- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.021
Süre olarak gayet iyi doğum yapmışsın masallahHic korkma canim yapacagina inan hersey beyinde bitiyormus sancim aksam 8 de basladi saat 2 de gece doguma aldilar 9 cm aciklik olmustu dogum 20 dk srdu cok kolydi doktorun dediklerini yapip dogru bi sekilde nefes alip ikininca cok rahat oluyor . Sanci kismi biraz sikintili ama sonrasi cok rahat hemen ayaga kalktim herseyimi kendim yapabildim hic dogum yapmis gbi degildim. Kesik var canim 5 dikis dista var 6 da icte var
Ya maşallah ne güzel böyle şeyleri duymak. Kesik ve dikişlerin olmasına rağmen hemen ayaklanmışsın demek ki çok da korkmamıza gerek yokmuşHic korkma canim yapacagina inan hersey beyinde bitiyormus sancim aksam 8 de basladi saat 2 de gece doguma aldilar 9 cm aciklik olmustu dogum 20 dk srdu cok kolydi doktorun dediklerini yapip dogru bi sekilde nefes alip ikininca cok rahat oluyor . Sanci kismi biraz sikintili ama sonrasi cok rahat hemen ayaga kalktim herseyimi kendim yapabildim hic dogum yapmis gbi degildim. Kesik var canim 5 dikis dista var 6 da icte var
Gecer inşallah canım ya şükür kavustuk ya gerısı sağlık olsunOh cok sukur canimcok yorucu canim gece cok gazimiz var cok zor uyuyor damlada verdi doktor ama pek faydasi yok
Kesinlikle canim sanci aninda kendini kaybediyoSüre olarak gayet iyi doğum yapmışsın masallahşancı çok zor bi şey ama bi yandan da çok mucizevi bibsey insan inanamıyor galiba
Cok sevindim canim kac kiloyduAllah'a şükür bende şimdi hastaneden geldim
Paşa oğlum ne güzel emmdi.yarın doktor arayacak galiba saliya bebeğimi alabilecem❤ . Yine Çok minak bir bebeğim oldu ama olsun şimdiden çok özledim
Aynen canim sukurGecer inşallah canım ya şükür kavustuk ya gerısı sağlık olsunismi ne kuzunun
Kesinlikle canim her dogum kendine ozel insallah sende cok kolay saglikli bir dogum yaparsinYa maşallah ne güzel böyle şeyleri duymak. Kesik ve dikişlerin olmasına rağmen hemen ayaklanmışsın demek ki çok da korkmamıza gerek yokmuş☺ Sancın da kısa sürmüş 8 de başlayıp gece 2 de doğuma alınmışsın ne güzel darısı başımıza olsun. Her doğum kendine özel diyorlar ya demek ki çok doğru. Kimisi 15 saatte doğuruyor kimi 4-5 saatte.Senden bunları duymak beni cesaretlendirdi. Eminim normal doğum planlayan başka arkadaşlarım için de bu yazdıkların moral olacak. Çok teşekkürler ☺ Sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah bebeğini
Kaldım ben inşallah benim bebişlerde eve gelirAllah'a şükür bende şimdi hastaneden geldim
Paşa oğlum ne güzel emmdi.yarın doktor arayacak galiba saliya bebeğimi alabilecem . Yine Çok minak bir bebeğim oldu ama olsun şimdiden çok özledim
Cok sevindim canim kac kiloydu
Adıncak yaşasın kuzuAynen canim sukurali asaf sizinki ne canim
Cok sevındım senın adına canım ya büyür çabucak inşallah1900gr doğdu. 44 cm 33 haftayla uyumlu.
Minnaklarimm ben oğlumda 70 gün boyunca hergűn gittim ama saati vardı mesela görme saati 14 emzirme 15ti.
Ya çok mutluyum kısa zamanda oğluma kavuşuyorum inşalah büyük oğlumun tepkisini merak ediyorum ❤
Darısı sana olsun inşallah canım sureklı dua ediyorumKaldım ben inşallah benim bebişlerde eve gelirgözün aydın canım. Ya benim hastane emzirmeye, görmeye izin vermiyor. Bugün aşırı özledim
Sağdigiginda kaç CC çıkıyor göğsünden canim benim bir sagmada 30 ml zor çıkıyorKollarım o kadar değil canım. Bende şuan çizelge yaptım. Biberon istemediler süt saklama torbası aldım. Biberon ile ölçüsü aynı değil anlayamıyorum torbalar ne kadar alıyor. Çizelgeye göre sağıp yazıyorum. Kaç cc veriyorlar senin hastane. Benim kızım üç saate 30 cc oğlum 35 cc alıyormuş. Üç saat çok geç değil mi? Bana üç saate 65 cc güne vurunca 520 cc lazım. Şuan ona ulaşamadım. Gelseler de evde doya doya versek.
Cok sevındım senın adına canım ya büyür çabucak inşallah
Sağdigiginda kaç CC çıkıyor göğsünden canim benim bir sagmada 30 ml zor çıkıyor
Adıncak yaşasın kuzucuk salih bir evlat olur inşallahAminbizde Salih bıraktık ismini
Korona yüzünden canım. Normalde saatleri falan hep asılı ama bu süreçte kabul edemiyoruz diye bir yazı asmışlar.Darısı sana olsun inşallah canım sureklı dua ediyorumNeden izin vermıyorlar ki? Ben emzirmeye de gittim babası sut vermeye gidince camdan da göstermişler
Senin gittiğin yerde de korona vakası fazla ama izin veriyorlar. Burda yok korona var diye normalde dediğin gibi saatleri falan asılı ama1900gr doğdu. 44 cm 33 haftayla uyumlu.
Minnaklarimm ben oğlumda 70 gün boyunca hergűn gittim ama saati vardı mesela görme saati 14 emzirme 15ti.
Ya çok mutluyum kısa zamanda oğluma kavuşuyorum inşalah büyük oğlumun tepkisini merak ediyorum
Benimde öyle canım bir gögüs bir bebeğe yeter. 30 cc içiyorlar zaten. Sağma sayesinde gögüs ten ne geldiğini anlamış oldum.Sağdigiginda kaç CC çıkıyor göğsünden canim benim bir sagmada 30 ml zor çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?