Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Selam kızlar, ben de opudan çıktım, yoldayım eve gidiyorum. Hâlâ sersem gibiyim ,onun dışında sıkıntı yok.6 tane yumurta toplanmış, ben 10 tane bekliyordum. Artık hayırlısı..

Li
Selam kızlar, ben de opudan çıktım, yoldayım eve gidiyorum. Hâlâ sersem gibiyim ,onun dışında sıkıntı yok.6 tane yumurta toplanmış, ben 10 tane bekliyordum. Artık hayırlısı..
Geçmiş olsun canım, inşallah 6 yumurtanda çok kaliteli olur. Benimde opu persembe simdden heyecan başladı ben de

İnşallah hepsi döllenmiştir

Li

Geçmiş olsun canım, inşallah 6 yumurtanda çok kaliteli olur. Benimde opu persembe simdden heyecan başladı ben de
Sağol canım. Ben de çok heyecan yapmıştım, kalp atışlarım hızlandı girdiğimde, sakinleştirici yapıyorum dedi, biraz baş dönmesi yapabilir dedi,çok döndü başım, gerisini hatırlamıyorum.insallah senin de güzel geçer.

Inşallah canım

Kızlar dün yumurta toplama işlemim oldu dünden beri çene yanlarının bittiği yerde ağrı var tutunca sanki mor gibi.. böyle bi sorunu olan oldu mu

Canim sana birsey soracağım. Persembe benim opu olacak. Bu akşam ovitrell ve gonapeptly vurulcam. Bu sabah da cetrotide vuruldum. Catlama ignesi vuruldugu gün gonal f kullanılıyor mu. Hemsire önce gonal f de yap dedi. Sonra arayıp vazgeçtiler . Sadece catlatma ignelerini kullan dedi. Kafam karıştı

İnşallah güzel sonuçlar olur hepimiz için,
Yine iyi bir sayı canım 5 taneden 2 tane kaliteli
inşallah önemli olan transfer sonrası ☺ Nasip nasıl olacaksa hayırlıysa hepimize sağlıklı evlatlar versin Allah Süreci tam kestirmesi zor oluyor yumurta kalitesi sayısı vs her dr farklı , her dr farklı uygulama yapıyor. Bende 12 gn iğne kullandım hepsi aynı büyümedi

Ben kullanmadım canım , ben ceteotide öğlen yaptım aynı akşam 9 da çatlama yaptım. 36 saat sonra toplama yaptım..

Bu sürecin her anı stres canım stresten uzak olun deniliyor ama nasıl uzak olacaksın için stresin göbeğindesin :) yok büyüdü mü büyüyecek mi kaç toplanacak kaç döllenecek kalite transfer derken bitmiyor ki sonrası bile rabbim bu yolda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Yok canım kullanılmıyor gonal f.Ben pazar günü sabah cetrotide akşam 21.00 de2 tane gonapeptly 1 tane ovitrelle vuruldum,öyle dedi hemşire . P.tesi iğnesiz gündü..

Geçmiş olsun canım, hiç sayıya takılma önemli olan kalite ve döllenmesi.. inşallah güzel kaliteli embriyolar olur

Kızlar benim opudan sonra eve gelince kan geldi peceteye ama akmadı, peceteye silince geldi kırmızı renkte..lekeleme tarzı kahverengi kanaman olabilir,çok ve kırmızı olursa haber ver dediler.Çok değil ama kırmızı olması beni endişelendirdi. Sizde de olmuş müydü öyle?

Bir de benim 9 yaşında oğlum var,onun doğumundan sonra kolumda damar tıkanmıştı, o Yüzden 30 tane kan sulandırıcı iğne kullanmıştım. Bunu söylemiştim dr.uma,o da demekki pıhtılaşmaya yatkınlık var, o Yüzden kan sulandırıcı iğne vericem 10 tane dedi.Yarindan itibaren oksapar kullancam 10 tane günde bir olmak üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…