Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Selam kızlar, kontrolden dönüyorum, dr.çok iyi dedi.Salı günü yumurta toplama işlemim var,çok heyecanlıyım. İnşallah benim ve isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur..
Merhaba canim seninle aynı gün başlamıştık tedaviye dr. Bende polip gördü , pazartesi tekrar bakacak bakalim. Ona göre bu hafta yumurta toplama olur benim de henüz tarih vermedi ama. Inşallah hersey yolunda olur bu ay hayırlısıyla transferim gerceklesir

Yaa geçmiş olsun, yumurta toplamaya bir engeli var mı polipin?İnşallah yoluna girer canım herşey. Ben bu akşam 9 da son 3 tane iğne yapicam,yarın iğnesiz gün, salı da toplama olacak inşallah..Benim dr.um da ilk adetten sonra diyordu transfer ama ben 1 adet daha beklemek istediğimi söyledim, tamam dedi.Çünkü yorucu bir süreç beni bekliyor ,taşınma işleri var,yerleşmiş olurum bir dahaki adete kadar inşallah. Inşallah sonra da bebişlerimiz bizimle olur.

Yumurta toplamaya engel degil canim ama polip alinirsa transfer ertelencek, embriyolar dondurulcak. Ben de senin gibi bir an önce transfer olsun istedim ama sürekli bir engel çıkıyor ,yarın kontrolüm var yarın belli olacak. Inşallah hepimiz kavusuruz bebislerimize

Sabrın sonu selamettir canım, daha iyi olacaksa senin için ertelenmesi ertelensin bence.Zaten 1 ay daha ertelenir herhalde.Ben bazen diyorum ömrüm beklemekle geçti, test sonucu bekle, onu bekle bunu bekle derken..Bu sene tayin işi olmasaydı seneye olsaydı çok rahat olacaktı benim için, o Yüzden transferi 1 ay daha ertelemek zorunda kalıyorum, hayırlısı böyleymiş diyorum, inşallah bu kadar beklemenin, emeğinizin sonu güzel olur.Dua etmekten başka çaremiz yok..

Sağol canım desteğin için beklememize değer inşallah . Maddi ve manevi çok yıpranıyoruz bu süreçte . Hersey güzel olur inşallah

Kızlar herkese merhaba. 14 Temmuz’da transferim var. Çokkk heyecanlıyım gerçekten. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallahbenimde ağustosta olucak kısmetse 2.denemem

Opu oldum canım çok şükür iyiyim 10 yumurta toplandı bakalım kaçı olgun kaçi kaliteli olacak bekleyiş başladı
Geçmiş olsun canım, darısı yarın benim başıma. Inşallah olgun kaliteli yumurtaların olur..

Sağol canım inşallah iyi geçer, hem korku hem heyecan var..Sen ne yaptın, gittin mi dr.a?
Gittim canım bugün kontrolüm vardı. Polipi alirsak daha iyi olur dedi. Polip alincak . Yumurtalarım da yavas büyüyor iğnelere devam yarin tekrar gidicem. Opu günü henuz belli değil. Hayırlısı olur inşallah

Ne zaman alınacak polip?Hakkında hayırlısı olsun canım..Opudan önce mı sonra mı alınacak polip?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…