Geçmiş olsun canım, inşallah 6 yumurtanda çok kaliteli olur. Benimde opu persembe simdden heyecan başladı ben deSelam kızlar, ben de opudan çıktım, yoldayım eve gidiyorum. Hâlâ sersem gibiyim ,onun dışında sıkıntı yok.6 tane yumurta toplanmış, ben 10 tane bekliyordum. Artık hayırlısı..
İnşallah hepsi döllenmiştirBenim uzun protokol du canım 300 doz yapıyordum adetimin 16.günü lucrin vuruldum adet olunca 5.günü gonalf vurulmaya başladım 7 tane büyüyen yumurtam vardı büyüyen derken onların ölçümü 15 civarıydı 3 tane de 11 olan vardı geriden gelenleri de büyütütelim zaten lucrin erken yumurta çatlamasını engelliyor dedi. Öyle de oldu son kontrolde hepsi 18 19 du bir tanesi 22 Di sadece o da şükür opu öncesi çatlamadı 10 yumurta toplandı öğleden sonra arayacaklar bakalım kaçı olgun kaçı döllendi. Ben mikro chip de ımsı yöntemini seçtim 6000 kat büyütülüp sperm seçiliyor ekstra para verdim onun için faydası olur mu bilmem
İnşAllah canım bakalım neler bekliyor biziİnşallah hepsi döllenmiştir
Çok şükür canım hepsi kaliteli olur inşallahSelam kızlar, ben de opudan çıktım, yoldayım eve gidiyorum. Hâlâ sersem gibiyim ,onun dışında sıkıntı yok.6 tane yumurta toplanmış, ben 10 tane bekliyordum. Artık hayırlısı..
Inşallah canım.Çok şükür canım hepsi kaliteli olur inşallah
Sağol canım. Ben de çok heyecan yapmıştım, kalp atışlarım hızlandı girdiğimde, sakinleştirici yapıyorum dedi, biraz baş dönmesi yapabilir dedi,çok döndü başım, gerisini hatırlamıyorum.insallah senin de güzel geçer.Li
Geçmiş olsun canım, inşallah 6 yumurtanda çok kaliteli olur. Benimde opu persembe simdden heyecan başladı ben de
Inşallah canımSağol canım. Ben de çok heyecan yapmıştım, kalp atışlarım hızlandı girdiğimde, sakinleştirici yapıyorum dedi, biraz baş dönmesi yapabilir dedi,çok döndü başım, gerisini hatırlamıyorum.insallah senin de güzel geçer.
Senin de güzel haberlerini bekliyoruzİnşAllah canım bakalım neler bekliyor bizi
Canim sana birsey soracağım. Persembe benim opu olacak. Bu akşam ovitrell ve gonapeptly vurulcam. Bu sabah da cetrotide vuruldum. Catlama ignesi vuruldugu gün gonal f kullanılıyor mu. Hemsire önce gonal f de yap dedi. Sonra arayıp vazgeçtiler . Sadece catlatma ignelerini kullan dedi. Kafam karıştıSelam kızlar, ben de opudan çıktım, yoldayım eve gidiyorum. Hâlâ sersem gibiyim ,onun dışında sıkıntı yok.6 tane yumurta toplanmış, ben 10 tane bekliyordum. Artık hayırlısı..
inşallah önemli olan transfer sonrası ☺ Nasip nasıl olacaksa hayırlıysa hepimize sağlıklı evlatlar versin AllahYine iyi bir sayı canım 5 taneden 2 tane kaliteli
Yok canım olmadı anestezi altındayken kendini sıkmış olabilir misin ondan belki olmuş mudurKızlar dün yumurta toplama işlemim oldu dünden beri çene yanlarının bittiği yerde ağrı var tutunca sanki mor gibi.. böyle bi sorunu olan oldu mu
Ben kullanmadım canım , ben ceteotide öğlen yaptım aynı akşam 9 da çatlama yaptım. 36 saat sonra toplama yaptım..Canim sana birsey soracağım. Persembe benim opu olacak. Bu akşam ovitrell ve gonapeptly vurulcam. Bu sabah da cetrotide vuruldum. Catlama ignesi vuruldugu gün gonal f kullanılıyor mu. Hemsire önce gonal f de yap dedi. Sonra arayıp vazgeçtiler . Sadece catlatma ignelerini kullan dedi. Kafam karıştı
Bu sürecin her anı stres canım stresten uzak olun deniliyor ama nasıl uzak olacaksın için stresin göbeğindesin :) yok büyüdü mü büyüyecek mi kaç toplanacak kaç döllenecek kalite transfer derken bitmiyor ki sonrası bile rabbim bu yolda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah güzel sonuçlar olur hepimiz için,
inşallah önemli olan transfer sonrası ☺ Nasip nasıl olacaksa hayırlıysa hepimize sağlıklı evlatlar versin AllahSüreci tam kestirmesi zor oluyor yumurta kalitesi sayısı vs her dr farklı , her dr farklı uygulama yapıyor. Bende 12 gn iğne kullandım hepsi aynı büyümedi
Yok canım kullanılmıyor gonal f.Ben pazar günü sabah cetrotide akşam 21.00 de2 tane gonapeptly 1 tane ovitrelle vuruldum,öyle dedi hemşire . P.tesi iğnesiz gündü..Canim sana birsey soracağım. Persembe benim opu olacak. Bu akşam ovitrell ve gonapeptly vurulcam. Bu sabah da cetrotide vuruldum. Catlama ignesi vuruldugu gün gonal f kullanılıyor mu. Hemsire önce gonal f de yap dedi. Sonra arayıp vazgeçtiler . Sadece catlatma ignelerini kullan dedi. Kafam karıştı
Geçmiş olsun canım, hiç sayıya takılma önemli olan kalite ve döllenmesi.. inşallah güzel kaliteli embriyolar olurSelam kızlar, ben de opudan çıktım, yoldayım eve gidiyorum. Hâlâ sersem gibiyim ,onun dışında sıkıntı yok.6 tane yumurta toplanmış, ben 10 tane bekliyordum. Artık hayırlısı..
Canım kaç toplandı aradılar mı geçmiş olsun ben de ağrı yokKızlar dün yumurta toplama işlemim oldu dünden beri çene yanlarının bittiği yerde ağrı var tutunca sanki mor gibi.. böyle bi sorunu olan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?