He insalahKorkma inşallah her şey yolunda olur bende düzenli olurum regl programı var bende sabah hatırlatma yapıyor regl gününe bir kaç gün kaldı diye inşallah bu son hatırlatman olur diyorum
Bende de yok benim test çarşamba günü senin de cuma demiHe insalahsizde bi lekelnme fln varmi
Aynen cumaBende de yok benim test çarşamba günü senin de cuma demi
Umudumuzu kaybetmeyelim hiç ne gelirse Allah tan geliyorAynen cuma
Canım sizin sorun neydi.bu yöntemi bende duydum.erkek infertilitisinde etkili diyorlar.Çok geçmiş olsun. Aynı şeyi daha önce yaşayan birisi olarak duygularınızı tanıyorum anlıyorum. İlk tedavimizde bizimde embriyomuz oluşmadı. İkincisinde piezo denilen bir alet var. Elektirik ile aktive ediyorlar. Onu kullandılar. O tedavimizde 2 tane embriyomuz oluştu. Eğer devam etmek isterseniz bir araştırın derim. Bazı merkezler uyguluyorlar bu yöntemi döllenme sorununda. Umarım en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz
Son adet tarihinÇok merak ettigm bir konu var şimdi biz hamiş olursak eğer transfer gününden mi sayılıyor yoksa döllenme günün den mi sayılıyor acaba nasıl oluyr.12 gün sonra testte pozitif çıkınca diyelim kaç haftalık oluyrki bunu çok merak ediyorm
Evet bı de orda sıfırı göreyimCanim doktorunun sana verdigi tarihte yaptir kan testini.Bu elindeki sonuc ne kadar bozsa da moralini kabul edelim ki nihai sonuc degil.Kan testi tarihinde mutlaka yaptirman gerekir.
Ben hiç düşümmüyorum valla belirti fslan da aköıma gelmiyor canım 28 i tahlil günüm.dua edin bol bol.ben sizlere hergün ediyorumTransferi olup bnm gibi bekleyen arkdaslrm neler yapiyrsnz belirtileriniz varmi bnm ara ara kasik batmalrm adet oluckmism gibi sancm dışında bişey yok en geç test tarihi bnm sanırım burda 26 haziran
Ben 26 siMsşallah hepimiz arka arkaya tahliş verecek ilk kim ???ben 28 i
Galiba ben 22siMsşallah hepimiz arka arkaya tahliş verecek ilk kim ???ben 28 i
Ben bugun doktoruma 8.gunum ve negatif diye soyledim canim.O da ilaclari birakmami soyledi.Evet bı de orda sıfırı göreyimhiç belirtim de kalmadı hatta doktora bile dedim negatif diye. O da bı kanı da görelim bakalım dedi. Bugun ilacı bile kullanmayacaktim annem zorladı
7. Günümüz değil mi bugün ? Kan testi yaptın mı neye göre negatif dedinBen bugun doktoruma 8.gunum ve negatif diye soyledim canim.O da ilaclari birakmami soyledi.
Idrar testi yaptim negatif canim.7. Günümüz değil mi bugün ? Kan testi yaptın mı neye göre negatif dedin
O teste nasıl güvendin peki.ya yanlışsa.bence erken arksdaşlar.yapmayın bekleyin.bilemezsin belki o test yanlış.10 gün git kan ver bekle daha iyi şu erken uapılan test moral bozarIdrar testi yaptim negatif canim.
Benim ilk tup bebek deneyimim.Burdaki herkes max 5.gunu gordu idrarda pozitifi.Daha once dogal yolla da gebelik yasadim.Vucudumu taniyorum hamile olmadigimdan eminim.Bosuna daha fazla igne yapicak halim kalmadi canim.Heryerim delik desik igneden.Hayirlisi artik ne diyelim.O teste nasıl güvendin peki.ya yanlışsa.bence erken arksdaşlar.yapmayın bekleyin.bilemezsin belki o test yanlış.10 gün git kan ver bekle daha iyi şu erken uapılan test moral bozar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?