- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.821
amin canım çok teşekkür ederim. rabbim yavrunu size bağışlasın.Canim tedavin simdiden hayirli olsun ümitsizliğe kapilma hic benim esim azospermiydi yani 0 sperm canli cansiz hareket hareketsiz 0 di hic yoktu tese ameliyatiyla doku alindi ve şuan hamileyim eğer Allah nasb edecekse imkansizlari oldurur inşallah sende sağlıkla sihhatle kucağına alirsin bebeğini hic umutsuz olma
yaaa çok duygulandım, iyerinde olmasam kendimi tutamaz ağlardım.. rabbim size bağışlasın inşallah sağ salim doğar. biz de 5 yıldır istiyorduk olmuyordu, sonra bu yıl üstüste 3 ay arayla hamile kaldım ve sonuç yukarda yazdım. inşallah sizi bulan mucize beni de bulur.Rabbim yardımcınız olsun canım ama ümitsizliğe kapılma bizdede aynı sorun vardı hareket 0 sağlıklı sperm yoktu nerdeyse. 5 yıl hiç korunmadığımız halde hamile kalmadım kullanmadığımız karışım vitamin ilacı kalmadı ama işe yaramadı. En son doktor normal hamile kalamazsın dedi aşılama bile olmaz tüp bebek tek şans dendi.tedavite başladık sadece 3 spermle 3 yumurta dölleyebildiler biri sağlıksızdı ikisini transfer yaptılar veeee mucizem bizi seçti ve ilk deneme tutunduşuanda doğsun diye gün sayıyoruz 39+2 günlük hamileyim bu hafta içi kavuşucaz inşallah darısı senin başına rabbim isteyen dileyen herkeze nasip etsin sanada sakın ümitsizliğe kapılma
rabbime inancım sonsuz.. dualarınızda bana da yer verin. mucizem beni de bulsun inşallahCanim tedavin simdiden hayirli olsun ümitsizliğe kapilma hic benim esim azospermiydi yani 0 sperm canli cansiz hareket hareketsiz 0 di hic yoktu tese ameliyatiyla doku alindi ve şuan hamileyim eğer Allah nasb edecekse imkansizlari oldurur inşallah sende sağlıkla sihhatle kucağına alirsin bebeğini hic umutsuz olma
Aminnnn inşallah dualarım hep sizlerle rabbim sizlerede nasip etsin en yakın zamandayaaa çok duygulandım, iyerinde olmasam kendimi tutamaz ağlardım.. rabbim size bağışlasın inşallah sağ salim doğar. biz de 5 yıldır istiyorduk olmuyordu, sonra bu yıl üstüste 3 ay arayla hamile kaldım ve sonuç yukarda yazdım. inşallah sizi bulan mucize beni de bulur.
evet cnm biraz daha dursunlar istiyorum tabii. Bugun kontrolum vardi bir bebegim 2600gram olmus (bir hafta buyuk gidiyor) digeri haftasindan biraz kucuk kaldi 2200gram (bir hafta kucuk gidiyor) ve doktorum sirf bu nedenle ciger igne yapalim ve haftaya kucuk bebegim halen kucuk devam ederse doguracam dedi yani 36 hafta dogurmus olcam cnm biraz endiseliyim tabii ama insallah hersey guzel olur. Yarin sabah ikinci doz vurduracam bakalim bebislerim ne zaman gelcekler. Asil planimiz 37.hafta ama nasip kismet bir hafta erken gelebilirler saglikli olsunlar da gerisi onemli degil. Her hangi bir erken dogum belirtim yok aslinda ama eger bir bebek gelisimi geride ise bekletmek tavsiye edilmez dedi cnm. Simdi annemle beraber hastane cantamizi hazirliyoruzayy aynı şeyi bende düşünüyorum ama kalsınlar biraz daha baksanaMinnaklarimm ın bebişlere kiloları çok güzel ele avuca gelsinler biraz doğurmuycam hıh
ayy kolay gelsin canımevet cnm biraz daha dursunlar istiyorum tabii. Bugun kontrolum vardi bir bebegim 2600gram olmus (bir hafta buyuk gidiyor) digeri haftasindan biraz kucuk kaldi 2200gram (bir hafta kucuk gidiyor) ve doktorum sirf bu nedenle ciger igne yapalim ve haftaya kucuk bebegim halen kucuk devam ederse doguracam dedi yani 36 hafta dogurmus olcam cnm biraz endiseliyim tabii ama insallah hersey guzel olur. Yarin sabah ikinci doz vurduracam bakalim bebislerim ne zaman gelcekler. Asil planimiz 37.hafta ama nasip kismet bir hafta erken gelebilirler saglikli olsunlar da gerisi onemli degil. Her hangi bir erken dogum belirtim yok aslinda ama eger bir bebek gelisimi geride ise bekletmek tavsiye edilmez dedi cnm. Simdi annemle beraber hastane cantamizi hazirliyoruz
Minnaklım dünden beri aklım sendeydi, çok sevindim, şükürler olsun. Kiloları çok iyi, sütün de gelmiş, emmişler bile
Aptimal canım. Hastanede onu veriyormuş. Amin canım benim inşallahMasallah kuzulara ya cok cokkkk sevindim hos gelmis grubun ilk ikizlerianneside iyimis masallah. Hangi mama kullandin cnm? Sutun gelmesine de cok sevindim cok sukur bu gunlere darisi basimiza insallah
Inşallah burda hepimiz zorluklarla hamile kalmış insanlariz o yüzden kendi dururumuzdaki insanlari en iyi biz anlariz ve hic bir zamn unutmayiz gercekten mucizeme sevindigim heranimda duam rabbim bütün olmayanlara da yasat bu duyguyu insallah canim sende bigun yazacaksin mucizem benimle diyerabbime inancım sonsuz.. dualarınızda bana da yer verin. mucizem beni de bulsun inşallah
Inşallah burda hepimiz zorluklarla hamile kalmış insanlariz o yüzden kendi dururumuzdaki insanlari en iyi biz anlariz ve hic bir zamn unutmayiz gercekten mucizeme sevindigim heranimda duam rabbim bütün olmayanlara da yasat bu duyguyu insallah canim sende bigun yazacaksin mucizem benimle diye
canım sperm morfolojisini hiç bilmiyorum inan eşimden sadece 5-6 motil sperm çıkıyor başka hastanede de bakılacaktı orada embriyolog olmadığı için makine hiç sperm bulmadı. erkek infertilitesinde sağlıklı sperm seçmek için mikroçip yöntemi var bunu bi araştırın isterseniz. Tabiki Allah ol derse oluyor bizde elimizden geleni yapıyoruz. Bizim kinikte mikroçip yapılmadı, ilk transferim kimyasaldı belki spermden kaynaklı kalitesizdi embriyo bilmiyorum.merhaba arkadaşlar. öncelikle yavrularını kucaklarına alanlar olmuş, rabbim sizlere bağışlasın, gözünüz aydın. hamile olanlarda inşallah sağ salim kavuşurlar kuzularına.
bana yardımcı olursunuz umuduyla buraya yazmak istedim. şimdiden allah razı olsun sizden.
4 ay arayla 2 kere kaybettim yavrularımı. eşim sperm dna testi verdi dna hasarı yüzde 40, morfoloji ve ileri hareket 0 çıktı.
doktor bu sonucu görünce asla normal hamile kalma yoksa yine kaybedersin dedi.
3 ay ceviz ve haftada en az 3 kere balık yiyin dedi. bi de peak diye bi vitamin verdi eşime. eylülde tüp bebek yaptıracağız.
size sormak istediğim şey, bizim tutma ihtimali çook mu düşük. yani sağlıklı sperm bulunmayabilr mi. ya da bu durmu olup, yani erkek infertilitesi, sperm dna hasarı yüksek olan arkadaşlar neler yaptınız.
sevgiler...
rahat gelmiştir canım içersi bende 2 hafta geç doğmuşum 5 kiloya yakınKontrolden geldim benim kız 3.400 gr olmuş 53 cm boyu ama sancı mancı yok çıkmıcak heralde içerde yaşamaya karar verdi bu gidişle
Oy maşallah prenseseKontrolden geldim benim kız 3.400 gr olmuş 53 cm boyu ama sancı mancı yok çıkmıcak heralde içerde yaşamaya karar verdi bu gidişle
Canım pamuğa aZıcık zeytinyağı dök o bölgeye koy. Rahatlatıyor . Bende o dertten muzdaribim maalesefBende de kanama yok ama ayni bende de koca parca olustu ben oturup kalkamiyorum yuz ustu yatiyorum bebege bisey olur diye esim de oyle yatmami istemiyor ama dayanamiyorum cok kotu sicak suya oturdum ama dogumu etkiler diye de korkuyorum napcam bilmiyorum. Koca parca kan birikmesiymis onu patlamasi lazimmis napcam bilmiyorum dha fazla
Evet ben de gruba girmeyeli çok şey kaçırmışım bütün yorumlara göz gezdirdim maşallah subanallah yavrularıniza hepiniz sağlıklı sıhhatli dogurnuşsunuz hepinizin gözü aydın
Canım şuan aynı durumdayız bizde kontrolden geldik biri 2570 diğeri 2360 yani 12 günde çok az kilo almışlar bizimde bebişlerin birinin suyu azalmış 4-5 güne bir takip edelim dedi 37 de alacaktı ama suyu azalmaya devam ederse riske atmayıp 36 da sezaryen olabilirim şuan doktorum gün vermedi tabi. Ayrıntılı ultrason yönlendirdi sularına baksınlar diye orda kilolari 200 daha aşağı çıktı beni de bu endişelendirdi gerileme mi var diyeevet cnm biraz daha dursunlar istiyorum tabii. Bugun kontrolum vardi bir bebegim 2600gram olmus (bir hafta buyuk gidiyor) digeri haftasindan biraz kucuk kaldi 2200gram (bir hafta kucuk gidiyor) ve doktorum sirf bu nedenle ciger igne yapalim ve haftaya kucuk bebegim halen kucuk devam ederse doguracam dedi yani 36 hafta dogurmus olcam cnm biraz endiseliyim tabii ama insallah hersey guzel olur. Yarin sabah ikinci doz vurduracam bakalim bebislerim ne zaman gelceskler. Asil planimiz 37.hafta ama nasip kismet bir hafta erken gelebilirler saglikli olsunlar da gerisi onemli degil. Her hangi bir erken dogum belirtim yok aslinda ama eger bir bebek gelisimi geride ise bekletmek tavsiye edilmez dedi cnm. Simdi annemle beraber hastane cantamizi hazirliyoruz
Ay cnm gercekten ayni durumdayiz zaten gunlerimiz de ayni ama cok endiselenme cnm 36.haftada dogurmak da cok buyuk sorun olmaz bence cnm bide 2 bebek ikiside 2000gram ulastilar zaten. Bu son haftalarda kilo alimi gercekten yavasladigini anladim cunku benim kilom son 3-4 haftadir 84kg kaldi ve bebekler haftada ancak 100gram flan aliyor. Doktorum dedi ki 1mm olcum bile buyuk fark yaratir dedi ve bu olcumler tam degil tahmin dedi. Onemli olan karin bolgesi buyumek dedi kafa ve bacak bunlar genetik olarak kucuk olabilir dedi. Bizim bebislerin sulari iyidi, nstde sanci yok acilma yok ama dedigim givi gelisimi geride devam ederse haftaya 36.hafta dogarcam dedi cnm. Sen ciger gelistirme yaptirdin mi? Nst girdin mi? Prenatalog olcumu daha dogru mu oluyor acaba?Canım şuan aynı durumdayız bizde kontrolden geldik biri 2570 diğeri 2360 yani 12 günde çok az kilo almışlar bizimde bebişlerin birinin suyu azalmış 4-5 güne bir takip edelim dedi 37 de alacaktı ama suyu azalmaya devam ederse riske atmayıp 36 da sezaryen olabilirim şuan doktorum gün vermedi tabi. Ayrıntılı ultrason yönlendirdi sularına baksınlar diye orda kilolari 200 daha aşağı çıktı beni de bu endişelendirdi gerileme mi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?