• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kızlar aklıma takılan bir soru var sizlere sormak istiyorum. Biz eşimle genetik test yaptırdık her hangi bir sorun yok dediler. Bu durumda tüp bebek tedavisinde bebeğin down sendromu olma ihtimali var mı?
Down sendromu yaşa baglı canım yaş ilerledıkce yumurtanın genetiği bozuluyor ve down olma ihrimali artıyor..

Kızlar şimdi cetrotide iğne vuruldum. Biraz ağrı, kaşıntı ve kızarıklık oldu. Normal mi ,ilk defa tedavi oluyorum.

Arkadaşlar yumurtalarim bugun toplandı. 3 gün cetroide igne verdi. Niye verdi doktor anlamadım. Narkoz etkisiyle sormayi da akil edemedim. Buigne catlamayi önleyici igne değil mi niye verdi biliyorsanız cevaplar misiniz?

Arkadaşlar yumurtalarim bugun toplandı. 3 gün cetroide igne verdi. Niye verdi doktor anlamadım. Narkoz etkisiyle sormayi da akil edemedim. Buigne catlamayi önleyici igne değil mi niye verdi biliyorsanız cevaplar misiniz?
Bir arkadaşıma doktoru ohss olmasın diye verdiğini söylemişti. Bana verilmedi o yüzden net bilgim yok🤔

Kızlar normalde 7.9, 5.8 cıkan fsh ım bu ay 12.8 cıktı ilk defa.. yarın tedavıye başlayacaktım. Sizce başlanır mı 12.8 fsh ile? İlaç kullanıp düşüyo mu bu deger?

Kızlar normalde 7.9, 5.8 cıkan fsh ım bu ay 12.8 cıktı ilk defa.. yarın tedavıye başlayacaktım. Sizce başlanır mı 12.8 fsh ile? İlaç kullanıp düşüyo mu bu deger?
Cyclo-prognova diye bir ilaçla düşüyor 12.8 çok yüksek bir değer değil ama bebeğin tutmama ihtimalide var 10un altında olması lazım tabi doktor net bir bilgi verir

Kızlar daha öncede yazdim. Yumurta toplandı bugun. Karin, makat bölgesine kadar sancim var. Büyük tuvaletimi yapamayacakmisim gibi geliyor. Gecer mi bu durum, ne yapmam lazım? Tecrübenize ihtiyacım var.

Kızlar daha öncede yazdim. Yumurta toplandı bugun. Karin, makat bölgesine kadar sancim var. Büyük tuvaletimi yapamayacakmisim gibi geliyor. Gecer mi bu durum, ne yapmam lazım? Tecrübenize ihtiyacım var.
Çok yumurta toplandığında bu tip ağrılar olabiliyor. Benim de olmuştu. Sıvı gıdalar tüketmeye çalışın. Çok hareket edip yormayın kendinizi, dinlenin. Devam ederse doktorunuza danışın. Ohs olma riskine karşı ilaç verebiliyorlar.

Kızlar şimdi cetrotide iğne vuruldum. Biraz ağrı, kaşıntı ve kızarıklık oldu. Normal mi ,ilk defa tedavi oluyorum.
Merhaba,ben de bugün ilk defa o ıgneyi kullandım, dediğin gibi kaşıntı ve kızarıklık oldu,bir de sonrasında kalp atışlarım hızlandı. Tedavimin 5.günü bugün. Haziranda transfer olacaklar konusuna yazdım sordum orda cevap veren olmadı. Sizi okuyunca normalmiş demek dedim. Hemşireyi de arayıp sorduk,normal dedi.Gonal f nin bir yan etkisi olmamıştı, bu iğne yaparmış öyle.

Merhaba,ben de bugün ilk defa o ıgneyi kullandım, dediğin gibi kaşıntı ve kızarıklık oldu,bir de sonrasında kalp atışlarım hızlandı. Tedavimin 5.günü bugün. Haziranda transfer olacaklar konusuna yazdım sordum orda cevap veren olmadı. Sizi okuyunca normalmiş demek dedim. Hemşireyi de arayıp sorduk,normal dedi.Gonal f nin bir yan etkisi olmamıştı, bu iğne yaparmış öyle.
Aynen bu iğne yapıyor ama bir süre sonra geciyor. bir pamuha kolanya döküp ovalayin masaj yapin

Aynen canım, gonalf de bir sıkıntı olmadi 225 gonal f kullanıyorum ama cetrodite biraz yakti kızardı ve kasinti yapti benim de bugün 6.gün . Inşallah hersey çok güzel olur hepimiz için 🙏

Aynen bu iğne yapıyor ama bir süre sonra geciyor. bir pamuha kolanya döküp ovalayin masaj yapin
Dediğiniz gibi kolonya döküp ovaladim iyi geldi. Bir de bu iğneyi 23 saate bir yapin dedi hemşire bana. Siz de öyle mi yaptınız

Bendede öyle olmuştu pamuğa bol kolanya döküp göbeğim de bekletiyirdum kızarıklığı hafif şişkinliği kaşıntısı böyle geçiyordu

yok ben 1 kez yapmistim. sizinki farkli demekki. ama muhakkak sizin gibi yapan vardir.
Ilk 4 vurmamda kızarıklık kaşıntı oluyordu kolonya ile ovalayınca geçtiydi ondan sonraki günlerde vücut alıştı demekki daha öyle bişey olmamıştı

Back