Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlarr ya kac gundr netim yoktu giremedim 21 haziranda gece 02.40 da normal dogum yaptim . Cok sukur bebegimde iyi 3370 kilo 51 cm dogdu miinigim dunyanin en guzel duygusuymus bu arada minnaklarim, zuzu, kelebek sizde dogurmussunuz hayirli olsun
Tedirgin ettin canım bizi ama çok şükür ikinizde iyisiniz gözün aydın olsun canım

Kizlarr ya kac gundr netim yoktu giremedim 21 haziranda gece 02.40 da normal dogum yaptim . Cok sukur bebegimde iyi 3370 kilo 51 cm dogdu miinigim dunyanin en guzel duygusuymus bu arada minnaklarim, zuzu, kelebek sizde dogurmussunuz hayirli olsun
Çok şükür haber aldık senden maşallah boyu kilosu çok güzel, gözün aydın canım çok çok sevindim

Hadi gözünaydın canim merak ettik seni bayağı iyi olmana sevindim

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Görmek için gidiyorum ama göstermiyorlar. Çok özledim ikisinide. Bizim yeni doğan bebek doktoru yaz bebeklerinin yüzde 90 ı sarılık oluyor dedi canım. Sizinkilerde birkaç güne olur demişti dün. Bugün doktor yoktu ayrıntılı bilgi alamadan döndük. Pazartesi günü topuk kanı almaya göndeririz dedi o zaman çıkar bizimde olup olmadıkları. Ne zormuş bu süreçler biran önce geçse keşke

Ah canım burnumun direği sızlıyor vallahi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Keske baksalar değerlerine yaa ne de olsa yatıyor kuzular bi ışın verecekler yani. Ne sacma sistem

Ah canım burnumun direği sızlıyor vallahi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Keske baksalar değerlerine yaa ne de olsa yatıyor kuzular bi ışın verecekler yani. Ne sacma sistem
Bakacağız dediler kuzum 6 saatte atarlar dedi. İlk gün fark ettiğimiz gibi onuda hallederiz dedi. Göbek bağını dedim ilaç getireyim mi biz bakımını yapıyoruz dedi. Ne bilim inşallah kazasız belasız atlatırız yavrulara kavuşuruz.

İnşallah canım inşallah

Minnaklarimm zuzu3838 çok geçmiş olsun kızlar inşallah minik kuzular hemen iyileşir.
Yadee canım senin oğlun nasıl oldu?
Angelnursee canım seni de çok merak ettik. Doğumun nasıl oldu, kaç saat sürdü? Normal doğum yapacaklara ne tavsiye edersin. Günler yaklaştıkça beni de bir korku sarıyor Doğum öncesi lavman yapıyorlar mı? Kesiğin dikişin falan var mı? Varsa eğer kesiği hissettin mi ? Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar

Hayırlı olsun canım doğumun nasıldı güzel geçti mi

Merhaba hanımlar. Bugün doktorumuzla görüştük çok şükür güzel bir haber aldım hafta içi taburcu olabilir oğlum yarın Diyarbakır a emzirmeye gidecem, belki gün verecek doktorumuz, duruma göre yani..
Bazı sorular takıldı gözüme onları da cevapliyim.
Süt endişeniz olmasın kendinize güvenin Allahın izniyle emzirmek nasip olacak. Hep olumlu düşünün ben salı akşamı sezeryan oldum. Ayaklarımin uyuşukluğu geçince gelip giydirdiler. Ve yürütmeye başlattılar. Gaz çıkarana kadar sadece sıvı alabiliyorsunuz!benim sabaha kadar olmadı Malesef bütün gece yürümeme ragmen
Sabah lavman oldu anca ondan sonra.. Çarşamba öğleden sonra emzirdim, tabi bebeğimi ilk kucağıma almamın sevinci daha ağır bastı sadece göğsümü tutturdum emmedii. Perşembe taburcu olmadan yine emzirmeye gittim yoğum bakıma ozaman biraz emdi.
İlk kendime gelmemle süt sağmaya başladım. Tabi azar azar göğsümü yormadan. Ve sonrasında hep krem kullandım.
Benim de 2.gün pansuman oldu Band alındı ve sprey sıkıldı diğer gün de banyo yaptım. İlk 3gün ağrı oluyor. Pijama lohusalik için önerim şu. Ameliyat olacak olanlar yaraya baskı olmayacak şekilde giyinin. Emzirmek için rahat bir üst seçin.
Hamileliğinizin tadını çıkarın inanın ilk günden o eksiklik çok fazla göze geliyor bir tuhaflık oluyor, tabi kucağa almak Kadar güzel bir duygu yok.
Benim ameliyatım şükür iyi geçti. İlk önce ameliyat hanede belden iğne vuruldu inanın ağrısı vs olmadı. Sonra uzandım önümü kapattılar ve ameliyat, ben farkına varmadan başladı hemşire sürekli konuşturdu. Ve birden bir ses dünyanın en güzel sesi benim için duyuldu yanı başımda yeni doğan yoğum bakım doktorumuz ve hemşiresi duruyordu hemen onlara verildi bebek ve ilk müdahale yapıldı çok şükür nefes alıyor ve ağlıyordu temizlendi havluya sarılıp küveze konuldu. O ara benim midem bulanıyor dememle hemşire iğne yapmasıyla bir oldu ve uyandığımda beni ameliyat haneden çıkarıyorlardi bile. Uyandığım zamanda hiç bir şekilde baş ağrısı halsizlik olmadı şükür.
Darısı bekleyenlere inşallah selametle zamanında sağlıkla dilerim

Kızlar benim oğlan memeyi tuttuğu zaman guzel emiyor ama cok zor tutuyor. Bas bas bagırıyor tutmuyor. Uykudan cok zor uyandırıyoruz. Memeyi tutması için neler yapabilirim
Benim kızım da öyleydi doğduğundan beri biberonla beslendi sütüm gelmeye başlayınca memeyi verdim baya cırlıyordu inatla memeyi ağzına bile sokmuyordu bence başlarda emmeyi pek bilmiyordu. Ama ben sakinlestirip yeri geldiğinde zorla ağzına soktum memeyi bir iki fırt çekse de razıydım. Sonra zamanla alıştı kuzum. Bence emmeyi öğrendi şimdi önce memeyi veriyorum güzelce kendi kavrayıp emiyor ardından da mama veriyoruz çünkü memede süt az. Bitince yine ağlıyor sen de sürekli tutturmaya devam et. Zamanla alışacak diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…