Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Betanız kaçtı? Reglmi oldnz sonra kimyasal gebelik olduğu nu öyle mi anldz doktrnz sonra müdahale ettimi
İlaçlar kullanıldıgı surece regl olunmuyor canım biraktıktan bi kaç gun sonra gelıyo zaten. Sizde sorun neydı? Yaş kaç? Doktorlar bazen transfer oncesı cok olumlu konuşabılıyor benmde oyle olmuştu tutmayınca insan yıkılıyo bu kadar iyidi neden olmadı dıye O yuzden ben kendi sorunumla alakalı kendım ne yapmam gerektgını neyın ne kadar tutabılme ihtimali oldgnu arastrdım. İlk denememdi bana kaliteli emb denıldı hatta grade ını bile soylemedıler sadece kalitelı dendı sonra arayıp sordum benım embrıyonun grade ne dıye arastrdgmda baktım ki embrıyom o kadarda kaliteli degılmiş.. ama allahtan umut kesilmez inşallah kat kat artar

Bugün aradılar 5 i sağlam yumurta imiş, ancak 2 sinde döllenme gerçekleşebilmiş. Yarın tekrar haber edecekler, Allah hayırlısını versin. Beni de dualarınıza katabilir misiniz?
Sizde sorun neydi acabs yumurta sayısı gayet iyi ama 2 döllenme olmuş mikro chip kullandılar mı acaba mikro chip ile döllenme daha çok oluyormuş sanırım daha hızlı spermler seçiliyormuş

Yaş 28 tek tüpüm tıkalı cnm hiç bi şekilde açılmıyor o yüzden tüp bebeğe başladıydik

Çikolata kisti bende tüp bebek tedavileri sonrası oldu ilk tedavilere başladığımda rahimde bir miyom bile yoktu Dr lar şaşırmıştı çok temiz, çok iyi diye şimdi tarlaya döndü. Sonradan olabiliyor.
Acaba öncedende vardı da doktorlar mı anlamadı cunku tüp bebek tedavısının oyle bir yan etkısını duymadım. Mesela gecen ay bi doktra gttım gitmez olaydım kadın bana rahımının üstü yok dedı ben şaşrdım tabı cunku aynı fılmı 2 prof gordu ve kesınlıkle rahım temız demişti sonra başka bir doktora gttım yıne rahımın temız dedıler yanı iyi ki o rahımın problemli olan doktoru dınleyıp histerskopiye girişmemişim... burdada okuyorum kadın pcolu fakat 4. Doktor anca teshisi koyuyo

Merhaba kizlar hepinize tez zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İstanbul'da tüp bebek yapan arkadaşlar varmı varsa kaç TL ye mal oluyor yazabilirmi ilk kızım 5 yasinda tüp bebek ikinci için hastane fiyat araştırması yapıyorum ben bayadir bu işlerden uzak kaldım şuan araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim

İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar 8500 TL artı ilaçlar bir de her gittiğinde e2 bir de progestorena bakılıyor 90 TL o da zaten çok sık çağırmıyor da benim ilaçlar çok tuttu 6000 TL civarı Allah kolaylık versin size de ama doktordan da merkezden de çok memnunum tavsiye ederim

Sizde sorun neydi acabs yumurta sayısı gayet iyi ama 2 döllenme olmuş mikro chip kullandılar mı acaba mikro chip ile döllenme daha çok oluyormuş sanırım daha hızlı spermler seçiliyormuş
Mikroçipte kullanıldı, bizde oligospermi var, ben de herhangi bir durum yok. Ama neden böyle oldu inansın bende bilmiyorum.

Yasın 28 kaç adet folikul toplandı? Amh fsh bakıldı mı? Emb kalitesını sordun mu 5. Gun ise mutlaka grade ve harfı vardır
Bana da birinci kalite dediler harf söylemediler arayıp sorayım bende ya

Bana da birinci kalite dediler harf söylemediler arayıp sorayım bende ya
Mutlaka arayıp sorun gercekten ellerine bırakmayın kendınızı biraz gozunuz acık degılse herşey iyi deyip başlıyolar hormon testleri bıle istemeden. Folikul sayınız yasınıza gore uyumlu mu falan aslında bunlar cok onemli

Aslında hocam tüm testleri yaptı bizim erkek faktörü başka bir merkeze gittik rahim filmi bile istemedi içime sinmedi doktor değiştirdim rahim filmi cekti bir ay bekledi altılı hormon testi her şeyi yaptı her şey çok güzel çıktı ama gel gör 8 tane olgun yumurta çıktı sadece 2 tane kaldı 5.gune yumurtalarım ilaçla direnç gösterdi

Yani 15 toplandı ama 8 i oldun çıktı çünkü 20mmyi geçenler vardı 15te kalanlar vardı beklersek 20 leri kaybedicektik öyle bir aksilik yaşadık sonu güzel olur insallah

Bizimde erkek faktörü. eşimi beklerken bnmde rezervim azalmaya başlamış malesef ki İşte yumurta kalıtesı diye de bişey var ne kadar hormonlar iyi cıksada yumurtanın kalitesi bazen hormonlarada baglı olmuyo bende bundan korkuyorum hep. Yaşınız kaç? Yumurta kalitesını yaşada baglıyorlar tabı.. 15 taneden yarısının boş cıkması biraz sorun gbi ama 8 tanede az bi sayı degıl gayet guzel fakat dollenme cok az olmuş sperm dölleyemedı sanırım

İlaçla direnc gösterdı ne demek canım anlayamadım

Yasın 28 kaç adet folikul toplandı? Amh fsh bakıldı mı? Emb kalitesını sordun mu 5. Gun ise mutlaka grade ve harfı vardır
5.gün embriyosu amh fsh bakıldı herşey yolunda guzl dediydi.1 çok iyi 1 iyi transfer edildi.1 çok iyi 1 iyi de donduruldu.7 toplandı 5 gittiydi 5.güne

İlaçla direnc gösterdı ne demek canım anlayamadım
26 canım yaşım da genç aslında kuzum bende ğolikistik görünüm var folikul çok fazlaydı hoca hepsi aynı anda büyüsün diye dozu da çok hassas ayarladı sol taraftaki yumurtalarım çok güzel büyüdü 20yi geçti saf taraf küçük kaldı o yüzden işleme alınamadı boş çıkmadı ama küçük kaldılar boş çıkan yumurtam olmadı çok şükür

Kızlar opudan sonraki 2.günüm.Birden karın ağrım başladı , gaz sancısı gibi ve şişkinlik var .Çok fazla yumurta da toplanmadı , ohss olma durumum yoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…