Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Azosperm ile ilgili arkadaşlar.bu işin çözümü var tabii bir maliyetli.çevrem de bu şekilde olup hamile kalan da çok.bir ilaç vardı ismini öğrenirsem atsrım biraz pahalı bir ilaç.ayrıca eşinde ve kendi yumurtaları kalitesiz çıkanlara önerim şu:kesinlikle ve kesinlikle güvendiği gözüyle görüp alacağı.bu konu hassas ve çok çabuk bozuluyor.her sabah aç karnına yiyeceksiniz ne biliyor musunuz,polen.karışım olmayacak.tadı biraz tuhaf ve kötü.bunu da bir çay kaşığından fazla yemeyeceksiniz.şiddetle öneriyorum.kimde o sorun veya eşinde varsa alsın.o ilacı da atıcam.sanırım o ilacın protokolü 3 aydan uzun diye biliyorum.bir umut olsun size benden.aramıza yeni katılanlar olmuş.yazayım istedim.

O ilaç sanırsam su da eriyen birşeydi.tam emin değilim.ama öğrenip yazarım.çevrem de 2 3 kişi bu işlerle uğraşıyor 2.de o ilacı kullandığını duymuştum

Kızlar özelde tüp bebek icin rapor çıkarılıyor mu yani nasıl bir yol izleniliyr bilgisi olan yazabilirmi

Sağolasın bizim durum azosperm ve pazartesi doktora gidicez çok endişeliyiz rabbim bu durum da olan herkese yardım etsin

Sağolasın bizim durum azosperm ve pazartesi doktora gidicez çok endişeliyiz rabbim bu durum da olan herkese yardım etsin
Merkezin ismini unuttum.brn çok eski doktorum.bende ki çoğu şeyi o buldu cuma cumartesi antslya ya geldiğinde ona giderdim.ama artık gelmiyor.konusunda çok iyi.para maddi ikinci plan da olan ender rastlanan aynı antalua da ki.m.özekinci gibi diyebilirim.

Bizim de erkek problemi tam olarak sorununuz nedir acaba biz yeni öğrendik ve çok üzüldük pzartesi işk kez doktora gideceğiz Allahım hepimize yardım etsin

İstanbula Emre bakırcıoğluna gideceğiz İzmirdense İstanbul tüp bebek konusunda daha iyi dediler. Burda denemeden ilk orda denemek istedim İnşallah hayırlısı olur hakkimızda hepimizin

Bizim de erkek problemi tam olarak sorununuz nedir acaba biz yeni öğrendik ve çok üzüldük pzartesi işk kez doktora gideceğiz Allahım hepimize yardım etsin
Smeyra dı sanırım şaban adakan hocanın merkezi.artık izmir de 3 4 yıldan beri.antalya ya aradıra geliyordu.görüşmediysen onla da görüşebilirsin.

Kızlar merhaba benim de 3 Haziran'da transferim var. Bu üçüncü deneme olacak çok umutsuzum 6. Gün embriyosu transfer edilecek gelişimi yavaş embriyoydu o yüzden pek umutlu değilim inşallah hayırlısı olur

Kızlar merhaba benim de 3 Haziran'da transferim var. Bu üçüncü deneme olacak çok umutsuzum 6. Gün embriyosu transfer edilecek gelişimi yavaş embriyoydu o yüzden pek umutlu değilim inşallah hayırlısı olur
Benim de 6. Gün embriyosu elimde kalan tek embriyo . Canını sıkma sayılara takılma nasipte varsa mutlaka olacaktır

Kafan da kuşku varsa onu dondur bence tekrar yumurta geliştir he zaman hem paran boşa gitmesin çok çok olsa 5 bin harcarsın.bende sen gibi öyle bir transferim oldu antalya da yavaş ilerliyordu hoca transfer edelim edelim dedi merkezde inanır mısın aramadığım arkadaş eş dost kalmadı ikilem de kaldım çoğu transfer etme dedi.ama ben çok umutlu ve istiyordum eşim yapmayalım diye yalvardı onu dinlemedim ve tutmadı.dediğin gibi yavaş ilerliyordu.yaşını bilmiyorum hocaya rica edersin çift koyar.şansını arttırırsın.ama kafan da belli ki bir kaygı ve olumsuzluk var

Merhaba, ankarada nerde yaptırıyosunuz

Memnun musunuz, ben de Ankara için hastane ve doktor arastırıyorum
Şuan için memnunum ilk tüp bebek denememiz. 2 embriyom var donmus. Hoca donmus transfer yapıyor taze transfer yapmıyor. Fazla bilgilendirme yapmıyor. Ben vesvese yapmamak strese girmemek için çok sormuyorum. Hocaya güveniyorum. Transfer yapmadı henüz, şu aşamada memnunum. Transfer sonrası fikrim ne olur bilemiyorum.
Doktora ve hastaneye karar verme aşaması çok zor, süreç zaten zor, Allah kolaylık versin.

Teşekkür ederim bilgilendirme için
İnşallah ilk denemeniz de tutar, cabucak gelir bebişleriniz, transfer ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…