Hareketi tüp bebekte sorun değil ama sayısı önemli inş güzel haberler verir izSperm hareketsiz sayısı az artırmaya çalışıyoruz
Bizim de maalesef Oligospermi deniyorSperm hareketsiz sayısı az artırmaya çalışıyoruz
Amin ümidimizi kaybetmeyelim olucak inşBizim de maalesef Oligospermi deniyortotalde 5 milyon sperm var %50 hareketli ama artış olmadı bizde aksine düşüş oldu biz de tedaviye başladık hemen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Çok beklemişsiniz rabbim nasip etsin insallah hayırlıısylaAmin ümidimizi kaybetmeyelim olucak inş
Ben 22 yıldır mücadele verip neler yaşadım çok zor günler yaşadım Allah biliyo ben ümitliysem sizin daha çok ümitli olmanız gerek hakkımızda hayırlısı inş moreli kaybetmek yokAmin ümidimizi kaybetmeyelim olucak inş
Çok bekledik çok zor günler yaşadık ama bunada şükür her şerde vardır bi hayır ben elimden geleni yapayımda gerisi taktiri ilahi yapacak birley yokÇok beklemişsiniz rabbim nasip etsin insallah hayırlıısyla
İnşallah inşallahOlur inş herşeyin bi zamanı vardır belki şimdi zamanıdır
Öyle doğru diyorsunuz ilk denemem doktor yüzünden maalesef olmadı bundan sonrası için Allah büyükHiç üzülmeyin Allahım nasip ederse tek yumurta yetiyo zaten
aynen biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmışÖyle doğru diyorsunuz ilk denemem doktor yüzünden maalesef olmadı bundan sonrası için Allah büyük
yok canım bizden onay alınarak donduruldu kalan embriyolarımAma sizden onay almadan dondurmaları ya
ben yanlış anladım demekki haberiniz yoktu sonradan söylediler zannettimyok canım bizden onay alınarak donduruldu kalan embriyolarım
Tabii doktor 12 gün sonra kan tahlili yaptır dedi, ben dayanamayıp evde yaptım, çıktı. Sen de aynı mutluluğu yaşa inşallah6 gün içinde belli oluyor ha o zaman tazeye göre daha erken belli oluyor hayırlısı ile inşallah sağlıcakla hepimiz seviniriz inşallah amin...
amin hayırlısı ile inşallah dondurulmuşlarda daha erken çıkıyor sanırım bir arkadaş da 7. gün öğrendi ALLAH RAZI OLSUN cümlemiz seviniriz inşallah aminTabii doktor 12 gün sonra kan tahlili yaptır dedi, ben dayanamayıp evde yaptım, çıktı. Sen de aynı mutluluğu yaşa inşallah
Eskiyi anlatmıştım. Kızım şimdi 31 aylıkAllahım kucağınıza almayı nasip eder inş
yok canım önemli değil bakalım hayırlısı ile şu süreç nasıl olacak kadınların işi ne kadar zor oluyor hayırlısı ile sağlıcakla embriyolarımız kucağımızda hayırlısı ile sağlıcakla bebişlerimiz olur ALLAH'IN İZNİYLE inşallah aminben yanlış anladım demekki haberiniz yoktu sonradan söylediler zannettim
maşallah inş bede anne olabilirimEskiyi anlatmıştım. Kızım şimdi 31 aylıkAllah size de nasip etsin inşallah
inş çok zor ama inş boşa çıkmaz önemli olan oyok canım önemli değil bakalım hayırlısı ile şu süreç nasıl olacak kadınların işi ne kadar zor oluyor hayırlısı ile sağlıcakla embriyolarımız kucağımızda hayırlısı ile sağlıcakla bebişlerimiz olur ALLAH'IN İZNİYLE inşallah amin
inş emeklerimiz boşa çıkmazBen bu ay doktordan çatlatma iğnesi isteyeceğim. Verirse progesteron hormonu da isteyeceğim. Daha önce de çatlamama iğnesi kullandım, çatlıyor ama gebelik olmuyorİnşallah bu ay olur
Merhaba benim eşimde azosperm 2014 yılında ameliyat oldu şimdi şükür 5 yaşında bir kızım var tekrar tedaviye başlayacağım kısmetse umudunuzu yitirmeyin ALLAH yardımcımız olsun hepimizinMalesef bizimki de erkek sorunu .Sperm sayımız hızımız herşeyimiz çok çok azTüp bebekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?