- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.041
Senin gittiğin yerde de korona vakası fazla ama izin veriyorlar. Burda yok korona var diye normalde dediğin gibi saatleri falan asılı ama
Vallahi dün içeri kaçmamak için zor tuttum kendimiEvet dediğin gibi ama benim oğlumun zamanında da çok Disziplinliydi. Babayı sadece 30 günde bir alıyorlardı, ben galoş maske elbise giyip elimi yıkayıp desenfekte ediyordum. Yanımda bir hemşire küveze kadar gelirdi. Başka küvez önünde durmak yasaktı. Yine. Aynı düzen devam ediyor.
Insallah yakında kavuşuruz da bu özlem biter iyi olsun bebekler de ne yapalım sabrediyoruz mecbur.
canım bebek emdiğinde sağmadan daha fazla süt geliyormuş, hiç bir pompa aynı güçte çekmiyor diye biliyorum. İnşallah bebişler emmeye başlayınca daha çok gelir sütünBenimde öyle canım bir gögüs bir bebeğe yeter. 30 cc içiyorlar zaten. Sağma sayesinde gögüs ten ne geldiğini anlamış oldum.
Amin canim sizin isminizde cok guzel,Adıncak yaşasın kuzubizim de Çınar
Yadee canım oğlumun çıkışın yapmaya geldik. Yarında inşallah kızım çıkacak. Çok zormuş beklemek ama olsun iyi olsunlarda. Çok şükür 23 Haziran bebişleri annelerine, evlerine kavuşuyor
Canım anason çayını çok onerdiler akatardan anason ısırgan çayı aldım bir de süt artıran yine rezene ısırgan karışık çaydan da aldım içiyorum tatlı şeyler de tüketmeye çalışıyorum ama hiç iştahım yok. Senin maşallah başlangıca göre çok güzel geliyor kuzum benim başta 15 ml bile gelmiyordu.Malt içecekleri, emzirme çaylarını tavsiye ediyorum. İçtiğim gün göğsüm sızlıyordu. Masaj yap, süt yapan yiyecekler dene. Ve bol su. Benim de şuanda bir sağımda 40cc geliyor. Bakalım inşallah yeter bebeğe
Sen göğsünü verdikten sonra kaç cc mama veriyorsun?
Kuzum benim başlarda o kadar da gelmiyordu ben de çok emziremedim başlarda sütüm gelmeyecek diye çok artmadı yeni yeni düzene alistirdim inşallah artar sütüm. Şuan benimki 75 ml içiyor sütüm o kadar olmuyor. Memeyi aliyor ilk başta bol süt geliyor lıkır lıkır icme sesini duyuyorum sonra süt az gelince mümkün değil almıyor. Biraz biraz artmaya başladı sütüm ama o emdikçe bakalım inşallah zamanla mamaya ihtiyaç olmaz da sadece sütüm yeter onaBenimde öyle canım bir gögüs bir bebeğe yeter. 30 cc içiyorlar zaten. Sağma sayesinde gögüs ten ne geldiğini anlamış oldum.
Kiloları da çok güzel inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğarlar senin ikiz canlar da kuzumkızlar bu perşembe ben de doğuruyorum36+0 oluyoruz. Bebeklerden birinin suyu az diye beklemek istemiyor doktorum
Bugün 2500&2800 geldi kiloları tabi ne kadar doğruysa. Korku heyecan bir arada.küveze girecekler mi doğum korkusu aniden tarihte verince bir tuhaf oldum
Gözün aydın canımYadee canım oğlumun çıkışın yapmaya geldik. Yarında inşallah kızım çıkacak. Çok zormuş beklemek ama olsun iyi olsunlarda. Çok şükür 23 Haziran bebişleri annelerine, evlerine kavuşuyor
Teşekkür ederimKiloları da çok güzel inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğarlar senin ikiz canlar da kuzumşimdiden gözün aydın diyelim bu eşsiz duyguyu yaşamama az kaldı
Saglikla gelsin kuzular cnm merak etme 36.hafta zaten ikizler icin cok iyi sayilir demisti bizim doktor sukurler olsun. Ben bu cuma 36+0 olcam ve dogursam da sukur ederimkızlar bu perşembe ben de doğuruyorum36+0 oluyoruz. Bebeklerden birinin suyu az diye beklemek istemiyor doktorum
Bugün 2500&2800 geldi kiloları tabi ne kadar doğruysa. Korku heyecan bir arada.küveze girecekler mi doğum korkusu aniden tarihte verince bir tuhaf oldum
37 diye konuşmuştuk 1 hafta önce olunca şaşkınlık oldu senin durum nasıl tarih verdi mi doktor?Saglikla gelsin kuzular cnm merak etme 36.hafta zaten ikizler icin cok iyi sayilir demisti bizim doktor sukurler olsun. Ben bu cuma 36+0 olcam ve dogursam da sukur ederim
Ben bir hafta sonrasında başladım kullanmaya doktra sorup.tatliya düşkünlük bende de oldu.Birde doyma hissimi kaybettim sankiSezeryan yapan arkadaşlar doktorunuza sordunuz mu korse olayını. Ben doktoruma sormamistim. Şuana kadar tülbent ile bağladım karnımı salmasin diye işe de yaradı. Bir ay olunca korse takmayı düşünüyorum. Zaten doğumdan sonra eski kilomdan daha zayıfım heralde zorla yemek yiyorum sadece bazen kan şekerim düşüyor tatlı bir şeyler arıyorum
İkinci ikizler geliyorkızlar bu perşembe ben de doğuruyorum36+0 oluyoruz. Bebeklerden birinin suyu az diye beklemek istemiyor doktorum
Ya cidden ben bir kere korse.taktim ameliyat yerimi acıttı gibi korktum çıkardım. Ya sen daha çok mu açıklıyorsun ben hamilelikte öyleydim şimdi öyle değilim. Bebeğim iyi şükürler olsun. Ama.jer geçen gün huy değiştiriyor. Bir ara baya gazı oldu. Gaz damlası aldık. Sorup sorusturduk ise yaradı. Şimdi ara ara kusmaya başladı. Şimdiye kadar kusmuyordu hiç. Ama iyidir ablasıBen bir hafta sonrasında başladım kullanmaya doktra sorup.tatliya düşkünlük bende de oldu.Birde doyma hissimi kaybettim sankibebisin nasill
Henuz tarih verilmedi cnm biliyorsun sancim cikmisti ama durduruldu simdilik. Bu hafta kontrolum var bakalim duruma gore tarih verilecek. Bizim doktorda 37.hafta hedef ama erken gelirse alcaz dedi kismet cnm37 diye konuşmuştuk 1 hafta önce olunca şaşkınlık oldu senin durum nasıl tarih verdi mi doktor?
Ölçümler doğru ise kiloları iyi de. Benim korkum solunum sıkıntısı yaşamaları inşallah dediğiniz gibi küveze girmezlerİkinci ikizler geliyorkiloları çok güzel maşallah, hiç moralini bozma canım. Küveze gireceklerini sanmıyorum, sağlıkla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?