- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
hislerin kuvvetlimidir cnm insalah hepimiz güzel sonuçlar alırız
[/QUOTE in
inşalkah canım . Hislerim beni yanıltmaz genelde . Bende opudan çıktım ,kendime gelmeye çalışıyorumhislerin kuvvetlimidir cnm insalah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Ay hadi geçmiş olsun cnm kaç yumurtan toplandıinşalkah canım . Hislerim beni yanıltmaz genelde . Bende opudan çıktım ,kendime gelmeye çalışıyorum
Daha açıklama yapmadılar , kendime gelmeye çalışıyorum , mal gibiyimAy hadi geçmiş olsun cnm kaç yumurtan toplandı
Olsun cnm 2 saate hiç bişeyn kalmaz ayaklnirsn insalah.bnde sonuç öğrenmeye yalnız gidip geliyrm bugün eşim görevdeDaha açıklama yapmadılar , kendime gelmeye çalışıyorum , mal gibiyimEşimin de işi çıktı , sabah sperm verdi gitti , yalnız kaldım
Malesef böyle eş polis filan olunca sıkıntı oluyorOlsun cnm 2 saate hiç bişeyn kalmaz ayaklnirsn insalah.bnde sonuç öğrenmeye yalnız gidip geliyrm bugün eşim görevde
Yaşım 36, sorun sebepsiz infertilite ama eşimin morfolojisi 0'dı. Döllenmede sıkıntının bundan kaynaklanabileceğini söyledi doktorum zira ilk denemede 14 yumurtanın sadece 5 tanesi döllenmişti. Şu anda yine 14 yumurta ve 11'i döllendi. Bu tedavide mikroçip uygulandı ve ilaç dozları vs farklıydı. Bakalım artık kısmetYasınız kaç acaba bi de sorun neydi?
Çok iyi cnm çok sevndm adına insalah hepside güzel güzel olurlarMalesef böyle eş polis filan olunca sıkıntı oluyorGüzel sonuçlar alalım da artık , ben razıyım herşeye .11 yumurta toplanmış canım
İnşallah canımÇok iyi cnm çok sevndm adına insalah hepside güzel güzel olurlar
Tebrikler canim sonuc 26,88 çıkmışKızlar varmi sizce hemn doktora gidiyrm şimdi
Var canım .2 embriyo transfer edilmişti dimi şKızlar varmi sizce hemn doktora gidiyrm şimdi
Evet var canım çok şükür Rabbim tamamına erdirsin inşallah kat kat katlansınKızlar varmi sizce hemn doktora gidiyrm şimdi
Kızlar varmi sizce hemn doktora gidiyrm şimdi
Kızlar varmi sizce hemn doktora gidiyrm şimdi
5.gündü cnmVar canım .2 embriyo transfer edilmişti dimi şhayırlı olsun
Darısı basımıza insallah bana da 5.gun bir tane transfer edildi insallah tutunur5.gündü cnm
Amin cnm doktrdym şimdi ondan çıkıck cvbi bekliyrm .Evet var canım çok şükür Rabbim tamamına erdirsin inşallah kat kat katlansın
Haber et bizlerede çıkıncaAmin cnm doktrdym şimdi ondan çıkıck cvbi bekliyrm .
Nekadar çok aynı şeyi yaşayan var insan korkuyor bende 4.5 aylıkken kaybettim.simdi diyorum ki hamile olursam birdaha asla huzurlu olmicammerhabalar bende temmuzda 4.denemem olacak bu kez dondurulmus embriyo transferi yapilacak 3.tedavimde taze 5.gun embriyosu transfer edilmisti tuttu ama 5aylikken kalbi durdu kaybettim malesefşimdi hem heyecanliyim hem korkuyorum ayni seyi tekrar yasarsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?