Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kızlar yarın 10.30 da transferim var 4 iyi kalitede embryo olduğunu söylediler dua edin yarın bana çok heyecnliym
Şimdiden hayırlısı olsun cnm, bol bol dua et, sakin kalmaya çalış, hep olumlu düşün

Transfer olacak arkadaşlarım rabbim yardımcınız olsun. Umarım yavrularınız sımsıkı tutunur ve darısı bizim de başımıza olur inşallah.

Merhaba arkadaşlar tedavimin nerdeyse sonuna geldik yarın çatlatma iğnemi yapıcam çarşamba toplama yapılacak inş ted 5 inde başladı yaklaşık 11 gün sürdü iğnelerin kullanımı bakalım transfer ne zaman kısmet olacak herşeyin hayırlısı hepimiz için dualarınız eksik etmeyin

Benim ağrım olmaya başladı her ayağa kalktığımda, yemek yapamadım ağrıdan yattım geri inşallah kötü bişey değildir

Benim ağrım olmaya başladı her ayağa kalktığımda, yemek yapamadım ağrıdan yattım geri inşallah kötü bişey değildir
Kaçıncı gün 3 gün sonra kasıklarda ağrı oluyo ama şifdetli değil hafif ama yinede olumlu veya olumsuz düşünmeyin hayırlısı herşeyin sonuç iyi olur inşşşşş

Kaçıncı gün 3 gün sonra kasıklarda ağrı oluyo ama şifdetli değil hafif ama yinede olumlu veya olumsuz düşünmeyin hayırlısı herşeyin sonuç iyi olur inşşşşş
9.gündeyim canım hafif oluyodu hep ama bugün biraz daha arttı şiddeti hep yatmak da istemiyorum ama kalkınca ağrıyo diye de korku girdi inşallah hayra alamettir

9.gündeyim canım hafif oluyodu hep ama bugün biraz daha arttı şiddeti hep yatmak da istemiyorum ama kalkınca ağrıyo diye de korku girdi inşallah hayra alamettir
İçini rahat tut kasma kendini bendede 3. Günden itibaren hafif kasılmalar oluyordu tutmuştu hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…