Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Canim merkezdeki son embriyom bitsin kafamdan silinsin başka bir merkeze gitmek istiyorum

Teşekkür ederim bilgilendirme için
İnşallah ilk denemeniz de tutar, cabucak gelir bebişleriniz, transfer ne zaman
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu.
Cuma günü randevum var ilacın 10.günü oluyor o gün belli olur tan tarih. Paylaşırım burda da transfer günü belli olunca.
Amin cnm. Inşallah hepimiz en kısa zamanda bebislerimize kavusuruz

Allahım isteyen herkesin kucagını doldursun saglıklı bır sekılde inşallah guzel haberlerinizi bekliyorum

Kızlar özelde tüp bebek icin rapor çıkarılıyor mu yani nasıl bir yol izleniliyr bilgisi olan yazabilirmi
Bunu bende merak ediyorum.Ama sadece üniversite hastanesi raporu veriyor canım.benim merak ettiğim ne kadar sürede veriyorlar öyle 2-3 ay mı bekliyorz

Merhabalar, ben de evlilikte 3.yılıma doğru gidiyorum. Gecen sene cikolata kistinden ameliyat olmustum, 1 yil kendimiz dogal yolla olur diye bekledik fakat hic gebelik gerceklesmedi. Sonrasinda basarisiz bir tup bebek denememiz oldu. Doktor ve merkez degistirdik. Süreçten dolayi henuz başlayamadik. Doktor önerisiyle vitamin takviyesi aliyorum, haziran ayinda gorusmeye gidecegiz ama ne zaman baslariz bilemiyorum. Ilk denememizde adetin 3.gunu gtmistik, doktorumuz tam zamaninda geldiniz hemen baslayalim demisti. Biz de heyecanla kabul ettik. Hemen o gun ignelere basladik. Test falan hiic bse yapmadan. Tabiki sonuc basarisiz. O sebeple smdi saglam adimlarla ilerlemeye calisiyoruz. Nasip... insallah kavusuruz yavrularimiza.

Merhaba, zor bir donem olmuş sizin için. Oluyor böyle bazen, biz de geçen sene benzer bir şokla aşılamaya karar verdik ve negatifle sonuçlandı. Ve ilaçlar beni çok yıprattı ve korkuttu. Tüp bebeğe başlamamızı geciktirdi. Benim psikolojimi toparlayıp karar vermem vakit aldı. Bu sene de pandemiye takıldık. Geç olsun güç olmasın. Siz de icinizin rahat ettigi guvendiginiz bir doktorla başlarsınız inşallah.
Hayırlısıyla biz de evlatlatlarimiza kavuşalım

Arkadaşlar Gonal f için rapor çıkarabiliyor muyuz bilginiz var mı

Merhaba ben 3 Yıllık evliyim bizim sorunumuz erkek faktörü. Ocak ayında tüp bebeğe başladık mart ayında transfer olacaktım virüs sebebi ile yarıda kaldı tedavim. Şimdi ise yeniden estrofeme ve vitamine başladım bir aksilik olmazsa belki ay sonuna doğru transfer olurum. Doktorum cem çelik.

Bunu bende merak ediyorum.Ama sadece üniversite hastanesi raporu veriyor canım.benim merak ettiğim ne kadar sürede veriyorlar öyle 2-3 ay mı bekliyorz
Bence bu rapor çıkartmak istediğin hastaneye göre değişiyor galiba çünkü o kadar çok araştırdım ki bu konuyu zamanında ve insanlar hep 1 ay 2 ay beklediğini uğraştığını yazmış arkadaşlar ben 1 günde istedikleri evrakları tamamladım zaten elimizde güncel kan tahlilleri ve spermiyogramlar vardı yeni rahim filmi çekilmiştim onunda sonucu vardı onları teslim ettim 5 gün içinde de raporum çıktı özel bir klinikte kullanıyorum raporumu

Merhaba beni hatırladın mıı Demek 10. Gün ne güzel transfere az kalmış ben daha bugün başladım kullanmaya ve kontrolünme 16 gün var keşke çabuk geçse zaman

Merhaba beni hatırladın mıı Demek 10. Gün ne güzel transfere az kalmış ben daha bugün başladım kullanmaya ve kontrolünme 16 gün var keşke çabuk geçse zaman
Canım bizim de erkek faktörü de embriyoların nasıl kaç tane oluştu bir aksilik olur embriyo konusunda diye çok korkuyorum da

Evet hatırladım, 2 mizinde pandemi nedeniyle transferi ertelenmişti. Ben çarşamba günü estrofeme başladım. Bugün 6.günüm. Çok heyecanliyim, bakalım cuma günü ne diyecek doktor... ne yapmam gerek filan...
Sen neler yapiyorsun, nelere dikkat ediyorsun? Hemen hemen arka arkaya transferimiz olur gibi ve insallah pozitiflerimizi paylaşırız

Evet malesef pandemi bölmüştü tedavimizi. Bugün başladım canım estrofeme. Kontrol 16sında daha çoook var. Bakalım senin için ne diyecek doktor çok heyecanlandımm

Canım bizim de erkek faktörü de embriyoların nasıl kaç tane oluştu bir aksilik olur embriyo konusunda diye çok korkuyorum da
13 yumurta toplandı 12 tanesi işleme uygundu 10 tanesi döllendi 3. Güne kadar 10uda geldi fakat doktorum 5. Gün istiyordu o yüzden bekledik 5. Güne iyi kalite 1 embriyom geldi 1 tanede 6. Gün kaliteli embriyom var. 2 deneme şansım olacak inşallah ilkinde tutunur umarım sizinde süreciniz sağlıkla ilerler

Evet malesef pandemi bölmüştü tedavimizi. Bugün başladım canım estrofeme. Kontrol 16sında daha çoook var. Bakalım senin için ne diyecek doktor çok heyecanlandımm
Ben de çok heyecanlandım. Hatta doktora soracaklarimi bile unuttum. Cuma gününü de iple cekiyorum, ilaci saati saatine iciyorum. Insallah guzel haberler verir, transfer günüm belli olur sen nelere dikkat ediyorsun, var mı önerilerin?

Kuzum hemsire bana bi vitamin vermisti adet olmadan önce ona başladım onun dışında beslenmeme dikkat etmeye başladım tedavi sürecinde önemli olduğunu düşünüyorum. İlacımı düzenli olarak kullanacağım avakado, nar, ton balığı gibi besinleri tüketmeye gayret edeceğim çok fazla irdelemek istemiyorum geçen sefer o kadar inceledim özendim yarıda kaldı tedavi. Şimdi azdaha rahat davranacağım hem stres daha az olur soracağın şeyleri telefonuna not al ben soruları biriktirip gidince soruyordum çünkü unutuyorum inşallah transfer tarihin belirlenir bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…