Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Benim de 7 tanesi döllendi bugün aradılar 7.de devam ediyormuş ama 2.kalite dediler modum düştü maalesef
Önemli olan sağlıklı embriyolar, hiç moralini bozma ben bilmiyorum bile kaçıncı kalite olduğunu Allah neyi nasip ederse olur.. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp kendimize dikkat ettikten sonra her şey hayırlısıyla olur inşallah..

İnşAllah canım rabbim inşallah ol der

Benim de 7 tanesi döllendi bugün aradılar 7.de devam ediyormuş ama 2.kalite dediler modum düştü maalesef
Benim de 6 taneden 4 ü döllenmiş, senin daha iyi,moralini bozma.Cuma günü tekrar bilgilendireceklermiş.Pazar günü de genetiğe gidecek. Inşallah en az iki tane sağlıklı gelsin diye dua ediyorum. İlkinde tutar inşallah da tutmazsa dondurulmuş 1 tane daha olsun diye.

İnşAllah canım ikinci kalite deyince moral baya bozuldu ya çok okuyorum biliyorum hani birinci kalite olup tutmayan ikinci kalite tutan nasip kısmet biliyorum ama yine de içime söz geçiremiyorum

Genetiğe 5.gün e gelirlerse mi gidecekler canım

Bunlara ek olarak çakşır otu vardi aynen dediklerinizle ama 3 - 4 ay da yukseldi bide esinizin fsh degeri kac fsh i yuksek oldugu icin bence keçi boynuzunu önermemiştir.Ha bide en önemlisi ben eskişehir de avm de arifogullarindan azospermi kuru yaptırdım 500 tl ye filan oda çok etkili oldu isterseniz numarasını verebilirim kargo da gönderiyorlar.O da gingseng otu maça kökü tozu polen ari sutu filan karıştırdı.Aslinda şimdi düşünüyorum o daha etkili oldu galiba

Özelden at istersen canım numarayı bilgi alalım

Genetiğe 5.gün e gelirlerse mi gidecekler canım
Galiba canım, ben de çok korkuyorum bu kadar iğne ilaç,yumurta toplama sıkıntısı sonunda elimizde hiç kalmazsa diye.Bol bol dua ediyorum,.Allaha emanetiz..

Galiba canım, ben de çok korkuyorum bu kadar iğne ilaç,yumurta toplama sıkıntısı sonunda elimizde hiç kalmazsa diye.Bol bol dua ediyorum,.Allaha emanetiz..
Rabbim inşallah nasip etmiştir canım benimkiler de 5.güne gelmezse transfer olmayacak

Rabbim inşallah nasip etmiştir canım benimkiler de 5.güne gelmezse transfer olmayacak
Inşallah çektiğimiz sıkıntıların sonu güzel olur.insallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşuruz. Senin ne zaman 5.gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…