Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Çok teşekkür edrm verdiğiniz bilgiler icin

Elimde 1 kutu acilmamis gonal f var diyarbakırda ikamet ediyorm almak isteyen olursa yardımcı olurum.tedavim bitti çok şükür elimde kaldı o yüzden

Çoğul gebelikler tıbbi olarak istenilen bi durum değil riskli oluyor ama tutunma ihtimalini de arttırıyor demisti
Birde şey demişti bir doktor sağlıksız olan embriyo düşerken diğer sağlıklı olanı da etkileyip düşürme ihtimali olabiliyormuş
bunu bilmiyordum ben daha zor sanıyordum
içimi o kadar ferahlattınki
Sonuçta sperm var eğer hiç olmasaydı evet zordu ama var olduğu için geri kalan sorunlar çözümlenebiliyor spermleri kat kat büyütüp en sağlıklı olanı seçiyorlar karamsarlığa kapılma Transfer henüz olmadım fakat doktoruma merkezime güveniyorum onlar gelinden geleni yaptı ve yapacak gerisi Allahın takdiri inşallah yavrumuza kavuşuruz. 2 deneme şansım var benim ve inşallah ilkinde kavuşurum diyorum

Kızlar ben az önce adet oldum hastaneyi aradım ama yarın bu saatler birinci gün sayılıyor carsamba gününe verelim dediler randevuyu öyle mi oluyor bilemedik neden böyle yaptılar kş
Gittim yine bu hafta gidicem.6.1 mm şuan iyi gidiyoruz dedi.kan testleri istesi onlaru yaptırdım.yine yaptırıcam tekrarlayacağım.artıj tabanca da mermi kalmadı yorulduk işi sıkı tutuyoruz hoca ile sağolsun.bir toz arttırdı estrofemi.15nden sonrası bakalım...

Canım naptın ne durumdasın ben galiba salı ya da carsamba başlıyorum insallah adet olmayı bekliyorum
Senle aynı dönemdeyiz belki ben 1 hafta bilemedin senden 10 gün önce olurum onunda önemi yok aybı zamanlardayız.hadi inşallah valla tutturacağımızı düşünüyorum.nar suyu içiyorum işte annem sıkmıştı bahçesi vardı.rahim kalınlığı için.doğal.beslenmeye devam.hergün minimum 6 7 km yürüyoruz.birazdan yine çıkıcaz.4 kg da verdim 57 kg düştüm.daha da vermem lazım.gebelikten önce.sağlıklı beslenmeye dikkat.sayılı günler kaldı.bugün belki eşimle sahilde balon feneri ile dilek dileyip uçuracağızdilek dileyeceğiz.

Benim de evde nar suyum bardı kayınvalidem vermişti onları transferden sonra içmem mı daha iyi olur şimdi başlayım mı Daha mutlu olmam gerekirken üstüme bi umutsuzluk çöktü

Kızlar ben az önce adet oldum hastaneyi aradım ama yarın bu saatler birinci gün sayılıyor carsamba gününe verelim dediler randevuyu öyle mi oluyor bilemedik neden böyle yaptılar kş
bana da doktorum adetin ikinci üçüncü günü gel demişti tüp bebek merkezine normal yani canım

bana da doktorum adetin ikinci üçüncü günü gel demişti tüp bebek merkezine normal yani canım
Tamam o zaman canım çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım çok korkuyorum üzerime bir ümitsizlik çöktü

Tamam o zaman canım çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım çok korkuyorum üzerime bir ümitsizlik çöktü
yok yok canım umutsuz olma ben de şimdi adetimi bekliyorum üçüncü günü gideceğim hatta bakalım hem kanama biraz daha az olur adetli muayene de zor oluyor ama sonu inşallah çok tatlı olacak kafan rahat olsun ben de en geç 4-5 güne adetim gelir heralde

Adetli de vajinal muayene mi yapıyor /( çok rahatsız edici olur

Kizlar nasılsınız, bende adetimi.bekliyorum sürece başlamak için, ilk olacak ve simdiden cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…