• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Selam hanımlar. Sezeryan olalı 27 gün oldu, sezeryandan 9 gün sonra kanamam kesildi 5gun sonra devam etti ve hala da devam ediyor günde bir Ped dolmuyor dikişlerim gayet iyi şişlik de indi 70.5 ile sezeryan oldum şuan 63kiloyum. Sütüm var elhamdülillah yemeğimi normal yiyorum yinede dikat etmek istiyorum ne yapalirim 58 kiloya geri dönmek istiyorum. Sizde durum ne?

Selam hanımlar. Sezeryan olalı 27 gün oldu, sezeryandan 9 gün sonra kanamam kesildi 5gun sonra devam etti ve hala da devam ediyor günde bir Ped dolmuyor dikişlerim gayet iyi şişlik de indi 70.5 ile sezeryan oldum şuan 63kiloyum. Sütüm var elhamdülillah yemeğimi normal yiyorum yinede dikat etmek istiyorum ne yapalirim 58 kiloya geri dönmek istiyorum. Sizde durum ne?
Bende 25 gun oluyor ve kanamam hala devam edıyor. Ne zamana kadar sürer ki acaba?
Ben 72 ile doğuma girdim gecen hafta 64 e düşmüştüm kaldı 2 kilo bir daha da tartılmadım ama keske vermesem dıyorum boy uzun olunca zayıf görünüyorum. Göbekler gitti mi sizde? Benim 4 aylık gibi kaldı hafıf 🤷🏼‍♀️

Bende 25 gun oluyor ve kanamam hala devam edıyor. Ne zamana kadar sürer ki acaba?
Ben 72 ile doğuma girdim gecen hafta 64 e düşmüştüm kaldı 2 kilo bir daha da tartılmadım ama keske vermesem dıyorum boy uzun olunca zayıf görünüyorum. Göbekler gitti mi sizde? Benim 4 aylık gibi kaldı hafıf 🤷🏼‍♀️

Biz aynı gün sezeryan olduk ya cnm, 26 gün önce. Hafif göbek var benim de onu eritmek istiyorum ben çok uzun değilim göze çarpıyor gibi. İlk oğlumda 37 gün kanamam vardı, 1 ay sonra da normal adet kanaması gördüm eski düzenli şekilde. Süt sağmama rağmen 🙄 bakalim bunda nasıl olacak.

zuzu3838 zuzu3838 Yadee Yadee aynı gün sezaryen olanlar olarak bende de kanama aralıklı geliyor. Bir ped dolmasada ara ara artıyor azalıyor. Göbek benim çok iğrenç durumda şiş değilde su torbası gibi oldu. Kap kara bakmaya midem varmıyor. Arada sızı hissediyorum. Kilo olarak 83 ile hamile kaldım 106 ile sezaryen oldum. Şuan 90 kiloyum bir hafta sonra 90 a düşmüştüm. Süt konusunda iki bebeğe yetmesi zor. Oğlum ver ağzıma sürekli durayım diyor. Bunu yapamam kızımda var zaten küçük ve memeyi onun kadar ememiyor. Bir gögüs onun bir gögüs onun en fazla 50 cc o da doyurmuyor. İlk hafta ekmek neredeyse yemedim ama süt için yemek zorundayım başka türlü artmıyor. Hurma yiyeceğim. Tatlı yiyorum. Sorun şu sütüm az değil tek bebeğim olsaydı takviye gerek kalmazdı iki minnoşuda doyurmaya yetecek kadar değil 🤷

Biz aynı gün sezeryan olduk ya cnm, 26 gün önce. Hafif göbek var benim de onu eritmek istiyorum ben çok uzun değilim göze çarpıyor gibi. İlk oğlumda 37 gün kanamam vardı, 1 ay sonra da normal adet kanaması gördüm eski düzenli şekilde. Süt sağmama rağmen 🙄 bakalim bunda nasıl olacak.
Canım doğdugu gunu sayarsak 26 günlük bugun oğlum. 11 de doğdugu ıcın doğdugu gunu saymıyorum.

zuzu3838 zuzu3838 Yadee Yadee aynı gün sezaryen olanlar olarak bende de kanama aralıklı geliyor. Bir ped dolmasada ara ara artıyor azalıyor. Göbek benim çok iğrenç durumda şiş değilde su torbası gibi oldu. Kap kara bakmaya midem varmıyor. Arada sızı hissediyorum. Kilo olarak 83 ile hamile kaldım 106 ile sezaryen oldum. Şuan 90 kiloyum bir hafta sonra 90 a düşmüştüm. Süt konusunda iki bebeğe yetmesi zor. Oğlum ver ağzıma sürekli durayım diyor. Bunu yapamam kızımda var zaten küçük ve memeyi onun kadar ememiyor. Bir gögüs onun bir gögüs onun en fazla 50 cc o da doyurmuyor. İlk hafta ekmek neredeyse yemedim ama süt için yemek zorundayım başka türlü artmıyor. Hurma yiyeceğim. Tatlı yiyorum. Sorun şu sütüm az değil tek bebeğim olsaydı takviye gerek kalmazdı iki minnoşuda doyurmaya yetecek kadar değil 🤷
Benımde ara ara azalıyor artıyor normaldır heralde 🤷🏼‍♀️ Korse takıyor musun canım? Sütünün yeteceğine inan canım doyar ınsallah kuzucuklar.

Benımde ara ara azalıyor artıyor normaldır heralde 🤷🏼‍♀️ Korse takıyor musun canım? Sütünün yeteceğine inan canım doyar ınsallah kuzucuklar.

Akşam. 11 mi? Benim oğlan 16.50 de doğdu, bence bu kanama durumu gayet normal. Korse takmıyorum ama hala hamile çamaşırı giyiyorum göbeğimi sıkı tutuyor 🙂
Minnaklarimm Minnaklarimm kara derken göbeğin ameliyatan mi morardı? Benimde hafif mor sonra. Sarı oldu şuan normale döndü. Evet belki. Sütun iki bebeğe yetmiyordur ama. Bence emzirme bildiğin kadar emzir bırakmamaya çalış zor oluyor mu bilmiyorum ama benim de ilk. Oğlumda sağma + mama oluyordu ve çok zordu Malesef sütüm birden gitmişti.
Şuansadece emziriyorum ve büyük bir nimetmiș🤗

Akşam. 11 mi? Benim oğlan 16.50 de doğdu, bence bu kanama durumu gayet normal. Korse takmıyorum ama hala hamile çamaşırı giyiyorum göbeğimi sıkı tutuyor 🙂
Minnaklarimm Minnaklarimm kara derken göbeğin ameliyatan mi morardı? Benimde hafif mor sonra. Sarı oldu şuan normale döndü. Evet belki. Sütun iki bebeğe yetmiyordur ama. Bence emzirme bildiğin kadar emzir bırakmamaya çalış zor oluyor mu bilmiyorum ama benim de ilk. Oğlumda sağma + mama oluyordu ve çok zordu Malesef sütüm birden gitmişti.
Evet canım gece 11. Göbeğim morarmadı hıc aynı benım. Emzirdikce artar zaten sut ınsallah.

Morluk değil canım bildiğin kan toplamış gibi 🤷 ben emziriyorum çokta hoşuma gidiyor boşta olsa veriyorum ama işte kız bu şekilde tatmin olmuyor. Çok huzursuz bunun için de oğlum normal emiyor doyuyor üstüne mamada yiyor onda sıkıntı yok çok şükür. Kızım öndeki sütü emip uyuya kalıyor gögüsü boşaltamıyor biberonu sürekli ağzımda tutun diyor. dün akşamdan beri bu durum oluştu. Memeyi istiyor memeden doyum olmayınca biberon dursun diyor.

benimde ince ince kırmızı çizgiler göbek deliğinin üstüne doğru yayıldı iyice krem falan anca kaşıntıya iyi geliyo. ben daha proluton depot devam haftaya da yapılır eğer doğurmazsam. hoca 37 yi tamamlamaları önemli dedi. benimde mesane üstünde çok basınç ve ağrı var. başları iyice aşağıya yerleşmiş artık kalçamda ağrılar var 1 haftadır. yürümekte yatakta sağdan sola dönmekte zorlanıyorum. bu gün kendi çalıştığım hastanedeki dr doğsalarda yüksek ihtimal küvöz ihtiyacı olmaz dedi. bebekler 38. haftada görünüyomuş . Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalımda. 👩‍👧‍👦🤲
Canım benşm kaşıntımı lierac falan kesmedi son 1 2 haftadır seninde öyleyse zeytinyağı sürebilirsin baya uzun süre kaşınmıyo😉

Yeni takmaya başladım canım doktor ikiz olduğu için göbeğin çok gerilmiş dedi. İki aya ancak normale döner dedi. İnşallah canım kızım da kardeşi gibi olsa hayırlısıyla 🙏

Ah canım ya halimiz hep öyle inan benim de karnım sarktı yırtık lar cabası olsun yavrular iyi olsun da maşallah iyi kilo vermişsin benim 31.gün bugün elhamdülillah 10 gündür falan kahve sarı gibi akıntı şeklinde geliyor 88 gebe kaldım 106 doğurdum Bi hafta önce 92 tdim şimdi noldu bilmiyorum 🙊

kızlar benim sabahtan beri baş ağrısı var. başımın üstünden gözlerime kadar. hafif zorlayıcı tarzda. tansiyonum da normal ama böyle baş ağrısı olan var mı? arada oluyody ama bu gün arada geçiyo ama genelde ağrı var.

Canım yetmediğini nasıl anlıyorsun? Araniyorlar mı? Ben hala takviyeye başlamadım. Acaba benim kızlar mı az içiyor? Kilo takibi yaptın mı ilk 2 hafta kendi kilolarını geçmişler miydi? Bizimkiler doğumdan sonra zayiflamişlar doktor yüzde 10 zayiflamalari normal demişti 2 haftada doğdukları kiloyu geçtiler ama çokta kilo aldılar diyemem.

Kızlar ben de 92.5 la doğuma girdim 10 gün içinde 78.5 düşmüşüm tekrarda tartilmadim. Süt olsun diye ekstra yemiyorum aslında dikkatte etmiyorum ilk hafta iştahsizdim azıcık yesem doyuyordum şimdiler de ise tatlı ihtiyacı hissediyorum dolabın önünden geçtikçe baklavalari mideye götürüyorum 🙈 umarım tekrar kilo almam😊 göbek benim de sarktı hala korse kullanmaya başlamadım arada sinek ısırığı gibi dikiş başlarında ağrım oluyor ondan takamadim. Metiler diye rahim toparlayici bir ilaç verdi doktorum akıntı o ilaçla baya çoğaldı arada kesildiği de oluyor. Bebekler gobekteyken kaşıntı hiç olmamıştı şimdi catlaklarim kaşınıyor tabi dayanilmayacak kadar değil göbeğimezara tam ortasindan geçen siyah çizgi ve göbegimin cevresindeki siyahlik hiç gitmeyecek mi😕 onlar beni rahatsız ediyor. Aklıma gelenler bu kadar arada bir girip okuyorum ama her zaman yazmaya fırsat bulamıyorum 😊

İy
Yeni takmaya başladım canım doktor ikiz olduğu için göbeğin çok gerilmiş dedi. İki aya ancak normale döner dedi. İnşallah canım kızım da kardeşi gibi olsa hayırlısıyla 🙏
iyi olsunlarda canım toparlar göbeğinde inşallah 🤗 sürekli memede tut canım kızını biberonu kademeli olarak azalt miktarını,süresini.. inşallah acıktıkca daha da memeye baglanır canım ınan olacagına 😍 ben inanıyorum

Kızlar bebeğiniz ishal oldu mu hiç? Yani su gibi tuvaleti. Aptamil veriyorum sütüm olmadığı için 2 saate bir 30cc ondan mı oldu bilemedim

Back