• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Çok zor birşey gerçekten. Arkadaşınız hamile olsun mu olmasın mı bilemedim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kısmetten öte yol gitmez. Allah sabır versin ve hayırlısı ne ise o olsun.
Amin canm zor gerçekten arkadaşım en azından hamile olayım sabrım olur diyo rabbim hayırlısını nasip etsin

Arkadaşım tüpbebege yeni başlamıştı bir haftadır adeti gecikiyor daha tüp bebek transferi yapılmadı 3 yıllık evliler bugün içim param parca arkadaşımın kocası sabah silahla öldürülmüş herkes perişan of bu nasıl bir acıdır daha 23 yaşındaydı cok istiyorlardı cocukları olsun tam tüp bebeğe başlamışlardıki rabbim nasip ettirmedi ama arkadaşım hiç test yapmadı hamile olursa eşinin gözü açık ölmüştü garibim dün o kadar test yap dedi eşine yarın yapcam dedi inatla garibim acaba karım hamilemi düşüncesi ile öldü cok zor :KK42::KK42::KK42:
Allah sabırlar versin. Kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Eşine dayanma gücü versin. Hamileyse şayet durum daha da kötü psikolojik olarak bebek de çok yıpranacaktır ve inşallah sağlıklı bir şekilde doğar. Herkesin bir vakti ve saati var muhakkak. Ama kabullenmek bunu bilmek kadar kolay değil malesef. Allah arkadaşınıza uzun ömürler versin.

Hayırlısıyla eğitim araştırma da genetik testlerimzi yaptırdık.esimden 1 tüp bnden 2 tüp kan alindi kromozm testleri istemis doktorm bide yine K ile baslayan bi test daha o kadr zorki söyleyişleri akılda tutmak bile zor🤭1 aya anca çıkarmış sonuçlar baklm hayirlisi bunun da sonucu guzl olur insalah da ikinci transferim gerçekleşir

Hayırlısıyla eğitim araştırma da genetik testlerimzi yaptırdık.esimden 1 tüp bnden 2 tüp kan alindi kromozm testleri istemis doktorm bide yine K ile baslayan bi test daha o kadr zorki söyleyişleri akılda tutmak bile zor🤭1 aya anca çıkarmış sonuçlar baklm hayirlisi bunun da sonucu guzl olur insalah da ikinci transferim gerçekleşir
Rabbim gönlüne göre versin canım

Kızlar ben bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşimde morfoloji sıkıntısı vardı dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı yok. İleri hareketi biraz az. Şuan tüp yaptırıyoruz ıcsı yönteminde kararsız kaldık neden derseniz mart ayında benden 9 yumurta toplandı 8i olgundu 5 i döllendi o zaman ıcsı yöntemini kullandık ıcsı ile yumurtaya 1 tane hareketli sperm enjekte ediliyor diğer yöntem de birçok sperm bırakılıyor döllenmesi bekleniypr. Sizce hangisini yapmalıyım ben diyorum ki 8 olgun yumurtaya birçok sperm bıraksalardı belki hepsi döllenşrdi. Sizler hangi yöntemi kullandınız

Kızlar ben bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşimde morfoloji sıkıntısı vardı dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı yok. İleri hareketi biraz az. Şuan tüp yaptırıyoruz ıcsı yönteminde kararsız kaldık neden derseniz mart ayında benden 9 yumurta toplandı 8i olgundu 5 i döllendi o zaman ıcsı yöntemini kullandık ıcsı ile yumurtaya 1 tane hareketli sperm enjekte ediliyor diğer yöntem de birçok sperm bırakılıyor döllenmesi bekleniypr. Sizce hangisini yapmalıyım ben diyorum ki 8 olgun yumurtaya birçok sperm bıraksalardı belki hepsi döllenşrdi. Sizler hangi yöntemi kullandınız
bizde hep kullanildi ımsı yontemi ama bizde sperm sayisi cok azdi. ama sanki bu yontemle yapmak daha iyi gibi. spermde hic sıkıntı olmadıgında diger yontem mantikli gibi ama bence tabi.

bizde hep kullanildi ımsı yontemi ama bizde sperm sayisi cok azdi. ama sanki bu yontemle yapmak daha iyi gibi. spermde hic sıkıntı olmadıgında diger yontem mantikli gibi ama bence tabi.
Canım en son bizde 56 milyon sperm vardı morfoloji 2 bilmiyorum valla ha

Canım en son bizde 56 milyon sperm vardı morfoloji 2 bilmiyorum valla ha
Sayı çok iyiymiş. peki bu hareketliligi aryirmak icin bir sey yapilamaz mi. ayni sorun bir arkadasiin esinde vardi e vitamini kullabdi sonra kendiliginden oldu bebisleri. sizde bir urolog ile gorusseniz

Sayı çok iyiymiş. peki bu hareketliligi aryirmak icin bir sey yapilamaz mi. ayni sorun bir arkadasiin esinde vardi e vitamini kullabdi sonra kendiliginden oldu bebisleri. sizde bir urolog ile gorusseniz
Biz canım aslında takviye kullandık ileri hareket arttı da ama olmuyor doktor bu sonuçlarda olan bir çok hastam var diyor nasip biraz da

Biz canım aslında takviye kullandık ileri hareket arttı da ama olmuyor doktor bu sonuçlarda olan bir çok hastam var diyor nasip biraz da
Anladım canım. insallah gonlunuze gore olur. Aslinda varya hepsi hikaye olacak neyse o oluyor. bence icine hangi yontem sinecek hangisi senin daha huzurlu olmani saglayacaksa onu yaptirin. Rabbimin dedigi olacak. Ama bu surecte bizlerin huzurlu olmasi cok onemli.

Anladım canım. insallah gonlunuze gore olur. Aslinda varya hepsi hikaye olacak neyse o oluyor. bence icine hangi yontem sinecek hangisi senin daha huzurlu olmani saglayacaksa onu yaptirin. Rabbimin dedigi olacak. Ama bu surecte bizlerin huzurlu olmasi cok onemli.
Haklısın canım nasip

Kızlar aklıma takılan bir soru var sizlere sormak istiyorum. Biz eşimle genetik test yaptırdık her hangi bir sorun yok dediler. Bu durumda tüp bebek tedavisinde bebeğin down sendromu olma ihtimali var mı?

Bizde de ıcsı yöntemi ile döllenme yapıldı bunun tercihi bize bırakılmadı en doğru kararı onlar verir diye sorgulamadıkta. Zaten ileri hareket sıfır morfoloji 0 sperm 4 milyondu. Bana sanki ıcsı yöntemi biraz daha iyi geliyor sonuçta spermlerin yumurtaya girip girmeyeceği kesin değil ama ıcsı de direk enjekte ediliyor

Back