Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Bana hemşire şuan yumurtaları baskılıyoruz dedi canım bir nevi uyutuyoruz dedi. Adetle birlikte hepsini aynı anda uyandıracaz dedi. Lucrin vurduğumuz için adetin illa 2. Veya 3.günü başlamaya gerek yok. 5.güne kadar yolu var dedi.

Ben de Mart ayında negatif sonuç aldım canım bunu başka doktor uzun protokol yapacağım dedi ilk defa uzun protokol oluyorum şimdi
benm ilki devletti şubat ayında progesterona bakmadan transfer yapıldı negatif oldu şimdi özelde denicem haziran sonu gibi kontrole gidicem bakalım hayırlısı hepimiz için canım

Merhabalar bende tup bebeğe baslayanlardanim benimde anti tpo m oldukça yüksek hashimoto var yani. diğer değerlerim ise normal bazen t3 ve t4 degisebiliyor ama bazen.
Ilac kullanmıyorum bununla ilgili. Ilerde transfer olduğunda sorun yaşar miyim acaba Anti tpo dusurulemiyor ilacla diye biliyorum. ayni durumda olup hamile kalan ve bebegi dusmeyen var mi acaba aranızda?

Canım bende de haşimato çıktı ilaçla düşürüldğ.şuan sonuçkarım iyi.o gebeliği engelleyici ve düşürücü özelliğe sahip.bence hocana danış derim.bence en önemli testlerden biri

benm ilki devletti şubat ayında progesterona bakmadan transfer yapıldı negatif oldu şimdi özelde denicem haziran sonu gibi kontrole gidicem bakalım hayırlısı hepimiz için canım
Rabbim inşallah nasip eder inşallah vakti gelmiştir canım ne zaman adetin oldun mu başladın mı iğnelere

Rabbim inşallah nasip eder inşallah vakti gelmiştir canım ne zaman adetin oldun mu başladın mı iğnelere
amin inşallah canım... yok ben 20sinde olucam adet ama ben devlet raporumu yenilemem gerekiyor maalesef tahlil vs istediler sanırım temmuzda başlarım bir aksilik yoksa. bu ay gidicem doktora fsh yüksek benim belki yapılması gereken şeyler vardır diye

Canım bende de haşimato çıktı ilaçla düşürüldğ.şuan sonuçkarım iyi.o gebeliği engelleyici ve düşürücü özelliğe sahip.bence hocana danış derim.bence en önemli testlerden biri
Dahile uzmani sonuçlara bakinca gebelige engel olmaz t3 t4 tsh normal demisti. Ben doktoruma herseyi anlattim ama birşey demedi öyle Anti tpo icin birsey yapilamiyor dedi vücut su an hucrelere savaş aciyor değerleri bitirecekmis daha sonra ömür boyu ilac alarak bunu gidericez diye biliyorum.
Transfer olmadan sorarim doktora artik

Kızlar dün yaptığım oksapar dağılmamış toplanmış kalmış öyle dokununca elime geliyor. ne yapabilirim dağıtmak için??

Bende Diyarbakır bahçeci zeki Akkuma gidiyorum tedavi sürecindeyin şuan tavsiye ederim

O civam perçemi aslan testere dişli aslan pençesimiydi neydi.hayıt otu sakıııınnnm yemeyin uzak durun kıbrıs tüp bebek bu hastalarla dolu.yumırtsyı boş çıkartıtor bir bilgi geçeyim dedim
Hayır otu benım yumurta sayımı arttırdı hatta fsh ımıda baya dusurdu nasıl boş cıkartıyormuş

Bende yaptıracagım bu testı yarın. T3 t4 normal cıkıyo bende tsh ta normal cıktı. Bu hastalığın belirtileri ne canım?

Bagısıklık hastalığı oldgu için acaba transferden once bagısıklık serumu uygulansa işe yarar mı, hatta hamilelik boyunca alınıyormuş bagısıklık sistemı ile alakalı olan serum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…