Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Olsun cnm 2 saate hiç bişeyn kalmaz ayaklnirsn insalah.bnde sonuç öğrenmeye yalnız gidip geliyrm bugün eşim görevde
Malesef böyle eş polis filan olunca sıkıntı oluyor Güzel sonuçlar alalım da artık , ben razıyım herşeye .11 yumurta toplanmış canım

Yasınız kaç acaba bi de sorun neydi?
Yaşım 36, sorun sebepsiz infertilite ama eşimin morfolojisi 0'dı. Döllenmede sıkıntının bundan kaynaklanabileceğini söyledi doktorum zira ilk denemede 14 yumurtanın sadece 5 tanesi döllenmişti. Şu anda yine 14 yumurta ve 11'i döllendi. Bu tedavide mikroçip uygulandı ve ilaç dozları vs farklıydı. Bakalım artık kısmet

merhabalar bende temmuzda 4.denemem olacak bu kez dondurulmus embriyo transferi yapilacak 3.tedavimde taze 5.gun embriyosu transfer edilmisti tuttu ama 5aylikken kalbi durdu kaybettim malesef şimdi hem heyecanliyim hem korkuyorum ayni seyi tekrar yasarsam diye

Nekadar çok aynı şeyi yaşayan var insan korkuyor bende 4.5 aylıkken kaybettim.simdi diyorum ki hamile olursam birdaha asla huzurlu olmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…