Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hanımlar benim oğlum doğdu. Ameliyatım çok şükür iyi geçti. Daha uyuşukluk olduğu için birșey hissetmiyorum. Ufak bir bebeğim daha oldu ama doğar doğmaz ağladı çok şükür. Şimdi yeni doğan yoğum bakıma aldılar bebeğimi bakalım durumu iyiyse verecekler..
Aayy canim gözünaydın cok geçmiş olsun ❤❤

Hanımlar benim oğlum doğdu. Ameliyatım çok şükür iyi geçti. Daha uyuşukluk olduğu için birșey hissetmiyorum. Ufak bir bebeğim daha oldu ama doğar doğmaz ağladı çok şükür. Şimdi yeni doğan yoğum bakıma aldılar bebeğimi bakalım durumu iyiyse verecekler..
Gözün aydın canımm iyidir inşallah bebişte😍

Bu arada insallah bebisinde sag salim hemen gelsin kucağına

Canım gözün aydın çok sevindim 😍 biraz dinlen, toparlan, oğlunu da verecekler yanına en kısa zamanda inşallah ♥ ağladığını okuduğumda ağlayasım geldi, çok şükür 🤗

Gözün aydın canım Hosgelmis.kac kg doğdu ? İnşallah birlikte dönersiniz evinize

geçmiş olsun canım Allah bebişine hemencecik kavustursun Allah analı babalı büyütsün Hayırlı olsun canım

Cok sukur pasamiz dogdu ameliyatin iyi gecmene cok sevindim. En kisa zamanda sana verirler cnmmmmm bugun cok duygusal gun oldu hepimiz icin. Annegin insallah en yakin zamanda gelir yanina insallah 😘

24 temmuz dedi doktor canım 37+1 oluyoruz banada yapmadı daha soracaklarımı not aldım bu sefer😅
Bende yarin kontrola gidecem bakalim ne diyecek. Ya artik cok agirlastim odemler fena 😣 haftalar saymaya basladim biraz daha sabir diyorum bebislerimiz icin katlanacaz artik. Benimde buyuk ihtimal 37+3 Pazartesi 13 Temmuz olabilir cunku 37+1.2 hafta sona denk geliyor

Bende yarin kontrola gidecem bakalim ne diyecek. Ya artik cok agirlastim odemler fena 😣 haftalar saymaya basladim biraz daha sabir diyorum bebislerimiz icin katlanacaz artik. Benimde buyuk ihtimal 37+3 Pazartesi 13 Temmuz olabilir cunku 37+1.2 hafta sona denk geliyor
Senin kontroller haftada 1 e düştü mü beni 2 hafta sonra çağırdı haftaya kontrolüm var ben daha 33 de zorlanıyorum 35i düşünemedim😅

1900gr doğdu benim oğlum. Yeni yeni kendime geliyorum haliyle ağrılar da başladı. Yinede şükür bugüne.
Annem de cuma günü burda Allahın izniyle
Canım gözünaydın bebeğine kavuşmuşsun. Çok sevindim inşallah minnoş hemencecik toparlayacak ve annesiyle evine gidecek. Sağlıklı, mutlu, şans dolu bir ömrü olsun inşallah 🙏🏻💓

Minnaklarimm Minnaklarimm canım gözünaydın bugün kavuştun yavrularına.İlk ikizlerimiz doğdular, nerden nereye ya valla çok duygulandım🥰 İnşallah üçünüz de iyisinizdir🙏🏻
zuzu3838 zuzu3838 ve Yadee Yadee kızlar sizinkileri bugün beklemiyorduk mesajları okurken bana da sürpriz oldu🥰🙏🏻 İnşallah siz de bebişleriniz de iyisinizdir. Allah hepinizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah🙏🏻 Darısı başımıza 💓

Back