ALLAH bizleri de sevindirecek inşallah hayırlarla sağlıcakla inşallah amin ...Son umidinm o suan
Amin canim insallhALLAH bizleri de sevindirecek inşallah hayırlarla sağlıcakla inşallah amin ...
umudumuz bitmesin hiç sevineceğiz ben hepimiz için inanıyorum bu sefer kendimi de sakin tutmaya çalışıyrum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ..
zamanı gelmeden olmuor lakin inşallah zaman çok kısalmıştır bizler için inşallah amin
Hayırlı olsun canım kaç yumurta toplandı? Opudan sonra regl çabuk olunuyor benim regl olana kadar ağrım olmuştu dayanılmayacak gibi değildi ama yürürken oturup kalkarken orda o baskıyı hep hissediyordum. Normal yani inşallah tez vakitte geçer ağrılarınYumurtalarım toplandı bugün 3. Günüm ama ağrıları çok yürürken felan sizlerde de böyle oldu mu
Gözün aydın darısı da sağ salim kucağına almaya inşallah transferden sonra neler yaptın nelere dikkat ettin bizlere de söyler misinYaptım canim 96 çıktı.
Canim çok teşekkür ederim amin inşallah. İnan özel birşey yapmadım beslenmeme falan çok dikkat etmedim bi tek her gün kabak cekirdegi yedim bol su ictim. Hep gezdim arkadaşıma gittim o yanıma geldi sürekli yatmadım.Gözün aydın darısı da sağ salim kucağına almaya inşallah transferden sonra neler yaptın nelere dikkat ettin bizlere de söyler misin
gerçekten en bekledipim anım bebeğime alacağım takımı ayakkabısı beşiği..vs..
örgü bilmiyorum ama örgü bilenlere yapın bebeğime örgü diyeceğim akrabalara grçi diyemem ama aman olsun bir tane yelek bir süveter yeter
benim kızımın da ismi hazır oğlumun da
eşim kız ismi olarak ecrin istiyor ben şifa kızımıza ecrin şifa koyacağız nasipse
ben rüyamda 2 kez ibrahim ismi gördüm oğlum olmuş yanına emre istiyordum ama geçen gün eşim rüyasında oğlumuz olmuş ismini ahmet koyarken koymuş ezan okuyup...o nedenle nasipse ibrahim ahmed koyacağız oğlumuza inşallah hayır ile sağlıcakla amin...
olumlu düşünelim bizim yaklaşık 8 yıllık özlemimiz var sizlerin de kim bilir ne kadar bu beklemeinin azı çoğu da hem can yakıcı ALLAH sevinç gözyaşlarını dökelim inşallah kucağımızda da görelim bebeğimizi inşallah amin
Ben iğneyi yaptım sonundaama anlamadım suan oldu mu olmadı mı hiç bir fikrim yok battığını bile anlamadım yapamadım mı acaba
Hahahah öyleymiş vallayok yok yaptın hatta elin baya hafifmiş kız
Aradılar mı sizi kaçı döllenmiş ?Kactane toplndi cnm iki uc gun normalmiş bnmde bugun 7 tane toplndi
5 tanesi döllenmiş embriyolg aradı baklm pazartesi gününe kdr ne olck
5 cnm sizn kactanesiAradılar mı sizi kaçı döllenmiş ?
Bilgim yok hiç kötü düşünmek istemiyorumDöllendikten sonra olmama durumları yüz kaç acaba.5.güne kadar hepsi gittiği oluyor mu ki
Çok teşekkür ederim Dondurulmuş embriyo transferi mi yapıldı size pekiCanim çok teşekkür ederim amin inşallah. İnan özel birşey yapmadım beslenmeme falan çok dikkat etmedim bi tek her gün kabak cekirdegi yedim bol su ictim. Hep gezdim arkadaşıma gittim o yanıma geldi sürekli yatmadım.
Evet canım dondurulmuş 6.gun embriyosuÇok teşekkür ederim Dondurulmuş embriyo transferi mi yapıldı size peki
Bana da taze transfer yapacam dedi daha dün toplandı yumurta ama aramadılar kaç tane döllendiğini henüz bilmiyorumEvet canım dondurulmuş 6.gun embriyosu
Ararlr mutlaka sen de habret cnmBana da taze transfer yapacam dedi daha dün toplandı yumurta ama aramadılar kaç tane döllendiğini henüz bilmiyorum
Tabi haber ederim zaten sizlerden başka anlatacak kimsem yok ailelerimiz 5 yıldan beri bilmiyorlarArarlr mutlaka sen de habret cnm
Akşama doğru ararlar canım hayırlısı olur inşallah kaliteli bol bol minnoslarin olurBana da taze transfer yapacam dedi daha dün toplandı yumurta ama aramadılar kaç tane döllendiğini henüz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?