Hayırlısı olur inş bende çatşamba toplanacakKızlar yarın 10.30 da transferim var 4 iyi kalitede embryo olduğunu söylediler dua edin yarın banaçok heyecnliym
Oo iyi baklmHayırlısı olur inş bende çatşamba toplanacak
Şimdiden hayırlısı olsun cnm, bol bol dua et, sakin kalmaya çalış, hep olumlu düşünKızlar yarın 10.30 da transferim var 4 iyi kalitede embryo olduğunu söylediler dua edin yarın banaçok heyecnliym
Amin insalah cnmŞimdiden hayırlısı olsun cnm, bol bol dua et, sakin kalmaya çalış, hep olumlu düşün
Hadi inşallah benim de saat 3 te olacak transferimKızlar yarın 10.30 da transferim var 4 iyi kalitede embryo olduğunu söylediler dua edin yarın banaçok heyecnliym
Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Allahım hepimize sabır dayanma gücü versinTransfer olacak arkadaşlarım rabbim yardımcınız olsun.Umarım yavrularınız sımsıkı tutunur ve darısı bizim de başımıza olur inşallah.
Hadi inşallah benim de saat 3 te olacak transferim
İnşallah darısı da sizlere tedavide olanlara olsunhayırlısıyla yavrunu al gel cnm.
Allahım sizinle ve hepimizle birlikte olsun inş evlat hasreti çok zor Allahım kimseye yaşatmasınHadi inşallah benim de saat 3 te olacak transferim
Amin Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kimsenin kucağına bakıtmasın gerçekten çok zorAllahım sizinle ve hepimizle birlikte olsun inş evlat hasreti çok zor Allahım kimseye yaşatmasın
Kaçıncı gün 3 gün sonra kasıklarda ağrı oluyo ama şifdetli değil hafif ama yinede olumlu veya olumsuz düşünmeyin hayırlısı herşeyin sonuç iyi olur inşşşşşBenim ağrım olmaya başladı her ayağa kalktığımda, yemek yapamadım ağrıdan yattım geri inşallah kötü bişey değildir
9.gündeyim canım hafif oluyodu hep ama bugün biraz daha arttı şiddeti hep yatmak da istemiyorum ama kalkınca ağrıyo diye de korku girdi inşallah hayra alamettirKaçıncı gün 3 gün sonra kasıklarda ağrı oluyo ama şifdetli değil hafif ama yinede olumlu veya olumsuz düşünmeyin hayırlısı herşeyin sonuç iyi olur inşşşşş
İçini rahat tut kasma kendini bendede 3. Günden itibaren hafif kasılmalar oluyordu tutmuştu hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz9.gündeyim canım hafif oluyodu hep ama bugün biraz daha arttı şiddeti hep yatmak da istemiyorum ama kalkınca ağrıyo diye de korku girdi inşallah hayra alamettir
Amin canım ya çok zor bu acıyla yalnız kalmak çekmeyen bilmezAmin Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kimsenin kucağına bakıtmasın gerçekten çok zor
Hadi inşallah çok teşekkür ederim yanıtın içinİçini rahat tut kasma kendini bendede 3. Günden itibaren hafif kasılmalar oluyordu tutmuştu hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet Allah yardımcımız olsun 12 gün de su gibi geçsin benim ilk olduğum için pek bişey hissetmiyorum yumurta toplama süreci bile çabucak geçtiAmin canım ya çok zor bu acıyla yalnız kalmak çekmeyen bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?