- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 53
Tüp bebek tedavisinin yumurta rezervini etkilemediğini söylüyor doktorlar.Kızlar bir şey sorcam. Bu tuo bebek ilaçları yumurta kalitesini mi bozuyor. Yanı bir toplamada 8 çıkarken diğerinde 4 olgun çıkması vs bunlar zamanla acaba kalitenim e bozulduğunun mu göstergesi.
Ileride bu tup bebek denemesi yüzünden yumurtamız tamamen kalitesizlesip bitebilir mi
Amin canımSaol canım Rabbim sana da nasip etsin en kısa zaman da
Valla bendeki doktor öyle söyledi anlamadım ki hepsi farklı şekil söylüyor bende olanı yazmıştım. Ama bendede ilk denemem de 6 yumurta toplandı bakıldığında 6 vardı yine bakıldı adetliyken yine aynı sayı.O ay 9 adetti fakat o ay başlamamıştık tüp bebege. Başladgmz ay 12 idi hepsi büyüdü benm 2 tüp denememdede başlangıcta ne kadar varsa sonundada o kadarı buyudu ekstra buyumedi. 9 olgun cıktı
Çok mantıklı hareket ama her doktor öyle yapmıyor umarım hepsi 5. Güne giderKızlar 7 embriyomun 5 i iyi kalite , 2 si orta kaliteymiş .1 tanesi dondurulacakmış .Diğerleirini 5.güne bekleyip bakacaklar .İnşallah 5.güne kalan olur
Yumurta sayısını artırmıyorlar yani rezervin neyse o ama yumurtaların olgunlaşmasına destek oluyor iğneler biri olgunlaşıp çatlamadan hepsini aynı anda olgunlaştırıyor resmen doğal bünyeyi altüst ediliyor çoçuk için katlanıyoruz işte Allah görüyor emeklerimiziValla bendeki doktor öyle söyledi anlamadım ki hepsi farklı şekil söylüyor bende olanı yazmıştım. Ama bendede ilk denemem de 6 yumurta toplandı bakıldığında 6 vardı yine bakıldı adetliyken yine aynı sayı.
Evet canım bende mantıklı buluyorum bunu.İnşalalh ya hepsinin gideceğiniz zannetmiyorum ama 1-2 kalır inşallah banaÇok mantıklı hareket ama her doktor öyle yapmıyor umarım hepsi 5. Güne gider
Nasıl ilerliyor bu genetik test me yapılıyor yani kan mi alınıyor sadeceGenetik test mi? Biz de bu ay yaptık elim ve ben toplam 900 TL ödedik canım benim de kimyasal oldu ya bir de historoskopi yaptı ben de Ağustos reglim ile yeniden başlayacağım hakkınızda hayırlısı inşallah bir dahaki sefere olur çok üzüldüm☹
Sen içini ferah tut canım olumsuz düşünme enerjini öyle yollama rabbim isterse olurEvet canım bende mantıklı buluyorum bunu.İnşalalh ya hepsinin gideceğiniz zannetmiyorum ama 1-2 kalır inşallah bana
Gider inşallah canım 5.güne .Ama bazen anne karnında çok iyi tutunabiliyor 3.gün embriyosu .Sperm sorunu yoksa gidiyor diyorlar ama belli olmuyor bu işler heraldeSen içini ferah tut canım olumsuz düşünme enerjini öyle yollama rabbim isterse olurbenim gidiceğim doktor bu konuda çok eleştiri almış 1 tane bile 3. Gün bırakmıyormuş hepsini 5.güne götürmeye çalışıyormuş eğer gitmezse şansa işte
Benim uzun tedaviler sonrası oldu zaten bu tedavilerin de vücuda bir çok yan etkisi var. Allah hepimize çektiğimiz bunca çilenin mükafatını versin inşallahBence de sonradan oldu cunku ilaç tedavisi gördüm 5 ay kadar klomen letu çatlatma iğnesi falan kaç kere doktora gittim hiç kimse bişey demedi 2-3 doktora gitmiştim bazen kullanılan ilaçlar kiste donusebilyormus hamile kalamayinca aşılamaya geçtim o zaman söyledi kist var diye
Evet biz sadece kan verdik canımNasıl ilerliyor bu genetik test me yapılıyor yani kan mi alınıyor sadece
Evet sadece kan alınıyor. Normalde eşli istiyorlar. Eşim daha önce vermişti. Tutunma olmayınca da benden istediler ben de verdim.Nasıl oluyr bu genetik testi hiç bi bilgm yok kan mi alınır sadece
Yok benim ilk denemem de 5. Güne gitti ama transferde sorun oldu negatifti sonuç bakalım 2. Denemede ne olucak sorun bende erken menopozGider inşallah canım 5.güne .Ama bazen anne karnında çok iyi tutunabiliyor 3.gün embriyosu .Sperm sorunu yoksa gidiyor diyorlar ama belli olmuyor bu işler heralde
İnşallah bu sefer olacak canımYok benim ilk denemem de 5. Güne gitti ama transferde sorun oldu negatifti sonuç bakalım 2. Denemede ne olucak sorun bende erken menopoz
Banada oyle denmişti ilk 3 gun yumurta goturuyo 3 gunden sonra sperm gırıyor devreye ve 5. Gune götürmede etkılı oluyor denmiştiGider inşallah canım 5.güne .Ama bazen anne karnında çok iyi tutunabiliyor 3.gün embriyosu .Sperm sorunu yoksa gidiyor diyorlar ama belli olmuyor bu işler heralde
Ohhh süper inşallah guzel aonuçlar alırsınKızlar bugun iğnelerime başladım
Hayırlı olsun canımKızlar bugun iğnelerime başladım
Benim biri 15 iken diğeri 30 mm olmuştu biraz dengesiz ilerlemişlerdi umarım bu başlıyacağım tedavide öyle olmazYumurta sayısını artırmıyorlar yani rezervin neyse o ama yumurtaların olgunlaşmasına destek oluyor iğneler biri olgunlaşıp çatlamadan hepsini aynı anda olgunlaştırıyor resmen doğal bünyeyi altüst ediliyor çoçuk için katlanıyoruz işte Allah görüyor emeklerimizi
Evet doktorlar böyle söylüyormuş ama internetten araştırdım böyle birşey bulamadım .Ama doğrudur heraldeBanada oyle denmişti ilk 3 gun yumurta goturuyo 3 gunden sonra sperm gırıyor devreye ve 5. Gune götürmede etkılı oluyor denmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?