Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Canım sizin sorun neydi.bu yöntemi bende duydum.erkek infertilitisinde etkili diyorlar.

Çok merak ettigm bir konu var şimdi biz hamiş olursak eğer transfer gününden mi sayılıyor yoksa döllenme günün den mi sayılıyor acaba nasıl oluyr.12 gün sonra testte pozitif çıkınca diyelim kaç haftalık oluyrki bunu çok merak ediyorm

Son adet tarihin

Kızlar sabah laboratuvar dan aradılar 15 yumurta toplanmıştı 8 tanesini işleme almışlar 7 tanesi dollenmis az mı nasıl diğer yumurtlar küçükmüş o yüzden işleme alamamışlar

Canim doktorunun sana verdigi tarihte yaptir kan testini.Bu elindeki sonuc ne kadar bozsa da moralini kabul edelim ki nihai sonuc degil.Kan testi tarihinde mutlaka yaptirman gerekir.
Evet bı de orda sıfırı göreyim hiç belirtim de kalmadı hatta doktora bile dedim negatif diye. O da bı kanı da görelim bakalım dedi. Bugun ilacı bile kullanmayacaktim annem zorladı

Transferi olup bnm gibi bekleyen arkdaslrm neler yapiyrsnz belirtileriniz varmi bnm ara ara kasik batmalrm adet oluckmism gibi sancm dışında bişey yok en geç test tarihi bnm sanırım burda 26 haziran
Ben hiç düşümmüyorum valla belirti fslan da aköıma gelmiyor canım 28 i tahlil günüm.dua edin bol bol.ben sizlere hergün ediyorum

Evet bı de orda sıfırı göreyim hiç belirtim de kalmadı hatta doktora bile dedim negatif diye. O da bı kanı da görelim bakalım dedi. Bugun ilacı bile kullanmayacaktim annem zorladı
Ben bugun doktoruma 8.gunum ve negatif diye soyledim canim.O da ilaclari birakmami soyledi.

Bir de ben o testlere güvenmiyorum bana bir test pozitif sonra negatif bir de birgün de tam tersi oldu.ben inanmıyorum o testlere.şu olur çok iyi testler var pahalı olanlar.ama 6 7 8 gün erken arkadaşlar

O teste nasıl güvendin peki.ya yanlışsa.bence erken arksdaşlar.yapmayın bekleyin.bilemezsin belki o test yanlış.10 gün git kan ver bekle daha iyi şu erken uapılan test moral bozar
Benim ilk tup bebek deneyimim.Burdaki herkes max 5.gunu gordu idrarda pozitifi.Daha once dogal yolla da gebelik yasadim.Vucudumu taniyorum hamile olmadigimdan eminim.Bosuna daha fazla igne yapicak halim kalmadi canim.Heryerim delik desik igneden.Hayirlisi artik ne diyelim.

Stres mi var oturun film izleyin komedi kabak çekirdeği yiyin stres azaltan şeyler yapın aklınıza test o bu şu getirmeyin.ben hep bu hatalardan dersimi aldım.he negatif olur ben rahatım.hrrşeyr hazırım.çünkü ben herşeyin fazlasıyla yaptım.üstüne gittim tedavinin.basiretsizlikler yaşadım yılmadım.bu yüzden rahat olun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…