- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Yumurtaları uyku moduna sokup adetle birlikte uyandırıyor. Tedavi şekli bu canım tüp bebek tedavisi uzun protokol ve kısa protokol olarak ikiye ayrılıyor. Kısa da adetin 2.gğnü başlanıyor tedaviye bunda adetin 16. 18.günü arası iğne oluyor sonra adetle normal gonalf f başlanılıyorpeki nedeni nedir o iğnenin?
aaa veteriner mi eşin keşke istanbulda olsaydınız valla baya iyi olurduYa eşim bazen geç çıkıyor işten doktor da esin yapar veteriner falan demişti ama 8 e kadar yap dediler o gün de eşim geç çıktı iş başa düştü yaptım valla
anladım canım çok teşekkürler açıkladığın için :) benimki normaldi ilki kısa protokol :)Yumurtaları uyku moduna sokup adetle birlikte uyandırıyor. Tedavi şekli bu canım tüp bebek tedavisi uzun protokol ve kısa protokol olarak ikiye ayrılıyor. Kısa da adetin 2.gğnü başlanıyor tedaviye bunda adetin 16. 18.günü arası iğne oluyor sonra adetle normal gonalf f başlanılıyor
Hahahahaaaa veteriner mi eşin keşke istanbulda olsaydınız valla baya iyi olurdubana 5le 9 arası demişlerdi hep ilk iğneyi vurulduğum saat 8buçuktu onuda ilk kaynanam yaptı ondan tutmadı zaten beddua mı ne ettiyse
11 kedim varda evdeHahahahaıspartadayıx canım ama sorun olursa cevaplar bi cesaret yapıverdim valla bana da 4 Le 8 arası dediler 7 buçukta yaptım
Maşallah biz bir tanesiyle zor bas ediyoruz11 kedim varda evdevalla mecbur kalınca iyi cesaret :)
Biz çağırmadan gittik bugün konuştuk canım pgt önerdi bize de ama oldukça pahalı pgt yaptırmakEmbriyolog aradı yarın sabah muanm olduğunu söyledi duruma göre transferi soylucu doktrn dedi.pzrtesi icin transferi konusmustuk biz doktrm öyle diyordu. 5 iyi yumurta döllenmiş hala aynimis yarın muayne ye cagiridlr.inanin artık korkuyorum bi yerden bişey cikicak diye. Normal degilmi transfer öncesi muayne ye çağırmasi sizlerde nasıl ilerlemişti durum
Pgt ne demekBiz çağırmadan gittik bugün konuştuk canım pgt önerdi bize de ama oldukça pahalı pgt yaptırmak
Nie genetiğe göndermeye gerek duydu ki önceden düşük vs.yada genetik le ilgili bi sıkıntı mı vardı sizde. Ne kadra yaptirdnz birdeBiz çağırmadan gittik bugün konuştuk canım pgt önerdi bize de ama oldukça pahalı pgt yaptırmak
Ayyy hadi gözünüz aydın rabbim bizlerde nasip etsin insalah.ne mutlu dünyalar bnm olurdu walaKızlar sonucum çıktı 169
İlk tedavi bizimki işi sağlama almak için dedi tanesi 2000 lira istiyorlar pgt ye şuan da zaten embriyoskop altında napacaz bilemedikNie genetiğe göndermeye gerek duydu ki önceden düşük vs.yada genetik le ilgili bi sıkıntı mı vardı sizde. Ne kadra yaptirdnz birde
İnşallah canım guzel mevlam gönlüne göre versinAyyy hadi gözünüz aydın rabbim bizlerde nasip etsin insalah.ne mutlu dünyalar bnm olurdu walaöğrendiğim gün
Benim kedimi unutma canımHahahahaıspartadayıx canım ama sorun olursa cevaplar bi cesaret yapıverdim valla bana da 4 Le 8 arası dediler 7 buçukta yaptım
Gözün aydın çok sevindim darısı bizlere olsun.kaçıncı gün 12 .nci gün mü verdin testiKızlar sonucum çıktı 169
Sende demek ki yumurta çok çıktı.İlk tedavi bizimki işi sağlama almak için dedi tanesi 2000 lira istiyorlar pgt ye şuan da zaten embriyoskop altında napacaz bilemedik
Çok güzel cnm hayırlı olsun.Darısı başımıza inşallahKızlar sonucum çıktı 169
Benim hissiyatim içimden geçti erkek kız farketmez ama yeterki çocuğumuzu sağlıklı şekilde elimize kucağımıza alalım.ama benim hissim kız.yaz bir yere.12.ncü hafta 14.ncü hafta yazarsın banaİnşallah canım guzel mevlam gönlüne göre versin
Yok canım 11 tane çıktı problem eşimdi 8 tane yumurta iyi geldi 6 sı döllenmiş bugün 2.gün dahaSende demek ki yumurta çok çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?