Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlarr ya kac gundr netim yoktu giremedim 21 haziranda gece 02.40 da normal dogum yaptim . Cok sukur bebegimde iyi 3370 kilo 51 cm dogdu miinigim dunyanin en guzel duygusuymus bu arada minnaklarim, zuzu, kelebek sizde dogurmussunuz hayirli olsun
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına masalah paşaya

Ben yemek öncesi bezini değiştiriyorum o zaman uyanıyor
Benimkide aynıydı canım sinirli sinirli nasıl aglıyordu. Dediğin gibi sakinlestırıp bir iki zorla emıyordu. Hastaneye yatacagını mı anladı ne yaptıysa yatıştan önce yarım saat emdi gece gittim ondada emdi dediğin gibi öğreniyorlar heralde emmeyi
ceyran olmasın diye pencere acmıyorduk doktorda kızdı 23-24 dereceyı gecırmeyın dedı ama Bizim ev 27 dereceydi. Sıcakta mayışıp emmıyordur dedı.

Evet kuzum bizde annem odanın camını açıyor bebeği fazla örtmeyin diyor eşim de üşüyor sanıp örtüyor kalın battaniye ile bebeğimin yüzünde sıcaktan sivilceye benzer şeyler çıktı bebisler sıcak ortama pek gelmiyorlar cidden. İnşallah senin bebiş tez vakitte iyileşir canım. Memeden sonra senin bebek doyuyor mu ağlamıyor mu?

İnş canım Doyuyor canım aglamıyor. Ek mama vermeye calısıyoruz ama içmiyor. Ama doktorda iyi beslenmemiş diyor anlamadım gitti

Günaydın hanımlar. Gögüslerini sağanlar sırt ağrınız oluyor mu? Benim tam gögüslerin olduğu kısım sırt ağrım var. Otomatik sağma olayına bağladım kendimi deli gibi sağıyorum
Benimde kollarım agrıyor canım ya tutmaktan heralde. 3 saatte bir süt istiyorlar bende senin gibi otomatikteyim 2 saat yatıyorum tekrar sağıyorum. İyi olsun da kuzular inşallah

Benimde kollarım agrıyor canım ya tutmaktan heralde. 3 saatte bir süt istiyorlar bende senin gibi otomatikteyim 2 saat yatıyorum tekrar sağıyorum. İyi olsun da kuzular inşallah
Kollarım o kadar değil canım. Bende şuan çizelge yaptım. Biberon istemediler süt saklama torbası aldım. Biberon ile ölçüsü aynı değil anlayamıyorum torbalar ne kadar alıyor. Çizelgeye göre sağıp yazıyorum. Kaç cc veriyorlar senin hastane. Benim kızım üç saate 30 cc oğlum 35 cc alıyormuş. Üç saat çok geç değil mi? Bana üç saate 65 cc güne vurunca 520 cc lazım. Şuan ona ulaşamadım. Gelseler de evde doya doya versek.

Ne kadar aldıklarını bilmiyorum canım 60 cc gönderiyorum ben ama ne kadarını içiyor bilmiyorum.
şimdi aradılar değeri düzelmiş almaya gidiyorum darısı inşallah kavuşmayı bekleyen annelerimize

Hic korkma canim yapacagina inan hersey beyinde bitiyormus sancim aksam 8 de basladi saat 2 de gece doguma aldilar 9 cm aciklik olmustu dogum 20 dk srdu cok kolydi doktorun dediklerini yapip dogru bi sekilde nefes alip ikininca cok rahat oluyor . Sanci kismi biraz sikintili ama sonrasi cok rahat hemen ayaga kalktim herseyimi kendim yapabildim hic dogum yapmis gbi degildim. Kesik var canim 5 dikis dista var 6 da icte var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…