Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Idrar testi yaptınızmı sonra??

Merhaba.Kimyasal gebelik yaşayan var mı.

Malesef ben de kimyasal gebelik yaşadım.En iyi sonucu beta testi ile alırsın.Üzmek istemem ama boşuna umutlanıyor bazen insan
Betanız kaçtı? Reglmi oldnz sonra kimyasal gebelik olduğu nu öyle mi anldz doktrnz sonra müdahale ettimi

Betanız kaçtı? Reglmi oldnz sonra kimyasal gebelik olduğu nu öyle mi anldz doktrnz sonra müdahale ettimi
Regl olmadım ilaç kullandığımızz sürece regl olmuyoruz bildiğim kadarıyla.dün beta testi yaptırdım.Düşmüştü.Doktorumu aramadım henüz.Sen içini ferah tut.Değeri yükselende oluyormuş ama her iki sonuca da hazırlıklı olmalı insan.

Aynn öyleymiş artabilirse azalabilirde.kimyasal gebelik olduğu nu nasıl anldnz peki belki sizin tekrar yükselir bide ilk betanız kaçtı di??

Aynn öyleymiş artabilirse azalabilirde.kimyasal gebelik olduğu nu nasıl anldnz peki belki sizin tekrar yükselir bide ilk betanız kaçtı di??
Kimyasal gebelik olduğunu değerim düşünce internetten okuduğum kadarıyla anladım.Yani vücudumuz mükemmel bir oluşum olmazsa reddedip atmaya çalıyormuş.Sonuç olarak ya embriyo yeterince sağlıklı değildi yumurta ve spermin genetiğiyle ilgili ya da anne adayında troid şeker gibi hastalıklar olabiliyormuş.vs.Benim 8.gün beta testim 16.6 yadı.

Bugün aradılar 5 i sağlam yumurta imiş, ancak 2 sinde döllenme gerçekleşebilmiş. Yarın tekrar haber edecekler, Allah hayırlısını versin. Beni de dualarınıza katabilir misiniz?
İnsallahh iki tane güzel embriyon olur canmm

Adet ne zmn oldunuz sonra yani adet olunca mi direk kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı doktrnz sonra müdahale ettimi size
Yok canım iki gün sonra tekrar kan tahlili istendi orda değerim düşmüştü doktor ilaçları bırak dedi beş gün sonra regl oldum inşallah senin öyle olmaz

78kova.!: Cnm bide idrar yapmismiydn sen ben bu Sabh idarr da yaptım çok hafif silik ama çok hafif çizgi gördüm acaba idrara yeni mi indi ki adetm de 3 gün gecikti
Yaptım tatlım hayalet çizgi vardı 10. Günde belki seninki geç tutunmuştur sakin ol lütfen inaşallah yükselir bence acile git kan ver yükselmişse sıkıntı yapmazsın boşuna

Benim de 3.5 cm bı tarafta doktor sadece takip etmemiz gerekir dedi Ocak ayında aşılama yaptirirken öğrendim hiç bı belirtisi yoktu bunlar sonradan da oluşabiliyor mu?
Çikolata kisti bende tüp bebek tedavileri sonrası oldu ilk tedavilere başladığımda rahimde bir miyom bile yoktu Dr lar şaşırmıştı çok temiz, çok iyi diye şimdi tarlaya döndü. Sonradan olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…