Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kizlar bugun kontrolüm vardi ordan geldim, ignelerin 5.gunu bugun iyi tane yumurtam yaramazlık yapio rrken buyumusler, arkadaşlarını beklememisler ignelere devam dedi doktor ama o iki yaramazi durdurmak için cetrocite diye bi igne verdi. Perşembe tekrar kontrolüm var ve snrm cmt toplanacak cok heyecanli bi süreç Rabbim yardımcımız olsun

İnşAllah canım çok şükür ağrım sızım yok normal ev işlerine döndüm bile
Ay ne güzel maşallah, inşallah benim de güzel geçer. Bir arkadaş kötü bir tecrübesini paylaşmıştı, o aklımdan çıkmıyor. Korkum o Yüzden.

Kızlar su an tedavının 5. Gunundeyım 3 adet folikulum gerıden gelıyomuş bu ilk kontrolumdu. Daha sonradan onlarda buyur mu? Yoksa kücük kalanlarda oluyor mu?

Kızlar su an tedavının 5. Gunundeyım 3 adet folikulum gerıden gelıyomuş bu ilk kontrolumdu. Daha sonradan onlarda buyur mu? Yoksa kücük kalanlarda oluyor mu?
Bu hiç belli olmuyor duruma göre kişiye göre değişiyor. Benim toplam 11 gördüler gelişme gösteren 7-9 arası oldu. 6 olgun toplandı diğerleri yeterli değildi. 5 i döllendi. 4. Güne 5 i de geldi ama yeterli kalitede olmadığı için 5. Güne 2 embriyo donduruldu. Yani durum bu . Herkeste farklı oluyor, yumurtaların hepsi aynı düzeyde büyümüyor

Aynen sanırım boyle oluyor canım

İlk buyuyen 11 diğeri 4 mm canım
Benim ilk kontrolde canım 7 yumurta vardı doktor arkadan gelen 3 tane var tedaviyi biraz uzatcam dedi 12 gün iğne oldum o küçükler de büyüdü küçükler kaç mm bilmiyorum ama son kontrol de hepsi 18 Di biri 22 Di bugün opu oldu 10 tane toplandı bakalım kaçı olgun kaçı döllenecek

Yine iyi bir sayı canım 5 taneden 2 tane kaliteli

Benımde oyle surecek galıba 12 gun falan gbi dıruyo peki uzaması iyi bişey mi ilaçlara yumurtaların az mı tepki verıyor gbi oluyo acıklaması neydı doktorun?

Benımde oyle surecek galıba 12 gun falan gbi dıruyo peki uzaması iyi bişey mi ilaçlara yumurtaların az mı tepki verıyor gbi oluyo acıklaması neydı doktorun?
Benim uzun protokol du canım 300 doz yapıyordum adetimin 16.günü lucrin vuruldum adet olunca 5.günü gonalf vurulmaya başladım 7 tane büyüyen yumurtam vardı büyüyen derken onların ölçümü 15 civarıydı 3 tane de 11 olan vardı geriden gelenleri de büyütütelim zaten lucrin erken yumurta çatlamasını engelliyor dedi. Öyle de oldu son kontrolde hepsi 18 19 du bir tanesi 22 Di sadece o da şükür opu öncesi çatlamadı 10 yumurta toplandı öğleden sonra arayacaklar bakalım kaçı olgun kaçı döllendi. Ben mikro chip de ımsı yöntemini seçtim 6000 kat büyütülüp sperm seçiliyor ekstra para verdim onun için faydası olur mu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…