Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ben de daha basındayım rahim filmim çekildi hafta içi iğneler başlayacak insallah ben vitamin kullanmaya başladım bir de yedigime içtiğine dikkat etmeye başladım simdiden☺
insallah hayirli haberlerimiz olur ben bitamin almiyorum bir yerde ilaclarla etkisi oluyormu diye okudum sen ne aliyorsun

Ayyy yok zaten dedim istiyoruz yani daha beklemek istemiyoruz dedim. Doktor iyiydi ama konuşmaları değişikti neyse ki başladık tedaviyr başka yerde pazartesi yumurta toplama işlemim var inşAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız

1 buçuk yıldır evliyim 32 yaşındayım eşimden dolayı gebelik oluşmadı benim 2. Evliliğim ilk evliliğimden 1 kızım var 11 yaşında tüp bebek tedavisine başladık gop hastanesinde şuan merional 150 mg iğne kullanıyorum salı randevum var

Kizlar merhaba biz erkek infertilitesinden dolayı tüp bebek yatıracaktık temmuz da baslamayi düşündük fakat esimden doktor y kromozom delesyon testi istedi bu testi yaptiran var mi

Amiin, ay inşallah güzel güzel yumurtaların olur kuzum hayırlısı olsuun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…