amin Allah razı olsun..Amiin kat kat artsın inşallah ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin Allah razı olsun..Amiin kat kat artsın inşallah ❤
Down sendromu yaşa baglı canım yaş ilerledıkce yumurtanın genetiği bozuluyor ve down olma ihrimali artıyor..Kızlar aklıma takılan bir soru var sizlere sormak istiyorum. Biz eşimle genetik test yaptırdık her hangi bir sorun yok dediler. Bu durumda tüp bebek tedavisinde bebeğin down sendromu olma ihtimali var mı?
Normal kuzum cetrotide bende de kaşıntı ve kızarıklık yapıyordu geçer kısa bir süre sonraKızlar şimdi cetrotide iğne vuruldum. Biraz ağrı, kaşıntı ve kızarıklık oldu. Normal mi ,ilk defa tedavi oluyorum.
Çok teşekkür ederim canım, her soruma cevap veriyorsun Allah razı olsunNormal kuzum cetrotide bende de kaşıntı ve kızarıklık yapıyordu geçer kısa bir süre sonra
Rica ederim ne demek elimden geldiğince işteÇok teşekkür ederim canım, her soruma cevap veriyorsun Allah razı olsun
Bir arkadaşıma doktoru ohss olmasın diye verdiğini söylemişti. Bana verilmedi o yüzden net bilgim yokArkadaşlar yumurtalarim bugun toplandı. 3 gün cetroide igne verdi. Niye verdi doktor anlamadım. Narkoz etkisiyle sormayi da akil edemedim. Buigne catlamayi önleyici igne değil mi niye verdi biliyorsanız cevaplar misiniz?
Cyclo-prognova diye bir ilaçla düşüyor 12.8 çok yüksek bir değer değil ama bebeğin tutmama ihtimalide var 10un altında olması lazım tabi doktor net bir bilgi verirKızlar normalde 7.9, 5.8 cıkan fsh ım bu ay 12.8 cıktı ilk defa.. yarın tedavıye başlayacaktım. Sizce başlanır mı 12.8 fsh ile? İlaç kullanıp düşüyo mu bu deger?
Çok yumurta toplandığında bu tip ağrılar olabiliyor. Benim de olmuştu. Sıvı gıdalar tüketmeye çalışın. Çok hareket edip yormayın kendinizi, dinlenin. Devam ederse doktorunuza danışın. Ohs olma riskine karşı ilaç verebiliyorlar.Kızlar daha öncede yazdim. Yumurta toplandı bugun. Karin, makat bölgesine kadar sancim var. Büyük tuvaletimi yapamayacakmisim gibi geliyor. Gecer mi bu durum, ne yapmam lazım? Tecrübenize ihtiyacım var.
Merhaba,ben de bugün ilk defa o ıgneyi kullandım, dediğin gibi kaşıntı ve kızarıklık oldu,bir de sonrasında kalp atışlarım hızlandı. Tedavimin 5.günü bugün. Haziranda transfer olacaklar konusuna yazdım sordum orda cevap veren olmadı. Sizi okuyunca normalmiş demek dedim. Hemşireyi de arayıp sorduk,normal dedi.Gonal f nin bir yan etkisi olmamıştı, bu iğne yaparmış öyle.Kızlar şimdi cetrotide iğne vuruldum. Biraz ağrı, kaşıntı ve kızarıklık oldu. Normal mi ,ilk defa tedavi oluyorum.
Aynen bu iğne yapıyor ama bir süre sonra geciyor. bir pamuha kolanya döküp ovalayin masaj yapinMerhaba,ben de bugün ilk defa o ıgneyi kullandım, dediğin gibi kaşıntı ve kızarıklık oldu,bir de sonrasında kalp atışlarım hızlandı. Tedavimin 5.günü bugün. Haziranda transfer olacaklar konusuna yazdım sordum orda cevap veren olmadı. Sizi okuyunca normalmiş demek dedim. Hemşireyi de arayıp sorduk,normal dedi.Gonal f nin bir yan etkisi olmamıştı, bu iğne yaparmış öyle.
Aynen canım, gonalf de bir sıkıntı olmadi 225 gonal f kullanıyorum ama cetrodite biraz yakti kızardı ve kasinti yapti benim de bugün 6.gün . Inşallah hersey çok güzel olur hepimiz içinMerhaba,ben de bugün ilk defa o ıgneyi kullandım, dediğin gibi kaşıntı ve kızarıklık oldu,bir de sonrasında kalp atışlarım hızlandı. Tedavimin 5.günü bugün. Haziranda transfer olacaklar konusuna yazdım sordum orda cevap veren olmadı. Sizi okuyunca normalmiş demek dedim. Hemşireyi de arayıp sorduk,normal dedi.Gonal f nin bir yan etkisi olmamıştı, bu iğne yaparmış öyle.
Aynen bu iğne yapıyor ama bir süre sonra geciyor. bir pamuha kolanya döküp ovalayin masaj yapin
Dediğiniz gibi kolonya döküp ovaladim iyi geldi. Bir de bu iğneyi 23 saate bir yapin dedi hemşire bana. Siz de öyle mi yaptınız
Bendede öyle olmuştu pamuğa bol kolanya döküp göbeğim de bekletiyirdum kızarıklığı hafif şişkinliği kaşıntısı böyle geçiyorduKızlar şimdi cetrotide iğne vuruldum. Biraz ağrı, kaşıntı ve kızarıklık oldu. Normal mi ,ilk defa tedavi oluyorum.
Ben de kolanya ile ovdum canim bir sure sonra geçti şükürBendede öyle olmuştu pamuğa bol kolanya döküp göbeğim de bekletiyirdum kızarıklığı hafif şişkinliği kaşıntısı böyle geçiyordu
yok ben 1 kez yapmistim. sizinki farkli demekki. ama muhakkak sizin gibi yapan vardir.Bendede öyle olmuştu pamuğa bol kolanya döküp göbeğim de bekletiyirdum kızarıklığı hafif şişkinliği kaşıntısı böyle geçiyordu
Ilk 4 vurmamda kızarıklık kaşıntı oluyordu kolonya ile ovalayınca geçtiydi ondan sonraki günlerde vücut alıştı demekki daha öyle bişey olmamıştıyok ben 1 kez yapmistim. sizinki farkli demekki. ama muhakkak sizin gibi yapan vardir.