- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 103
- 35
Sanırım ondan oldu canım bugün daha az acıyor sanki mor olur da ağrır ya öyle bi ağrıydıYok canım olmadı anestezi altındayken kendini sıkmış olabilir misin ondan belki olmuş mudur
Aaa öyle bir şeyden hiç haberim yok doğru olabilir canımCanım benim bi arkadaşım rahim filmi çekinmişti narkozdan uyansın diye çenesine bastırmışlar bi kaç gün cenesi ağrımıştı öyle bisey olabilir mi acaba diye aklıma geldi
Benim de 7 tanesi döllendi bugün aradılar 7.de devam ediyormuş ama 2.kalite dediler modum düştü maalesef9 tane olgun yumurta oldu ama 7 tanesi döllenmiş canım
Bugün daha iyisindir inşallahAz önce de ishal oldum,of kafayı yicem.o da anestezidendir diye umuyorum.
Önemli olan sağlıklı embriyolar, hiç moralini bozma ben bilmiyorum bile kaçıncı kalite olduğunuBenim de 7 tanesi döllendi bugün aradılar 7.de devam ediyormuş ama 2.kalite dediler modum düştü maalesef
İnşAllah canım rabbim inşallah ol derÖnemli olan sağlıklı embriyolar, hiç moralini bozma ben bilmiyorum bile kaçıncı kalite olduğunuAllah neyi nasip ederse olur.. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp kendimize dikkat ettikten sonra her şey hayırlısıyla olur inşallah..
Az az kanama geliyor yine.Dışarıya çıkmıştım 1-2 saatliğine karnım ağrımaya başladı, eve geldim uzandım .Bugün daha iyisindir inşallah
Benim de 6 taneden 4 ü döllenmiş, senin daha iyi,moralini bozma.Cuma günü tekrar bilgilendireceklermiş.Pazar günü de genetiğe gidecek. Inşallah en az iki tane sağlıklı gelsin diye dua ediyorum. İlkinde tutar inşallah da tutmazsa dondurulmuş 1 tane daha olsun diye.Benim de 7 tanesi döllendi bugün aradılar 7.de devam ediyormuş ama 2.kalite dediler modum düştü maalesef
İnşAllah canım ikinci kalite deyince moral baya bozuldu ya çok okuyorum biliyorum hani birinci kalite olup tutmayan ikinci kalite tutan nasip kısmet biliyorum ama yine de içime söz geçiremiyorumBenim de 6 taneden 4 ü döllenmiş, senin daha iyi,moralini bozma.Cuma günü tekrar bilgilendireceklermiş.Pazar günü de genetiğe gidecek. Inşallah en az iki tane sağlıklı gelsin diye dua ediyorum. İlkinde tutar inşallah da tutmazsa dondurulmuş 1 tane daha olsun diye.
Geçmiş olsun canım doktor bana kanama olur normal demişti benden gelmediAz az kanama geliyor yine.Dışarıya çıkmıştım 1-2 saatliğine karnım ağrımaya başladı, eve geldim uzandım .
Genetiğe 5.gün e gelirlerse mi gidecekler canımBenim de 6 taneden 4 ü döllenmiş, senin daha iyi,moralini bozma.Cuma günü tekrar bilgilendireceklermiş.Pazar günü de genetiğe gidecek. Inşallah en az iki tane sağlıklı gelsin diye dua ediyorum. İlkinde tutar inşallah da tutmazsa dondurulmuş 1 tane daha olsun diye.
Bunlara ek olarak çakşır otu vardi aynen dediklerinizle ama 3 - 4 ay da yukseldi bide esinizin fsh degeri kac fsh i yuksek oldugu icin bence keçi boynuzunu önermemiştir.Ha bide en önemlisi ben eskişehir de avm de arifogullarindan azospermi kuru yaptırdım 500 tl ye filan oda çok etkili oldu isterseniz numarasını verebilirim kargo da gönderiyorlar.O da gingseng otu maça kökü tozu polen ari sutu filan karıştırdı.Aslinda şimdi düşünüyorum o daha etkili oldu galibaBizde Kaan aydos da tedavi olduk hiç çıkış yoktu eşim askerde fıtık ameliyatı olmuş ve bir yumurtalığı yok dna hasarına Kaan aydos da tedavi olurken 9 a düşürdük bize kesinlikle keçi boynuzu önermedi nohut yemeğini söyledi elimden geldiğince nohut yemeği yaptım sabah havuç incir ve üzüm kurusu yedi akşamda havuç suyu yine kuru incir üzüm gün aşırı klomen birde vitamin verdi saraçoğlu ne gibi bitki tedavisi uyguladı size bizde aldık onu o sırada da tedaviye başlamıştık hepsini kullanamadı eşim içinde testere dişli aslan pençesi kırk kilit otu soğuk sıkım incir yağı vardı size ne vermişti
Özelden at istersen canım numarayı bilgi alalımBunlara ek olarak çakşır otu vardi aynen dediklerinizle ama 3 - 4 ay da yukseldi bide esinizin fsh degeri kac fsh i yuksek oldugu icin bence keçi boynuzunu önermemiştir.Ha bide en önemlisi ben eskişehir de avm de arifogullarindan azospermi kuru yaptırdım 500 tl ye filan oda çok etkili oldu isterseniz numarasını verebilirim kargo da gönderiyorlar.O da gingseng otu maça kökü tozu polen ari sutu filan karıştırdı.Aslinda şimdi düşünüyorum o daha etkili oldu galiba
Galiba canım, ben de çok korkuyorum bu kadar iğne ilaç,yumurta toplama sıkıntısı sonunda elimizde hiç kalmazsa diye.Bol bol dua ediyorum,.Allaha emanetiz..Genetiğe 5.gün e gelirlerse mi gidecekler canım
Rabbim inşallah nasip etmiştir canım benimkiler de 5.güne gelmezse transfer olmayacakGaliba canım, ben de çok korkuyorum bu kadar iğne ilaç,yumurta toplama sıkıntısı sonunda elimizde hiç kalmazsa diye.Bol bol dua ediyorum,.Allaha emanetiz..
Inşallah çektiğimiz sıkıntıların sonu güzel olur.insallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşuruz. Senin ne zaman 5.gün?Rabbim inşallah nasip etmiştir canım benimkiler de 5.güne gelmezse transfer olmayacak
Cumartesi canım 5.günInşallah çektiğimiz sıkıntıların sonu güzel olur.insallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşuruz. Senin ne zaman 5.gün?
Canım neden 3. Gün transfer edilmiyor. 5. Gün olmasimi gerekiyorRabbim inşallah nasip etmiştir canım benimkiler de 5.güne gelmezse transfer olmayacak
Hadi hayırlısı inşallah..Cumartesi canım 5.gün
Öyle bir şart yok aslında canım 2.gün transfer olanda var benim doktorum transfer etmiyor ya 5.gün ya hiç maalesefCanım neden 3. Gün transfer edilmiyor. 5. Gün olmasimi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?