- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.981
Tedirgin ettin canım bizi ama çok şükür ikinizde iyisiniz gözün aydın olsun canımKizlarr ya kac gundr netim yoktu giremedim 21 haziranda gece 02.40 da normal dogum yaptim . Cok sukur bebegimde iyi 3370 kilo 51 cm dogdu miinigim dunyanin en guzel duygusuymusbu arada minnaklarim, zuzu, kelebek sizde dogurmussunuz hayirli olsun
Çok şükür haber aldık sendenKizlarr ya kac gundr netim yoktu giremedim 21 haziranda gece 02.40 da normal dogum yaptim . Cok sukur bebegimde iyi 3370 kilo 51 cm dogdu miinigim dunyanin en guzel duygusuymusbu arada minnaklarim, zuzu, kelebek sizde dogurmussunuz hayirli olsun
Hadi gözünaydın canim merak ettik seni bayağı iyi olmana sevindimKizlarr ya kac gundr netim yoktu giremedim 21 haziranda gece 02.40 da normal dogum yaptim . Cok sukur bebegimde iyi 3370 kilo 51 cm dogdu miinigim dunyanin en guzel duygusuymusbu arada minnaklarim, zuzu, kelebek sizde dogurmussunuz hayirli olsun
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKizlarr ya kac gundr netim yoktu giremedim 21 haziranda gece 02.40 da normal dogum yaptim . Cok sukur bebegimde iyi 3370 kilo 51 cm dogdu miinigim dunyanin en guzel duygusuymusbu arada minnaklarim, zuzu, kelebek sizde dogurmussunuz hayirli olsun
Sagol canim seninde gozun aydin miniklerin gelmisTedirgin ettin canım bizi ama çok şükür ikinizde iyisiniz gözün aydın olsun canım
Sagol canim amin insallahHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Sagol canimHadi gözünaydın canim merak ettik seni bayağı iyi olmana sevindim
Sagol canim Allaha sukur iyizÇok şükür haber aldık sendenmaşallah boyu kilosu çok güzel, gözün aydın canım çok çok sevindim ♥
Çok şükür canım iyiler kilo almışlar kuşlarımSagol canim seninde gozun aydin miniklerin gelmisnasil iyilermi
Görmek için gidiyorum ama göstermiyorlar. Çok özledim ikisinide.Angelnursee canım gözün aydın iyi olmanıza sevindim.
Minnaklarimm Yadee bebişleriniz nasıl kızlar görmeye gidiyor musunuz?
Bende yavrumu hastanede bıraktım eve geldım sarılık olmuşuz
Ah canım burnumun direği sızlıyor vallahi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Keske baksalar değerlerine yaa ne de olsa yatıyor kuzular bi ışın verecekler yani. Ne sacma sistemGörmek için gidiyorum ama göstermiyorlar. Çok özledim ikisinide.Bizim yeni doğan bebek doktoru yaz bebeklerinin yüzde 90 ı sarılık oluyor dedi canım. Sizinkilerde birkaç güne olur demişti dün. Bugün doktor yoktu ayrıntılı bilgi alamadan döndük. Pazartesi günü topuk kanı almaya göndeririz dedi o zaman çıkar bizimde olup olmadıkları. Ne zormuş bu süreçler biran önce geçse keşke
Bakacağız dediler kuzum 6 saatte atarlar dedi. İlk gün fark ettiğimiz gibi onuda hallederiz dedi. Göbek bağını dedim ilaç getireyim mi biz bakımını yapıyoruz dedi. Ne bilim inşallah kazasız belasız atlatırız yavrulara kavuşuruz.Ah canım burnumun direği sızlıyor vallahi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Keske baksalar değerlerine yaa ne de olsa yatıyor kuzular bi ışın verecekler yani. Ne sacma sistem
İnşallah canım inşallahBakacağız dediler kuzum 6 saatte atarlar dedi. İlk gün fark ettiğimiz gibi onuda hallederiz dedi. Göbek bağını dedim ilaç getireyim mi biz bakımını yapıyoruz dedi. Ne bilim inşallah kazasız belasız atlatırız yavrulara kavuşuruz.
Hayırlı olsun canımKizlarr ya kac gundr netim yoktu giremedim 21 haziranda gece 02.40 da normal dogum yaptim . Cok sukur bebegimde iyi 3370 kilo 51 cm dogdu miinigim dunyanin en guzel duygusuymusbu arada minnaklarim, zuzu, kelebek sizde dogurmussunuz hayirli olsun
Benim kızım da öyleydi doğduğundan beri biberonla beslendi sütüm gelmeye başlayınca memeyi verdim baya cırlıyordu inatla memeyi ağzına bile sokmuyordu bence başlarda emmeyi pek bilmiyordu. Ama ben sakinlestirip yeri geldiğinde zorla ağzına soktum memeyi bir iki fırt çekse de razıydım. Sonra zamanla alıştı kuzum. Bence emmeyi öğrendi şimdi önce memeyi veriyorum güzelce kendi kavrayıp emiyor ardından da mama veriyoruz çünkü memede süt az. Bitince yine ağlıyorKızlar benim oğlan memeyi tuttuğu zaman guzel emiyor ama cok zor tutuyor. Bas bas bagırıyor tutmuyor. Uykudan cok zor uyandırıyoruz. Memeyi tutması için neler yapabilirim
Ben yemek öncesi bezini değiştiriyorum o zaman uyanıyorTopuguna vurduk burnunu sıktık yıne fayda etmedi en son pamugu ıslatıp yüzünü topugunu fılan sildik öyle uyanıyor aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?