Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Son umidinm o suan
ALLAH bizleri de sevindirecek inşallah hayırlarla sağlıcakla inşallah amin ...
umudumuz bitmesin hiç sevineceğiz ben hepimiz için inanıyorum bu sefer kendimi de sakin tutmaya çalışıyrum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ..
zamanı gelmeden olmuor lakin inşallah zaman çok kısalmıştır bizler için inşallah amin

Amin canim insallh

Yumurtalarım toplandı bugün 3. Günüm ama ağrıları çok yürürken felan sizlerde de böyle oldu mu
Hayırlı olsun canım kaç yumurta toplandı? Opudan sonra regl çabuk olunuyor benim regl olana kadar ağrım olmuştu dayanılmayacak gibi değildi ama yürürken oturup kalkarken orda o baskıyı hep hissediyordum. Normal yani inşallah tez vakitte geçer ağrıların

Gözün aydın darısı da sağ salim kucağına almaya inşallah transferden sonra neler yaptın nelere dikkat ettin bizlere de söyler misin
Canim çok teşekkür ederim amin inşallah. İnan özel birşey yapmadım beslenmeme falan çok dikkat etmedim bi tek her gün kabak cekirdegi yedim bol su ictim. Hep gezdim arkadaşıma gittim o yanıma geldi sürekli yatmadım.

bende bazen internetten oturur bakarım beşik kıyafet olsada alsam şunları derim ne kadar hayırlı rüyalar görmüşsünüz inşallah hepsi gerçekleşir ve bize anlatırsın inşallah ilk önce özleminiz bir an önce diner
bizim daha 1,5 :) yolun basındayız ama dediğin gibi çok can yakıcı bir durum

Çok teşekkür ederim Dondurulmuş embriyo transferi mi yapıldı size peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…