- 9 Mart 2019
- 1.541
- 1.633
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.001
Gözün aydın canım çok sevindim senin adınaKizlarr ya kac gundr netim yoktu giremedim 21 haziranda gece 02.40 da normal dogum yaptim . Cok sukur bebegimde iyi 3370 kilo 51 cm dogdu miinigim dunyanin en guzel duygusuymusbu arada minnaklarim, zuzu, kelebek sizde dogurmussunuz hayirli olsun
Ben yemek öncesi bezini değiştiriyorum o zaman uyanıyor
Benimkide aynıydı canım sinirli sinirli nasıl aglıyordu. Dediğin gibi sakinlestırıp bir iki zorla emıyordu. Hastaneye yatacagını mı anladı ne yaptıysa yatıştan önce yarım saat emdiBenim kızım da öyleydi doğduğundan beri biberonla beslendi sütüm gelmeye başlayınca memeyi verdim baya cırlıyordu inatla memeyi ağzına bile sokmuyordu bence başlarda emmeyi pek bilmiyordu. Ama ben sakinlestirip yeri geldiğinde zorla ağzına soktum memeyi bir iki fırt çekse de razıydım. Sonra zamanla alıştı kuzum. Bence emmeyi öğrendi şimdi önce memeyi veriyorum güzelce kendi kavrayıp emiyor ardından da mama veriyoruz çünkü memede süt az. Bitince yine ağlıyorsen de sürekli tutturmaya devam et. Zamanla alışacak diye umut ediyorum
İnş canım yaAngelnursee gözün aydın cnm çok merakta kaldık neysek iyisiniz. Maşallah bebeğin kilosu güzel ve normal doğum
zuzu3838 cnm inşallah en kısa zamanda bebeğin iyileşir. Sende bu arada daha çok toparlanır sin ❤
Evet kuzum bizde annem odanın camını açıyor bebeği fazla örtmeyin diyor eşim de üşüyor sanıp örtüyor kalın battaniye ileBenimkide aynıydı canım sinirli sinirli nasıl aglıyordu. Dediğin gibi sakinlestırıp bir iki zorla emıyordu. Hastaneye yatacagını mı anladı ne yaptıysa yatıştan önce yarım saat emdigece gittim ondada emdi dediğin gibi öğreniyorlar heralde emmeyi
ceyran olmasın diye pencere acmıyorduk doktorda kızdı 23-24 dereceyı gecırmeyın dedı ama Bizim ev 27 dereceydi. Sıcakta mayışıp emmıyordur dedı.
İnş canımEvet kuzum bizde annem odanın camını açıyor bebeği fazla örtmeyin diyor eşim de üşüyor sanıp örtüyor kalın battaniye ilebebeğimin yüzünde sıcaktan sivilceye benzer şeyler çıktı bebisler sıcak ortama pek gelmiyorlar cidden. İnşallah senin bebiş tez vakitte iyileşir canım. Memeden sonra senin bebek doyuyor mu ağlamıyor mu?
Benimde kollarım agrıyor canım ya tutmaktan heralde. 3 saatte bir süt istiyorlar bende senin gibi otomatikteyim 2 saat yatıyorum tekrar sağıyorum. İyi olsun da kuzular inşallahGünaydın hanımlar. Gögüslerini sağanlar sırt ağrınız oluyor mu? Benim tam gögüslerin olduğu kısım sırt ağrım var. Otomatik sağma olayına bağladım kendimi deli gibi sağıyorum
Kollarım o kadar değil canım. Bende şuan çizelge yaptım. Biberon istemediler süt saklama torbası aldım. Biberon ile ölçüsü aynı değil anlayamıyorum torbalar ne kadar alıyor. Çizelgeye göre sağıp yazıyorum. Kaç cc veriyorlar senin hastane. Benim kızım üç saate 30 cc oğlum 35 cc alıyormuş. Üç saat çok geç değil mi? Bana üç saate 65 cc güne vurunca 520 cc lazım. Şuan ona ulaşamadım. Gelseler de evde doya doya versek.Benimde kollarım agrıyor canım ya tutmaktan heralde. 3 saatte bir süt istiyorlar bende senin gibi otomatikteyim 2 saat yatıyorum tekrar sağıyorum. İyi olsun da kuzular inşallah
Ne kadar aldıklarını bilmiyorum canım 60 cc gönderiyorum ben ama ne kadarını içiyor bilmiyorum.Kollarım o kadar değil canım. Bende şuan çizelge yaptım. Biberon istemediler süt saklama torbası aldım. Biberon ile ölçüsü aynı değil anlayamıyorum torbalar ne kadar alıyor. Çizelgeye göre sağıp yazıyorum. Kaç cc veriyorlar senin hastane. Benim kızım üç saate 30 cc oğlum 35 cc alıyormuş. Üç saat çok geç değil mi? Bana üç saate 65 cc güne vurunca 520 cc lazım. Şuan ona ulaşamadım. Gelseler de evde doya doya versek.
Çok sevindim canım senin adınaNe kadar aldıklarını bilmiyorum canım 60 cc gönderiyorum ben ama ne kadarını içiyor bilmiyorum.
şimdi aradılar değeri düzelmiş almaya gidiyorum darısı inşallah kavuşmayı bekleyen annelerimize
Oh oh ne guzel annesiÇok şükür canım iyiler kilo almışlar kuşlarım
Tesekkur ederim canim nasil bebisin gectimi sariligiAngelnursee canım gözün aydın iyi olmanıza sevindim.
Minnaklarimm Yadee bebişleriniz nasıl kızlar görmeye gidiyor musunuz?
Bende yavrumu hastanede bıraktım eve geldım sarılık olmuşuz
Hic korkma canim yapacagina inan hersey beyinde bitiyormus sancim aksam 8 de basladi saat 2 de gece doguma aldilar 9 cm aciklik olmustu dogum 20 dk srdu cok kolydi doktorun dediklerini yapip dogru bi sekilde nefes alip ikininca cok rahat oluyor . Sanci kismi biraz sikintili ama sonrasi cok rahat hemen ayaga kalktim herseyimi kendim yapabildim hic dogum yapmis gbi degildim. Kesik var canim 5 dikis dista var 6 da icte varMinnaklarimm zuzu3838 çok geçmiş olsun kızlar inşallah minik kuzular hemen iyileşir.
Yadee canım senin oğlun nasıl oldu?
Angelnursee canım seni de çok merak ettik. Doğumun nasıl oldu, kaç saat sürdü? Normal doğum yapacaklara ne tavsiye edersin. Günler yaklaştıkça beni de bir korku sarıyor ☺ Doğum öncesi lavman yapıyorlar mı? Kesiğin dikişin falan var mı? Varsa eğer kesiği hissettin mi ? Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar☺
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun canımdoğumun nasıldı güzel geçti mi
Tesekkur ederim canimGözün aydın canım çok sevindim senin adınamasalah paşaya
Geçmiş şükür canım eve gidiyoruz. Senin bebişle zamanın nasıl gecıyorTesekkur ederim canim nasil bebisin gectimi sariligi
Tesekkur ederim canim sen nasilsin bebisin nasilAngelnursee gözün aydın cnm çok merakta kaldık neysek iyisiniz. Maşallah bebeğin kilosu güzel ve normal doğum
zuzu3838 cnm inşallah en kısa zamanda bebeğin iyileşir. Sende bu arada daha çok toparlanır sin ❤
Oh cok sukur canimGeçmiş şükür canım eve gidiyoruz. Senin bebişle zamanın nasıl gecıyor
Çok güzel ya inan Allah ona göre de dirayet veriyor.Oh oh ne guzel annesinasil ikiz annesi olmak ben biriyla basedemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?