- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Çift emriyo her zaman ikiz olucak anlamına gelmiyor malesef ben şansımı yükseltmek amacıyla çift emriyo istedim.biz de esim cift istemiyor ben kararsizim, esimin abisinin tuple ikizi oldu zorlandilar diye etkileniyor ne yapacagiz bilemedim
insallah hayirli haberlerimiz olur ben bitamin almiyorum bir yerde ilaclarla etkisi oluyormu diye okudum sen ne aliyorsunBen de daha basındayım rahim filmim çekildi hafta içi iğneler başlayacak insallah ben vitamin kullanmaya başladım bir de yedigime içtiğine dikkat etmeye başladım simdiden☺
ben bu konuyu doktorun yaninda acayim en iyisiÇift emriyo her zaman ikiz olucak anlamına gelmiyor malesef ben şansımı yükseltmek amacıyla çift emriyo istedim.
Ayyy yok zaten dedim istiyoruz yani daha beklemek istemiyoruz dedim. Doktor iyiydi ama konuşmaları değişikti neyse ki başladık tedaviyr başka yerde pazartesi yumurta toplama işlemim var inşAllah hepimiz güzel sonuçlar alırızYaa ne kadar saçma cidden. Biz derdinize derman olsun diye gidiyoruz doktorlara. Ne zaman bekleyeceğiz ne zaman çocuk yapacağız bunu sormaya gitmiyoruzböyle istisna doktorlar olabiliyor takılmamaya çalış kuzucum. Bizimde sinirlerimizi hoplatan bir doktor olmuştu o geldi aklıma o yüzden anlıyorum seni
Ayy ben istedim kabul etmedi yaşın 35 altı ilk tüp bebek denemen merkez olarak kabul edemeyiz dedi. Bahçeci de aynısını dedi şuanki doktorumda öyle dediben bu konuyu doktorun yaninda acayim en iyisi
Bencede zaten iki tane yüksek kalite transfer etmiyorlar biri orta kalite oluyor geneldeben bu konuyu doktorun yaninda acayim en iyisi
regenesis diye bir vitamin canım nerde tedavi oluyorsun?:)insallah hayirli haberlerimiz olur ben bitamin almiyorum bir yerde ilaclarla etkisi oluyormu diye okudum sen ne aliyorsun
aynen bende varim. insallah baslama yoluna girdik nasipse.Merhaba canim bende haziran adetiyle başlayacağım nasipse. Irtibatta olalim bu surecte insan kendine yoldas ariyor.
Doktora gore değişiyor sanırım benimki kabul etti :)Ayy ben istedim kabul etmedi yaşın 35 altı ilk tüp bebek denemen merkez olarak kabul edemeyiz dedi. Bahçeci de aynısını dedi şuanki doktorumda öyle dedi
dogrudur yasa geregince yasak sanirim. sikma canini Rabbim ol derse olur insallahAyy ben istedim kabul etmedi yaşın 35 altı ilk tüp bebek denemen merkez olarak kabul edemeyiz dedi. Bahçeci de aynısını dedi şuanki doktorumda öyle dedi
bilmiyodumBencede zaten iki tane yüksek kalite transfer etmiyorlar biri orta kalite oluyor genelde
medical park senregenesis diye bir vitamin canım nerde tedavi oluyorsun?:)
bilmiyodum
1 buçuk yıldır evliyim 32 yaşındayım eşimden dolayı gebelik oluşmadı benim 2. Evliliğim ilk evliliğimden 1 kızım var 11 yaşında tüp bebek tedavisine başladık gop hastanesinde şuan merional 150 mg iğne kullanıyorum salı randevum varMerhaba arkadaşlar...
8 yıllık evliyim yaklaşık hiç hamile kalmadım..
4 kez klomen tedavisi rahim filmi histeroskopi 2 aşılamam 1 tüp bebek tedavim var yaş 35 ..
birbirimize destek olalım şuan doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum..
Ondokuz mayıs ünv sinde Davut güvenin hastasıyım..
Burada inşallah hamişlik haberlerimizi de duyurur doğum heyecanlarımızı da paylaşırız inşallah amin..
sizin doktorlarınız nasıl ilerliyor paylaşalım bilgilerimizi..
Aynen kabul etmiyorlar benim 4. diye olabilir dedilerAyy ben istedim kabul etmedi yaşın 35 altı ilk tüp bebek denemen merkez olarak kabul edemeyiz dedi. Bahçeci de aynısını dedi şuanki doktorumda öyle dedi
Bende medicalparkta tedavi oluyorim hangisindesinmedical park sen
Amiin hepimiz inşallahHayırlı haberlerle inşallah
Sizdrki sorun faktörü ne
Amiin, ay inşallah güzel güzel yumurtaların olur kuzum hayırlısı olsuun.Ayyy yok zaten dedim istiyoruz yani daha beklemek istemiyoruz dedim. Doktor iyiydi ama konuşmaları değişikti neyse ki başladık tedaviyr başka yerde pazartesi yumurta toplama işlemim var inşAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?