Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

amin canım çok teşekkür ederim. rabbim yavrunu size bağışlasın.

yaaa çok duygulandım, iyerinde olmasam kendimi tutamaz ağlardım.. rabbim size bağışlasın inşallah sağ salim doğar. biz de 5 yıldır istiyorduk olmuyordu, sonra bu yıl üstüste 3 ay arayla hamile kaldım ve sonuç yukarda yazdım. inşallah sizi bulan mucize beni de bulur.

rabbime inancım sonsuz.. dualarınızda bana da yer verin. mucizem beni de bulsun inşallah

Aminnnn inşallah dualarım hep sizlerle rabbim sizlerede nasip etsin en yakın zamanda

ayy aynı şeyi bende düşünüyorum ama kalsınlar biraz daha baksana Minnaklarimm ın bebişlere kiloları çok güzel ele avuca gelsinler biraz doğurmuycam hıh
evet cnm biraz daha dursunlar istiyorum tabii. Bugun kontrolum vardi bir bebegim 2600gram olmus (bir hafta buyuk gidiyor) digeri haftasindan biraz kucuk kaldi 2200gram (bir hafta kucuk gidiyor) ve doktorum sirf bu nedenle ciger igne yapalim ve haftaya kucuk bebegim halen kucuk devam ederse doguracam dedi yani 36 hafta dogurmus olcam cnm biraz endiseliyim tabii ama insallah hersey guzel olur. Yarin sabah ikinci doz vurduracam bakalim bebislerim ne zaman gelcekler. Asil planimiz 37.hafta ama nasip kismet bir hafta erken gelebilirler saglikli olsunlar da gerisi onemli degil. Her hangi bir erken dogum belirtim yok aslinda ama eger bir bebek gelisimi geride ise bekletmek tavsiye edilmez dedi cnm. Simdi annemle beraber hastane cantamizi hazirliyoruz

ayy kolay gelsin canım bizimde biri haftasında biri öndeydi bakalım salı günü nasıl çıkcak tospikler. Daha ciğer geliştirici falan demedi onuda bi sorcam

Minnaklım dünden beri aklım sendeydi, çok sevindim, şükürler olsun. Kiloları çok iyi, sütün de gelmiş, emmişler bile tecrübelerin biz ikizlilere yol gösterecek canım, fırsat buldukça yaz ikisini de kokla bizim yerimize

Masallah kuzulara ya cok cokkkk sevindim hos gelmis grubun ilk ikizleri anneside iyimis masallah. Hangi mama kullandin cnm? Sutun gelmesine de cok sevindim cok sukur bu gunlere darisi basimiza insallah
Aptimal canım. Hastanede onu veriyormuş. Amin canım benim inşallah

rabbime inancım sonsuz.. dualarınızda bana da yer verin. mucizem beni de bulsun inşallah
Inşallah burda hepimiz zorluklarla hamile kalmış insanlariz o yüzden kendi dururumuzdaki insanlari en iyi biz anlariz ve hic bir zamn unutmayiz gercekten mucizeme sevindigim heranimda duam rabbim bütün olmayanlara da yasat bu duyguyu insallah canim sende bigun yazacaksin mucizem benimle diye

canım sperm morfolojisini hiç bilmiyorum inan eşimden sadece 5-6 motil sperm çıkıyor başka hastanede de bakılacaktı orada embriyolog olmadığı için makine hiç sperm bulmadı. erkek infertilitesinde sağlıklı sperm seçmek için mikroçip yöntemi var bunu bi araştırın isterseniz. Tabiki Allah ol derse oluyor bizde elimizden geleni yapıyoruz. Bizim kinikte mikroçip yapılmadı, ilk transferim kimyasaldı belki spermden kaynaklı kalitesizdi embriyo bilmiyorum.

Canım pamuğa aZıcık zeytinyağı dök o bölgeye koy. Rahatlatıyor . Bende o dertten muzdaribim maalesef

Allahıııım herkes doğurmuş
Yadee zuzu3838 Minnaklarimm gözünüz aydın hayırlı ömürler versin Rabbim
Evet ben de gruba girmeyeli çok şey kaçırmışım bütün yorumlara göz gezdirdim maşallah subanallah yavrularıniza hepiniz sağlıklı sıhhatli dogurnuşsunuz hepinizin gözü aydın Yadee inşallah evladın tez zamanda yoğun bakımdan kurtulur canım şimdi paşa hemen büyür sen merak etme Minnaklarimm maşallah kız nasıl taşıdın yavruları kiloları çok iyi maşallah emzirmişsin tebrik ediyorum ben ameliyat sonrası o kadar kendimden geçmiştim ki emzirmeye pek yeltenemedim . zuzu3838 yaa senin kuzuya da maşallah sürpriz olmuş sana yerim onu

Minnaklarimm Yadee zuzu3838 hayırli olsun kızlar. Rabbim analı babalı büyütsün saglikli hayırlı ömür versin bebişlerinize. Minnaklarimm kilolari çok iyi umut oldun bize emmelerine de çok sevindim biraz kötü oldum demişsin ameliyat anında mi oldu ağrın? Tez zamanda iyileşip bebişlerinle rahatça ilgilenirsin inşallah.

Canım şuan aynı durumdayız bizde kontrolden geldik biri 2570 diğeri 2360 yani 12 günde çok az kilo almışlar bizimde bebişlerin birinin suyu azalmış 4-5 güne bir takip edelim dedi 37 de alacaktı ama suyu azalmaya devam ederse riske atmayıp 36 da sezaryen olabilirim şuan doktorum gün vermedi tabi. Ayrıntılı ultrason yönlendirdi sularına baksınlar diye orda kilolari 200 daha aşağı çıktı beni de bu endişelendirdi gerileme mi var diye

Ay cnm gercekten ayni durumdayiz zaten gunlerimiz de ayni ama cok endiselenme cnm 36.haftada dogurmak da cok buyuk sorun olmaz bence cnm bide 2 bebek ikiside 2000gram ulastilar zaten. Bu son haftalarda kilo alimi gercekten yavasladigini anladim cunku benim kilom son 3-4 haftadir 84kg kaldi ve bebekler haftada ancak 100gram flan aliyor. Doktorum dedi ki 1mm olcum bile buyuk fark yaratir dedi ve bu olcumler tam degil tahmin dedi. Onemli olan karin bolgesi buyumek dedi kafa ve bacak bunlar genetik olarak kucuk olabilir dedi. Bizim bebislerin sulari iyidi, nstde sanci yok acilma yok ama dedigim givi gelisimi geride devam ederse haftaya 36.hafta dogarcam dedi cnm. Sen ciger gelistirme yaptirdin mi? Nst girdin mi? Prenatalog olcumu daha dogru mu oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…