Benim doktorum da ebru hoca, ben de seviyorum kendisini umarim bize derman olurBende bahceciden ebru öztürk muhteşem bir insan ona gözüm kapalı güvenirim. Bugun transferden sonra 6.günüm heyecanla bekliyoruz kesinlikle ebru öztürk diyorum ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum da ebru hoca, ben de seviyorum kendisini umarim bize derman olurBende bahceciden ebru öztürk muhteşem bir insan ona gözüm kapalı güvenirim. Bugun transferden sonra 6.günüm heyecanla bekliyoruz kesinlikle ebru öztürk diyorum ❤
amiin canim insallah. yumurtalarda sorun yoksa insallah kaliteli olur embriyon. cunku embriyo kalitesinin %80 ini yumurtadan aliyor.Bugun aradi doktorum, yumurtalarda bi sorun görmemişler sperm kaynaklı olduğunu düşünüyorlarmis, zaten esimde hareket ve sayi sorunu haricinde 3.derece varikosel de vardi ama bu kdr etkilecegini düşünmemiştim soncta tup bebek de isleri tanelerle.. napalim en azindan elimizde bi tane embriyomuz var, Allah onu almasın bizden ins
Canim nasılsın haber geldi mi ins olumlu olmuştur, beni doktor aradi bugün yumurtalarda sorun görmemişler sperm kaynaklı olduğunu dusunuyorlarmis, o yuzden dedi ki isterseniz 3.gun transfer edelim, ama ben sperm kaynaklı sorunlarda 5.gunu görmeyi istiyorum, sirf transfer etmiş olmak için 3.gun yapmak istemiyorum dedi. Risk alıp beklemeye karar verdik, ne bili mdiger turlu daha cok etkilenir diye düşündük bilemiyorum co kör bi surec Allah yardimcimiz olsun insBenim 6 yumurta toplandı, 4 ü dollendi,5.güne bir tanesi gitmiş, o da genetiğe gidecek, sağlıksız gelirse bütün emeklerim çöp. Ben de çok üzüldüm. Inşallah tek embriyolarımız bize can olur,dediğin gibi 2.bir şansın olmaması çok kötü bir his.Gozyaslarimi tutamıyorum, çok moralim bozuldu..Bu benim son şansımdı..
Yaaa ins kuzummmm dualarini eksik etme olur muamiin canim insallah. yumurtalarda sorun yoksa insallah kaliteli olur embriyon. cunku embriyo kalitesinin %80 ini yumurtadan aliyor.
her zaman canim. insallah guzel olacak bak gör. bol bol fetih suresi okumayi unutmaYaaa ins kuzummmm dualarini eksik etme olur mu
Yok canım, 15 günü bulur dedi genetikten gelmesi.Ağustos başı gibi belli olur sanırım. Bazen basite ne varsa o olur napalim diyorum,bazen ya olmazsa diye çok üzülüyorum. Karmaşık duygular içindeyim. Hakkımızda hayırlısı..Dua ve sabırla bekliyorum..Canim nasılsın haber geldi mi ins olumlu olmuştur, beni doktor aradi bugün yumurtalarda sorun görmemişler sperm kaynaklı olduğunu dusunuyorlarmis, o yuzden dedi ki isterseniz 3.gun transfer edelim, ama ben sperm kaynaklı sorunlarda 5.gunu görmeyi istiyorum, sirf transfer etmiş olmak için 3.gun yapmak istemiyorum dedi. Risk alıp beklemeye karar verdik, ne bili mdiger turlu daha cok etkilenir diye düşündük bilemiyorum co kör bi surec Allah yardimcimiz olsun ins
İnan bana hepimiz ayni durumdayız, insaniz cunku istesek de duygularımızı o derece kontrol edemiyoruz ama elimizden geleni yapıyoruz artik tevekkül den başka yapacak biseyimiz kalmadi boyle düşünmeye çalışalım en azindan. Rabbim koymuştur yolunq,nasip etmeyeceği seyi hayal ettirmez umutlu olalımYok canım, 15 günü bulur dedi genetikten gelmesi.Ağustos başı gibi belli olur sanırım. Bazen basite ne varsa o olur napalim diyorum,bazen ya olmazsa diye çok üzülüyorum. Karmaşık duygular içindeyim. Hakkımızda hayırlısı..Dua ve sabırla bekliyorum..
Benim doktorum da ebru hoca, ben de seviyorum kendisini umarim bize derman olur
amiiin insallah caniim. hayirli ugurlu olsun insallah. su icmeyi unutma tamam miKızlar ben transferimi oldum , bebeğimi aldım geldim İnşallah tutunur sıkıca annesine
Merhaba Allah bagislasin evladınızı artislarinizin degerlerini hatirliyor musumuz? Benim de degerlerim cok düşük kimyasal olablir dediler. Kahverengi lekeler gelmeye başladı korkuyorumMerhaba mesajını zi gordumde belki bir umut olur size umarım bebeğiniz sımsıkı tutunmustur öncelikle duam morfoloji sorunu ile 2. Tüp bebek denemesi ve 9. Gün tahlil değerim 25.52 idi hiç unutmam ve o minik şuan 5 yasinda bir kız Rabbim hayirlisiyla nasip etsin evlat isteyen herkese hepimize
Allah yardımcın olsun canımKizlar benim elimizdeki tek embriyom da bolunememis tedavimiz iptal oldu .. cok üzgünüm ins sizler Allah in izniyle bebeklerinize kavuşursunuz. Bizi simdi daha zorlu bi surec bekliyor urolog eşliğinde..
Çok üzüldüm canım, hayırlısı olsun..Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur..Kizlar benim elimizdeki tek embriyom da bolunememis tedavimiz iptal oldu .. cok üzgünüm ins sizler Allah in izniyle bebeklerinize kavuşursunuz. Bizi simdi daha zorlu bi surec bekliyor urolog eşliğinde..
insallah sonu basindan daha hayirlidir canim. Allah yar ve yardimciniz olsun. en kisa zamanda hamileyim diye yazarsin buraya insallahKizlar benim elimizdeki tek embriyom da bolunememis tedavimiz iptal oldu .. cok üzgünüm ins sizler Allah in izniyle bebeklerinize kavuşursunuz. Bizi simdi daha zorlu bi surec bekliyor urolog eşliğinde..