Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ben geçen ay aşılama oldum tutmadı. Eşim 1 ay daha deneyelim olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Sebepsiz infertilite bizimki. Tutmayanları okudukça korkmaya başladım. O yüzden sormak istedim.
rapor çıkması için 2 aşılama gerek inşallah ikinci aşılamada olur ben de 2 kez aşılama yaptırmıştım olmadı bu ikinci tüp bebeğim olumsuzlukları çok düşünme canım hayırlısıyla sağlıcakla nasip olacağına inan..
bazıları ilkinde buluyor bazıları 2.ci de bilinmiyor yani inşallah en kısa zamanda hayırlarla sağlıcakla sevinenlerden oluruz amin

bugün kaçıncı gündü canım kaçıncı gün embriyosu?
kaç tane kondu ve belirtiniz oldu mu acaba
İlaçların yan etkisi oldu onun dışında belirtim yok denecek kadar az ben belirtilen saymıyorum bile, kasık ağrısı yaşadım 1 2 gün o kadarcık. 5 gün embriyosu 1 tane koyuldu. Bugün 13. Günüm

İlaçların yan etkisi oldu onun dışında belirtim yok denecek kadar az ben belirtilen saymıyorum bile, kasık ağrısı yaşadım 1 2 gün o kadarcık. 5 gün embriyosu 1 tane koyuldu. Bugün 13. Günüm
benim de bugün 5. günüm cuma günü test yaptırmayı düşünüyrum 2. tüp bebeğim pek belirtim yok benim de insan endişeleniyor

benim de bugün 5. günüm cuma günü test yaptırmayı düşünüyrum 2. tüp bebeğim pek belirtim yok benim de insan endişeleniyor
Haklısın insan endişe edebiliyor beklerken fakat takılmamaya çalış gerçekten benimde yoktu inşallah seninde güzel haberlerini alırız ❤

Teşekkür ederim canım. Ben özelde yaptırdım aşılamamı. Bidaha aşılama yapmayacağım,bu ay normal olarak deneyeceğiz,sonra tüp bebek. Bana kalsa hemen yapacaktım ama eşim istemedi.

Rica ederim inşallah tedavisinden güzel sonuçlar alır.
Arkadaşım tüpbebege yeni başlamıştı bir haftadır adeti gecikiyor daha tüp bebek transferi yapılmadı 3 yıllık evliler bugün içim param parca arkadaşımın kocası sabah silahla öldürülmüş herkes perişan of bu nasıl bir acıdır daha 23 yaşındaydı cok istiyorlardı cocukları olsun tam tüp bebeğe başlamışlardıki rabbim nasip ettirmedi ama arkadaşım hiç test yapmadı hamile olursa eşinin gözü açık ölmüştü garibim dün o kadar test yap dedi eşine yarın yapcam dedi inatla garibim acaba karım hamilemi düşüncesi ile öldü cok zor

Afyonkarahisarda olan olay mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…