Ben de 225 gonal f kullanıyorum, benim de 6.günüm bugün, amin inşallah canım, çektiğimiz sıkıntıların sonu güzel olur inşallah..Bana hemşire sabah bir saat belirleyin ,her gün o saatte yapın dedi.Bu sabah 7 de yaptı eşim, bu sefer bol kolonyali pamuk koydum, dünkü kadar kızarmadı..Aynen canım, gonalf de bir sıkıntı olmadi 225 gonal f kullanıyorum ama cetrodite biraz yakti kızardı ve kasinti yapti benim de bugün 6.gün . Inşallah hersey çok güzel olur hepimiz için
Ben gonal f i her akşam 7.30 da yapıyorum canım. Cetrodite da bugün 2.günüm 23 saate bir olacak şekilde yap dedi hemşire. Dün aksam 17.00 de yaptım. Bugün 16.00 da yapicam. Ilk denemem. Bu yuzden cok heyecanlıyım.Ben de 225 gonal f kullanıyorum, benim de 6.günüm bugün, amin inşallah canım, çektiğimiz sıkıntıların sonu güzel olur inşallah..Bana hemşire sabah bir saat belirleyin ,her gün o saatte yapın dedi.Bu sabah 7 de yaptı eşim, bu sefer bol kolonyali pamuk koydum, dünkü kadar kızarmadı..
Sağol canım, bugün öyle yaptım, daha iyi oldu.Aynen bu iğne yapıyor ama bir süre sonra geciyor. bir pamuha kolanya döküp ovalayin masaj yapin
Ben gonalf yi akşam 18,30 da,cetrodite yi sabah 7 de yapıyorum. Benim de ilk tüp bebek denemem, ben de çok heyecanlıyım. Sen nerde tedavi görüyorsun?Ben ataşehir memorialde Cem Demirel de görüyorum.Ben gonal f i her akşam 7.30 da yapıyorum canım. Cetrodite da bugün 2.günüm 23 saate bir olacak şekilde yap dedi hemşire. Dün aksam 17.00 de yaptım. Bugün 16.00 da yapicam. Ilk denemem. Bu yuzden cok heyecanlıyım.
Canım ben ankara novaartta tedavi görüyorum. Yaşım 33. Erkek infertilitesi bizim.Ben gonalf yi akşam 18,30 da,cetrodite yi sabah 7 de yapıyorum. Benim de ilk tüp bebek denemem, ben de çok heyecanlıyım. Sen nerde tedavi görüyorsun?Ben ataşehir memorialde Cem Demirel de görüyorum.
Benim de cetrodite 2.günüm. Eşim yaptı iki gün. Yarın sabah eşim olmayacak,ben yapmak zorundayım, inşallah rahat yaparım. Sen kendin mi yapıyorsun?Ben gonal f i her akşam 7.30 da yapıyorum canım. Cetrodite da bugün 2.günüm 23 saate bir olacak şekilde yap dedi hemşire. Dün aksam 17.00 de yaptım. Bugün 16.00 da yapicam. Ilk denemem. Bu yuzden cok heyecanlıyım.
Canım normalde eşim yapıyordu fakat onun bugün nöbeti var. Dolayısıyla bugün ilk defa ben yapicamBenim de cetrodite 2.günüm. Eşim yaptı iki gün. Yarın sabah eşim olmayacak,ben yapmak zorundayım, inşallah rahat yaparım. Sen kendin mi yapıyorsun?
Biliyor musun eşimin tayini Ankaraya cıktı, bir ay sonra oraya taşınıyorum.Kocaelideyim şu an..Benim yaşım 39.Bir tane 9 yaşında oğlum var.3 tane karnım da öldü bebeklerim, 3 kere kürtaj oldum. Bir bebeğim de 2017 temmuzda hasta doğdu ve 7 buçuk ay sonra kaybettik.O zaman genetik hastaligimiz olduğunu öğrendik, o Yüzden tüp bebek yapıyoruz. Yoksa hamile kalmamda sıkıntı yok..Canım ben ankara novaartta tedavi görüyorum. Yaşım 33. Erkek infertilitesi bizim.
Çok geçmiş olsun canımBiliyor musun eşimin tayini Ankaraya cıktı, bir ay sonra oraya taşınıyorum.Kocaelideyim şu an..Benim yaşım 39.Bir tane 9 yaşında oğlum var.3 tane karnım da öldü bebeklerim, 3 kere kürtaj oldum. Bir bebeğim de 2017 temmuzda hasta doğdu ve 7 buçuk ay sonra kaybettik.O zaman genetik hastaligimiz olduğunu öğrendik, o Yüzden tüp bebek yapıyoruz. Yoksa hamile kalmamda sıkıntı yok..
Çok zor şeyler yaşadım, inşallah güzel şeyler olur artık. Inşallah sen de pozitif sonuç alırsın tedavinde ..Ankarada elvankentte lojmana geliyoruz.Çok geçmiş olsun canımçok üzücü yaşadıkların. Ben hiç hamile kalamadım. Eşimin sperm sayısı az olduğu için . Ankara da hangi ilceye geliyorsunuz canım
Amin inşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahÇok zor şeyler yaşadım, inşallah güzel şeyler olur artık. Inşallah sen de pozitif sonuç alırsın tedavinde ..Ankarada elvankentte lojmana geliyoruz.
Amin inşallah..Sen nerde oturuyorsun?Belli mı olur belki görüşürüz Ankarada.Ögretmen mısın?Amin inşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBana yakın geleceğiniz yer de. Hakkınzda hayırlısı olsun inşallah
Ben etimesgutdaym canım. Evet özel bir okulda öğretmenin. Tabi görüşürüz.Amin inşallah..Sen nerde oturuyorsun?Belli mı olur belki görüşürüz Ankarada.Ögretmen mısın?
Bizim lojmana yakın bir okul var,Ağa Ceylan ilkokulu,oğlum için orayla görüştük, sınıflar kalabalikmis 40 kişilik, ama okulu iyi dediler,senin bir bilgin var mı bu konuda?Ben etimesgutdaym canım. Evet özel bir okulda öğretmenin. Tabi görüşürüz.
Benim arkadaşlarımın çocuklari da o okula gidiyor. Civardaki iyi okullardan biri olduğunu duydum.Bizim lojmana yakın bir okul var,Ağa Ceylan ilkokulu,oğlum için orayla görüştük, sınıflar kalabalikmis 40 kişilik, ama okulu iyi dediler,senin bir bilgin var mı bu konuda?
Geçmiş olsun canım. Ben birincisinde iki yıl, ikincide bir yıl dinlendim. Üçüncü tedavide Pek bişey değişmedi. Yine negatifi gördük. Yaş ilerledikçe yumurtalarımın da azaldığını fark ettim. Bekliceksen bile birkaç ay beklemeni öneririm. Şimdiden hayırlısı olsun, inşallah bebişine kavuşursun.merhaba kızlar,
36 yaşındayım, ilk eşimden 2 normal yolla olmuş çocuğum var,
bizde haziran ayında koç üniversitesi hastanesinde tüp bebek denedik, 10 yumurta toplandı, 3.güne 4 tanesi geldi, 5.güne 1 embiriyo 2. kalite geldi, transfer edildi. bugün sonucu öğrendim negatif, kısmet değilmiş, şimdi 2. tüp bebek tedavisine başlayacağız. Doktorumuz ara vermenin gerekmediğini söyledi fakat daha önce bildiklerim hep birkaç ay dinlendirilmeli yönünde. Sizin doktorlarınız ne diyor bu duruma?
Hepimizinde rabbim emeklerini boşa çıkarmasın benim de ilk tedavim bu. Sizin yazışmaları hep okudum ama aklıma şu takıldı cetrotide iğne kullanıyorsunuz ya bana doktorum vermedi sadece gonalf kullanıyorum 3 gün 300 er doz vuruyorum bugün son günüm yarın kontrole gideceğimBen gonalf yi akşam 18,30 da,cetrodite yi sabah 7 de yapıyorum. Benim de ilk tüp bebek denemem, ben de çok heyecanlıyım. Sen nerde tedavi görüyorsun?Ben ataşehir memorialde Cem Demirel de görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?