Tamam canım teşekkür ederim içim rahatladi ,ilk denemem cok tedirgin oluyorumBen kullanmadım canım , ben ceteotide öğlen yaptım aynı akşam 9 da çatlama yaptım. 36 saat sonra toplama yaptım..
Sağol canım. Icim rahatladi. Sabah cetrotide oldum, aksam da catlatma ignelerini olcam . Persembe insallah opu olacak.Yok canım kullanılmıyor gonal f.Ben pazar günü sabah cetrotide akşam 21.00 de2 tane gonapeptly 1 tane ovitrelle vuruldum,öyle dedi hemşire . P.tesi iğnesiz gündü..
Benim oldu kanamam ama az oldu ağrımd oldu hafif belimde kasıklarımda .. dr söylemişti olcağınıKızlar yok mu başına böyle birşey gelen?int.den okuyunca daha çok telaş yaptım, az da olsa kanaması olan oldu mu opudan sonra?
Benim de az var ama telaş yaptım işte, bir de çok kötü şeyler yazıyor int.de,iç kanama ,bayılanlar filan korktum.Adet ağrısı gibi ağrım var biraz.Hastaneyi aradık, hemşire normal olduğunu söyledi..Benim oldu kanamam ama az oldu ağrımd oldu hafif belimde kasıklarımda .. dr söylemişti olcağını
Benim iki adet sonra olacak inşallah o aşamaya gelebilirse embriyolar..Aslında dr.um bir sonraki adetten sonra yaparız dedi ama benim taşınma işim olduğu için bir adet daha beklemek istedim..Sizin transferler taze mi olacak kızlar
Herkeste aynı olmuyor, ben antibiyotik kullandım sonrasında 3 gün herhangi bir enfeksiyon riskine karşı o kadar. Ertesi gün normale dönmüştüm. Sadece şişkinlik ödem vardı onlarda 4-5 güne biraz geçti.. inşallah kaliteli embriyolar olurBenim de az var ama telaş yaptım işte, bir de çok kötü şeyler yazıyor int.de,iç kanama ,bayılanlar filan korktum.Adet ağrısı gibi ağrım var biraz.Hastaneyi aradık, hemşire normal olduğunu söyledi..
Benimde opu den sonra peceteye silince az bı kan gelmişti hemşireye sordum olur dedi ama sonra bı daha gelmedi o anlıktı. Sonrası şişkinlik hafif ağrılar o kadarKızlar yok mu başına böyle birşey gelen?int.den okuyunca daha çok telaş yaptım, az da olsa kanaması olan oldu mu opudan sonra?
Az önce de ishal oldum,of kafayı yicem.o da anestezidendir diye umuyorum.Herkeste aynı olmuyor, ben antibiyotik kullandım sonrasında 3 gün herhangi bir enfeksiyon riskine karşı o kadar. Ertesi gün normale dönmüştüm. Sadece şişkinlik ödem vardı onlarda 4-5 güne biraz geçti.. inşallah kaliteli embriyolar olur
Canim telas yapma.olurmu.opu odalari soguk oluyo genellikle..usutmus olabilirsin..kanamada olabiliyo..Az önce de ishal oldum,of kafayı yicem.o da anestezidendir diye umuyorum.
Benim taze olacak canım inşallahSizin transferler taze mi olacak kızlar
Canım benim bi arkadaşım rahim filmi çekinmişti narkozdan uyansın diye çenesine bastırmışlar bi kaç gün cenesi ağrımıştı öyle bisey olabilir mi acaba diye aklıma geldiKızlar dün yumurta toplama işlemim oldu dünden beri çene yanlarının bittiği yerde ağrı var tutunca sanki mor gibi.. böyle bi sorunu olan oldu mu
Merhaba canım bende rahim dinlendirdim adetimin 13. Günü çağırdılar kontrole o gün verdiler iğneleri benim sürecim böyle idi yani seninde adetten sonra en az 10 günün vardirMerhaba daha önce tedavi gören arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Rahim dinlendirme sürecindeyim. 27-28 Temmuz gibi adet olacağım ve transferim olacak. Transferden önce günlük iğne kullanılıyor mu? Bayram tatiline denk geliyor. Ailelerimize söylemek istemiyoruz tedavi olduğumuzu. Günlük iğne kullanırsam anlarlar. Ona göre bayramdan önce gidip ziyaret edeceğiz ailelerimizi.
Rabbim ol dedikten sonra kimse önüne geçemez canım benim eşimde azosperm di hiç sperm çıkışı yoktu vitamin di yeme içmeydi derken 4.5 tane çıkmaya başladı ama bu sırada spermin dna sıda önemli sperm iyi olsun ki embriyo oluşsun sonra tüp bebeğe başladık eşime tese olacak dediler eğer opu günü sperm çıkmazsa önce örnek vermeye gitti şükürler olsun 21 tane sperm çıktı benden de 11 yumurta topladılar 8 tane döllendi 5.güne giden 3 tane embriyomuz oldu taze mi daha iyi dondurulmuş mu daha iyi derken ben taze transfer oldum taze ile dondurulmuş embriyonun hiç bir farkı yok o kadının kendi durumuna bağlı hepsini sıcağı sıcağına yaptık toplamda 19 gün sürdü benim tedavim ve o 21 tane sperm bize mucize oldu Allahın izniyle sonucum pozitif çıktı ne olursa olsun umudunu kaybetme Allah a sığın bizi tek duyan oKızlar merhaba ben Aralık ayında bi tüp bebek süreci yaşadım olumsuz oldu.Bizde sorun eşim de 100 tane filan spermi vardı varikosel ameliyatı oldu şu an 1 milyona yakın spermi olmus çok şükür:) Bugün tekrardan başladık yeniden şansımızı deneyeceğiz bu süreçte neler yiyip içtiniz nasıl beslendiniz ekstra yediginiz birsey var miydi yumurtalar guzel gelissin diye onu merak ediyorum :)Bu arada Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insAllah
Öyle gerçekten çok zor bir süreç Rabbim kimseye yasatmasin sizin adınıza çok sevindim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:) benimde yedirmedigim şey kullanmadığım ot kalmadı ibrahim saracoglunun azospermi kürüyle o 100 taneyi de elde etmiştik ilk testimiz 0 di çünkü varikosel varsa kesinlikle herkese ameliyatı tavsiye ediyorum çift taraflı ameliyat oldu şükür 200 300 binleri gördük ilerleyen aylar da daha iyi olacağına inanıyorum.Siz kendiniz için bu süreçte neler yaptınız yiyip içme dinlenme anlamında bi tavsiyeniz var miRabbim ol dedikten sonra kimse önüne geçemez canım benim eşimde azosperm di hiç sperm çıkışı yoktu vitamin di yeme içmeydi derken 4.5 tane çıkmaya başladı ama bu sırada spermin dna sıda önemli sperm iyi olsun ki embriyo oluşsun sonra tüp bebeğe başladık eşime tese olacak dediler eğer opu günü sperm çıkmazsa önce örnek vermeye gitti şükürler olsun 21 tane sperm çıktı benden de 11 yumurta topladılar 8 tane döllendi 5.güne giden 3 tane embriyomuz oldu taze mi daha iyi dondurulmuş mu daha iyi derken ben taze transfer oldum taze ile dondurulmuş embriyonun hiç bir farkı yok o kadının kendi durumuna bağlı hepsini sıcağı sıcağına yaptık toplamda 19 gün sürdü benim tedavim ve o 21 tane sperm bize mucize oldu Allahın izniyle sonucum pozitif çıktı ne olursa olsun umudunu kaybetme Allah a sığın bizi tek duyan o
Bizde Kaan aydos da tedavi olduk hiç çıkış yoktu eşim askerde fıtık ameliyatı olmuş ve bir yumurtalığı yok dna hasarına Kaan aydos da tedavi olurken 9 a düşürdük bize kesinlikle keçi boynuzu önermedi nohut yemeğini söyledi elimden geldiğince nohut yemeği yaptım sabah havuç incir ve üzüm kurusu yedi akşamda havuç suyu yine kuru incir üzüm gün aşırı klomen birde vitamin verdi saraçoğlu ne gibi bitki tedavisi uyguladı size bizde aldık onu o sırada da tedaviye başlamıştık hepsini kullanamadı eşim içinde testere dişli aslan pençesi kırk kilit otu soğuk sıkım incir yağı vardı size ne vermiştiÖyle gerçekten çok zor bir süreç Rabbim kimseye yasatmasin sizin adınıza çok sevindim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:) benimde yedirmedigim şey kullanmadığım ot kalmadı ibrahim saracoglunun azospermi kürüyle o 100 taneyi de elde etmiştik ilk testimiz 0 di çünkü varikosel varsa kesinlikle herkese ameliyatı tavsiye ediyorum çift taraflı ameliyat oldu şükür 200 300 binleri gördük ilerleyen aylar da daha iyi olacağına inanıyorum.Siz kendiniz için bu süreçte neler yaptınız yiyip içme dinlenme anlamında bi tavsiyeniz var mi
9 tane olgun yumurta oldu ama 7 tanesi döllenmiş canımCanım kaç toplandı aradılar mı geçmiş olsun ben de ağrı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?