuzu ve saf arı sütünü öneririm bizzat denedik ve 1 ayda sonuç verdi şimdiden güzel haberlerini bekliyoruz canımmerhaba arkadaşlar 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim. 5 aylık evli iken sperm kalite ve sayısı nedeniyle tüp bebek tedavisi görmemiz gerektiğini öğrendik. 27 martta taze transfer yapıldı ancak tutmadı. 6 adet embriyom donduruldu. Bugün adetim başladı yarın kan değerlerime bakılacak. Eğer tahlil sonucum iyi gelirse haziran sonlarına doğru 2. transferim yapılacak. Umarım dileyen herkese yavrularını sağlıkla kucaklarına almak nasip olur
çok teşekkür ederim öneriniz için. sitede önerenler olduğu için eşime söylemiştim fakat o biraz karşıdır ilaçları kullandı sadece. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız :)Merhaba canım hakkında hayırlısı olsun inşallah eşinin sperm kalitesi ve sayısı için tedavi görmüşsünüzdür mutlaka ama alternatif tıppada inanan biri olarak kesinlikle keçiboynuzu ve saf arı sütünü öneririm bizzat denedik ve 1 ayda sonuç verdi şimdiden güzel haberlerini bekliyoruz canım
İnşallah canım bol bol dua vaktiçok teşekkür ederim öneriniz için. sitede önerenler olduğu için eşime söylemiştim fakat o biraz karşıdır ilaçları kullandı sadece. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız :)
Yumurtalığa uygulanan prp çok etkili olmuyormuş ama rahimde etkili olduğunu söylediler. Zaten şu an ne deniliyorsa yapıyorum. Yeter ki düzelsin. Adetim iyice azaldı, o dönem psikolojim çok kötü oluyor. Düzgün bi adet olsam keşke. Benim de ilaçlarla falan 7'nin üstüne çıkmıştı. Doktor öyle söylemişti pek inanmadım açıkçası. 5 ay transfer olmayı beklemiştim. Her ay iptal oldu bu incelik yüzünden. En sonunda kaç olursa olsun yaptığını düşünüyorum doktorun. Benim son yapışıklık sadece üst taraftaydı. Açtığını söyledi doktor bakalım temmuzda hsg'de belli olacak.Prp sordum hoca sıcak bakmadı yaptırmadım.deneysel kanıtsal bir şeyi yok dedi.bende de malesef 2 tüp gitti.çok fazla ameliyat oldum.bende de fazla kalınlaşma olmuyor 7 yi gördüm ama bizim gibi hastalar da 8 ve üstü deniliyor.benim rahim yatağında da sorun vardı.beni mahfeden doktor vakumla çektim dedi.meğer kazımış ş...siz.yani. bu hal böyle olunca böbreklere kadar yapışıklık.o kadar yoğun ki açılamayacak derece de eh işte biraz acıldı.ünitliyim bakalım bu 8.nci olacak dondurdum.e üstüne o kadar ilaç kullandım ki yaş oldu 42 menapoza girdim zorla zorla 1 sene de 6 yumurta anca dondurabildim.tüm olumsuzluklara rağmen.rahim yatağına hoca dikiş attı çok incelmişti.bakalım rüptür dikiş attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?