• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

@Nesir çok geçmiş olsun ☹️ inşallah en kısa zamanda iyileşir normal düzene dönersiniz. Alerji çok zor, Allah yardımcın olsun canım ♥️ dua edelim çabuk atlatsın yavrun 🙏

Vosvos88 Vosvos88 sana da geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Eve döndünüz mü? Dikişlerin nasıl? Kendini ihmal etme canım benim 🤗 Allah senin de yardımcın olsun ♥

@emidaf000 maşallah seninkiler de kocaman olmuşlar 😍 B beklenenmucize de sen de gidin doğurun anacım nasıl duruyorsunuz 😄 benimkiler şimdi toplasan anca 4 kilo olmuştur, kasık ağrısından, baskıdan yatakta sağdan sola bile dönemiyorum, aşırı ağrı yapıyor. Ben sizin haftanızda ve kilonuzda olsam gider doktora al bunları al al al derdim 🤣 şaka bi yana Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın kızlar, maşallah size ♥️
Sagol canım benim daha iyiyim kapandı açılan yer her gün pansumanla. Döndük hamdolsun

Anladim cnm cok sagol doktorumda ayni sey soyledi ilik uygulama yaptim biraz rahatlatti. Peki sutun rengi sari miyidi beyaz mi? Benimki kac gundur hep sari cikiyor heralde cok yagli mi yoksa ilk gunlerde cikan sut zaten oyle mi acaba? Bu arada kizimin sarilik gecti bugun taburcu olduk sukur
Cok sevindim canim cokk sukur :-) sariydi canim ilk bes gun kolosturom denilen agiz sutu gelir cok faydali sonra beyaza donuyor

Bende humana çayı aldim faydasini gördüm malt içeceğinde tahinede bi kac gundur veriyorum ağırlık
Bende humana iciyorum ise yariyor galiba bide cocuk doktorum sut artirici diye bir damla yazdi bana sabah, oglen ve aksam 20ser damla aliyorum. Humana cay gunde kac bardak iciyorsun cnm?

Cok sevindim canim cokk sukur :-) sariydi canim ilk bes gun kolosturom denilen agiz sutu gelir cok faydali sonra beyaza donuyor
evet cnm ilk gunler koyu sari sut geldi goguslerim fena sisti cok sicak oldular baya korktum mastit flan olcak diye. Sukur simdi yumusadi sutun rengi de biraz daha beyaz ve akiskan oldu. Maalesef bebisler pek emmiyor biberona iyice alisti hep sagarak veriyorum 😐 Senin pasa emiyor mu?

evet cnm ilk gunler koyu sari sut geldi goguslerim fena sisti cok sicak oldular baya korktum mastit flan olcak diye. Sukur simdi yumusadi sutun rengi de biraz daha beyaz ve akiskan oldu. Maalesef bebisler pek emmiyor biberona iyice alisti hep sagarak veriyorum 😐 Senin pasa emiyor mu?
Gözün aydın canım eve çıkmışsınız. Tekrar tebrik ederim. Bebekler gelince evin havası bir anda değişmiştir 😀. Biberonla vermeye devam edersen meme reddi olabilir sagsan bile sütun azalabilir kaşık biberon denesen.

Emiyor canim cok sukur ama cok sk emiyor aksam artik sutum yetmiyor 8 gbi mama veriyorum baska vermiyorum ay o cok sikibti olur canim yaa benimde gaz sikintimiz cok var koligiz malesef

Gözün aydın canım eve çıkmışsınız. Tekrar tebrik ederim. Bebekler gelince evin havası bir anda değişmiştir 😀. Biberonla vermeye devam edersen meme reddi olabilir sagsan bile sütun azalabilir kaşık biberon denesen.
Sagol tatlim evet evin ici mis gibi kokuyor her taraf minik minik giyislerle doldu cok guzel birseymis 😍
Aycam arada bir emmeye basladi sutum daha akiskan olursa daha cok emecek gibi. Aylam hic almiyor arada bir damla gelince yalamaktan baska hareket yok 😅 Kasik biberon ile devam etsem meme alir mi acaba? Ben en cok ac oldugu donem zorlamaya devam ediyim bakalim 😄 Darisi senin basina cnm pasamiz zamaninda saglikli gelsin 🤗

Allah yardımcın olsun spinal yapıldı bana da normal doğumda. Ama ya yanlış yapıldı ya da bilmiyorm. Eve geldim baş ağrısı kulak uğultusu cildiriyordm. Başımı tutamadm bi kaç gün. Elhamd şimdi geçti 🙏🤲
Ben de de siddetli sekilde oldu bana spinal aneztezi 3 defa yaptilar 4.de genel yaptilar uyusmadigi halde denediler smdi sikayetci olucaz. 5 gun hastanede yattim

Merhaba kızlar, dünden beri tansiyonum yüksek ve düşmüyor. Doktorumuz tansiyonu düşürmenin tek yolu doğum dedi, plesanta anneden ayrılmadan malesef düşmüyormuş ve riskli bir durummuş. Bebeğimin hala doğmaya niyeti yok aslında. Nstde sancı çıkmıyor 39.haftasında da içerde takılıyor kendince 😂 Ptesi tekrar gideceğim ve tansiyon yükselmeye devam ederse sezaryen yapmak zorundayız dedi doktorumuz. Aslında hemen yatış verip alırdım seni sezaryene ama başından beri normal doğum istediğin için bir kaç gün daha tansiyon takini yapalım ptesi bir karar verelim dedi. İnşallah bebeğim ve benim için en hayırlısı neyse o olsun diyorum. Bizde şimdilik durumlar böyle 🐣🐣🥰

Merhaba kızlar, dünden beri tansiyonum yüksek ve düşmüyor. Doktorumuz tansiyonu düşürmenin tek yolu doğum dedi, plesanta anneden ayrılmadan malesef düşmüyormuş ve riskli bir durummuş. Bebeğimin hala doğmaya niyeti yok aslında. Nstde sancı çıkmıyor 39.haftasında da içerde takılıyor kendince 😂 Ptesi tekrar gideceğim ve tansiyon yükselmeye devam ederse sezaryen yapmak zorundayız dedi doktorumuz. Aslında hemen yatış verip alırdım seni sezaryene ama başından beri normal doğum istediğin için bir kaç gün daha tansiyon takini yapalım ptesi bir karar verelim dedi. İnşallah bebeğim ve benim için en hayırlısı neyse o olsun diyorum. Bizde şimdilik durumlar böyle 🐣🐣🥰
Canım bebiş ve sen için en güzeli neyse o olsun😊

Emiyor canim cok sukur ama cok sk emiyor aksam artik sutum yetmiyor 8 gbi mama veriyorum baska vermiyorum ay o cok sikibti olur canim yaa benimde gaz sikintimiz cok var koligiz malesef
Kolik bebek zordur ya Allah yardımcın olsun. Neler yapıyorsun azaltmak için fayda gördüğün bişey var mı canım

Canm senin Dikişlerin kapandı dimi kaç günde iyileşti? Ne yaptın mesela? Ben bir haftadır hastanelerdeyim çok kötü bi halde iyileşme falan yok daha. Kuru tutmak lazım da orayı nasıl kuru tutabilirim ki kanama var sonuçta

Canm senin Dikişlerin kapandı dimi kaç günde iyileşti? Ne yaptın mesela? Ben bir haftadır hastanelerdeyim çok kötü bi halde iyileşme falan yok daha. Kuru tutmak lazım da orayı nasıl kuru tutabilirim ki kanama var sonuçta
Evet canim kendi kendine atti dikislerim cok sukur. Ben her tuvalet ve banyodan sonra sac kurutma makinesiyle kurutuyordum canim doktorum demisti. Senin normaldi dimi canim

Bende humana iciyorum ise yariyor galiba bide cocuk doktorum sut artirici diye bir damla yazdi bana sabah, oglen ve aksam 20ser damla aliyorum. Humana cay gunde kac bardak iciyorsun cnm?
Bestlak damlami canim banada yazdı bende senin gibi gunde 3 kere 20 damla iciyorum humanayida sabah aksam iciyorum

Back