rapor çıkması için 2 aşılama gerek inşallah ikinci aşılamada olur ben de 2 kez aşılama yaptırmıştım olmadı bu ikinci tüp bebeğim olumsuzlukları çok düşünme canım hayırlısıyla sağlıcakla nasip olacağına inan..Ben geçen ay aşılama oldum tutmadı. Eşim 1 ay daha deneyelim olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Sebepsiz infertilite bizimki. Tutmayanları okudukça korkmaya başladım. O yüzden sormak istedim.
bugün kaçıncı gündü canım kaçıncı gün embriyosu?1014 çıktı çok şükürrabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ 10 gün sonra kese ve kalp için çağırdı
Az kalmış baya inşallah güzel haberlerini paylaşırsın sevinçlerimiz de birlikte olurAminnnn benimde 10 temmuz transfer, sırayla hamilelik haberleri alırız inşallah
İlaçların yan etkisi oldu onun dışında belirtim yok denecek kadar az ben belirtilen saymıyorum bile, kasık ağrısı yaşadım 1 2 gün o kadarcık. 5 gün embriyosu 1 tane koyuldu. Bugün 13. Günümbugün kaçıncı gündü canım kaçıncı gün embriyosu?
kaç tane kondu ve belirtiniz oldu mu acaba
benim de bugün 5. günüm cuma günü test yaptırmayı düşünüyrum 2. tüp bebeğim pek belirtim yok benim de insan endişeleniyorİlaçların yan etkisi oldu onun dışında belirtim yok denecek kadar az ben belirtilen saymıyorum bile, kasık ağrısı yaşadım 1 2 gün o kadarcık. 5 gün embriyosu 1 tane koyuldu. Bugün 13. Günüm
Haklısın insan endişe edebiliyor beklerken fakat takılmamaya çalış gerçekten benimde yoktubenim de bugün 5. günüm cuma günü test yaptırmayı düşünüyrum 2. tüp bebeğim pek belirtim yok benim de insan endişeleniyor
inşallah canım hepimiz güzel haberleri alırız inşallah amin..hayır ile sağlıcakla aminHaklısın insan endişe edebiliyor beklerken fakat takılmamaya çalış gerçekten benimde yoktuinşallah seninde güzel haberlerini alırız ❤
Teşekkür ederim canım. Ben özelde yaptırdım aşılamamı. Bidaha aşılama yapmayacağım,bu ay normal olarak deneyeceğiz,sonra tüp bebek. Bana kalsa hemen yapacaktım ama eşim istemedi.rapor çıkması için 2 aşılama gerek inşallah ikinci aşılamada olur ben de 2 kez aşılama yaptırmıştım olmadı bu ikinci tüp bebeğim olumsuzlukları çok düşünme canım hayırlısıyla sağlıcakla nasip olacağına inan..
bazıları ilkinde buluyor bazıları 2.ci de bilinmiyor yani inşallah en kısa zamanda hayırlarla sağlıcakla sevinenlerden oluruz amin
Tabiki paylaşıcam çok teşekkür ederimAz kalmış baya inşallah güzel haberlerini paylaşırsın sevinçlerimiz de birlikte olur
İnşallah tutar canım. Aminbenim de bugün 5. günüm cuma günü test yaptırmayı düşünüyrum 2. tüp bebeğim pek belirtim yok benim de insan endişeleniyor
amin hepimiz sevinelim inşallah aminİnşallah tutar canım. Amin
Canım benim 300 doz olduğu için sanırım 5 kutu kullanacam
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin1014 çıktı çok şükürrabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ 10 gün sonra kese ve kalp için çağırdı
Amiiin çok teşekkür ederim darısı sana kısmet olsun inşallahMaşallah Rabbim tamamına erdirsin
Hayırlı olsun tebrikler inşallah hepimiz böyle güzel haberler veririz1014 çıktı çok şükürrabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ 10 gün sonra kese ve kalp için çağırdı
Çok teşekkür ederim inşallah sizlerde güzel haberler vereceksiniz bütün kalbimle inanıyorum ❤Hayırlı olsun tebrikler inşallah hepimiz böyle güzel haberler veririz
Yani 300 luk idi bizimkisi 280 e aldık . Anlaşmalı bir yerde değildi. Raporum falan da yok.Gelişi 420 liraymis☺ 450 IU olanı
Arkadaşım tüpbebege yeni başlamıştı bir haftadır adeti gecikiyor daha tüp bebek transferi yapılmadı 3 yıllık evliler bugün içim param parca arkadaşımın kocası sabah silahla öldürülmüş herkes perişan of bu nasıl bir acıdır daha 23 yaşındaydı cok istiyorlardı cocukları olsun tam tüp bebeğe başlamışlardıki rabbim nasip ettirmedi ama arkadaşım hiç test yapmadı hamile olursa eşinin gözü açık ölmüştü garibim dün o kadar test yap dedi eşine yarın yapcam dedi inatla garibim acaba karım hamilemi düşüncesi ile öldü cok zorRica ederim inşallah tedavisinden güzel sonuçlar alır.
Afyonkarahisarda olan olay mı buArkadaşım tüpbebege yeni başlamıştı bir haftadır adeti gecikiyor daha tüp bebek transferi yapılmadı 3 yıllık evliler bugün içim param parca arkadaşımın kocası sabah silahla öldürülmüş herkes perişan of bu nasıl bir acıdır daha 23 yaşındaydı cok istiyorlardı cocukları olsun tam tüp bebeğe başlamışlardıki rabbim nasip ettirmedi ama arkadaşım hiç test yapmadı hamile olursa eşinin gözü açık ölmüştü garibim dün o kadar test yap dedi eşine yarın yapcam dedi inatla garibim acaba karım hamilemi düşüncesi ile öldü cok zor
Aydın sökede oldu canmAfyonkarahisarda olan olay mı bu
Çok zor birşey gerçekten. Arkadaşınız hamile olsun mu olmasın mı bilemedim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kısmetten öte yol gitmez. Allah sabır versin ve hayırlısı ne ise o olsun.Aydın sökede oldu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?