• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

canim surguyle bez arasinda bi fark yok bence hangisinde daha rahat olacaksan onu yap. popomu hafif kaldirdim hemsire surguyu koydu yaptim sonrada esim aldi doktu cok rahat oldu. caniim yaa 😂😂 yok yok merak rtme orda yer cekimi olsa 9 ay yerimizden kalkmamiz lazim. soyle dusun bu bebek dunyaya gelecekse insallah her turlu gelecek. sen rahat ol bol dua et ve bol su ic transferden sonra.
Inşallah insAllah rabbim isteyen herkese nasip eder bol bol meryem süresi okuyorum isteyen herkese dua ediyorum Allah kimsenin elini bos cevirmesim 😘Allah razi olsun canım benim

Kızlar merhabalar, dün yumurta toplamam oldu.elimde telefon sabahtan beri bekliyorum. Demin aradılar binlerce şükür 2 tanesi döllenme belirtisi göstermiş🙏😍Kalan 6 tane olgun yumurtayı da gözlemleyeceklermiş. İlk tedavimde döllenme olmamıştı. 2. De oldu yine iki tane ancak biri kaliteliydi. Tutmadılar. Şimdi de 2 tane olunca çok korkuyorum. Bana da dua eder misiniz? İnşallah sağlıkla gelişirler, gözlemlenenlerden de döllenen olur🙏her seferinde baştan başlamak çok yorucu😰

Merhaba....hqngi doktor dedi acaba benim rezerv azligim var 0.60 amhim ve regliyken gittigimde 4 sagda 5 solda olmak uzere 9 tane yumurta saydi doktorum ve ona ragmen evet azmis dedi ....cok ilginc
yine az tabi ama daha düşük insanlarda var ondan dolayı

Merhabalar hanımlar, bilgisi olan arkadaşlara birşey danışmak istiyorum.
Opu işleminden sonra 1. Tane 3. Gün embriyom donduruldu ve önümüzdeki regli ile transfer kararı almıştık doktorumla fakat dünkü telefon görüşmemizde benden bir kere daha yumurta toplama işlemi yapmamızı önerdi transfer yapmadan, daha önce başına böyle birşey gelen varmı

Opu işleminden sonra 1. Tane 3. Gün embriyom donduruldu ve önümüzdeki regli ile transfer kararı almıştık doktorumla fakat dünkü telefon görüşmemizde benden bir kere daha yumurta toplama işlemi yapmamızı önerdi transfer yapmadan, daha önce başına böyle birşey gelen varmı
Merhaba.Benim dr.um da teklif etti tekrar yumurta toplamayı,bir tane embriyom kaldığı için, o da genetiğe gitcek sağlıklı gelmezse bir kaç tane embriyom olsun diye,ama ben istemedim,hem tekrar iğne kullanıp opu olcam hem de 8bin tl daha masraf olacaktı. Artık o tek embriyom inşallah sağlıklı gelir de bana tutunur diye dua etmekten başka çarem yok.

Kızlar bugün transfer oldum 4 embriyom oluşmuştu 4 i de 3.güne kadar geldi.Yumurtalarim çok büyüdüğü için 1 tane transfer ettiler yoksa 2 tane transfer edeceklerdi geriden gelen yumurtalarım büyümüş.Diger üçünü dondurdular.Esim 2 transfer bekliyordu biraz şaşırdı.Diger yumurtalarım nasıl etkisi var ki

Merhaba tek bir yumurta mi topladialr sizden?

10 tane yumurta toplandı 7 si olgun dediler 3ü döllendi ama sadece 2 tanesi 3. Güne gelebildi.
Oncesinde vitamin felan aldiniz mi siz de?yumurtalik rezerviniz normal miydi?...benim rezervim az yeni basladik ve hem de bende hem esimde sikinti var simdilik 9 tane yumurta sayabildi ultrasonda ama ne kadar toplayabilecekler kaci kaliteli olur bilmiyorum ve endiseleniyorum.simdilik esimle vitaminler iciyoruz

Oncesinde vitamin felan aldiniz mi siz de?yumurtalik rezerviniz normal miydi?...benim rezervim az yeni basladik ve hem de bende hem esimde sikinti var simdilik 9 tane yumurta sayabildi ultrasonda ama ne kadar toplayabilecekler kaci kaliteli olur bilmiyorum ve endiseleniyorum.simdilik esimle vitaminler iciyoruz
Hayırlı olsun.. eşimde bende vitamin kullandık pekmezler ballar incirler cabası.. sebebsiz infertilite var bizde. Rezervim de iyi bizdeki sıkıntı, sıkıntı olmaması 😬

Hayırlı olsun.. eşimde bende vitamin kullandık pekmezler ballar incirler cabası.. sebebsiz infertilite var bizde. Rezervim de iyi bizdeki sıkıntı, sıkıntı olmaması 😬
Illaki vardir...bqna da dusuklerimin hoc sebebi bulanamadi dendi ilk basta ...sans dediler ama simdi bi kac sebep olabilir

Döllenme oraniniz az benim de az maalesef. Bu nedenle aslında bizlerin sperm dna hasar testi, sperm fish testi ve kartotip analizlerimizin yapılması gerek. Neden az sayıda embriyo oluşuyor bunun muhakkak bir sebebi vardır.

Evet havuz diyoruz bu sekilde olunca.. elde 1 veya 2 yumurta kaldiysa basari oranini yukseltmek icin bikac toplama daha yapiyorlar.. sonra hepsinin icerisinden en kaliteli olan 1 veya 2 sini seçip transfer ediyorlar.benim de 2.toplama eylulde olacak insallah..
Ben doktorunuzu dinlemenizi tavsiye ederim..

Kızlar siz de transferin 2.günü kasiklar da ağrı batma filan oldu mu inş iyiye işarettir:)

Kızlar transfer öncesi dis bakimimi yaptırmayı düşünüyorum. Hamilelikte dis tedavisi olmuyormuş şimdiden önlem alayim diye düşündüm. Transferden bir hafta önce falan röntgen falan çekimi sorun olur mu sizce

Back