Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim nasil gecti ameliyatin bebis nasil kac kg doğdu spnal mi oldun sende ve ayaklandin mi cok gecmis olsun tekrardan
Spinal oldu canım ilki tutmadı hissettim genele çevireceklerdi istemedim tekrar spinal yapıldı. Normal kalcaya yapılan iğne kadar acıtıyor abartı bişey değilmiş kızlar. Anestezinin ve verdikleri serumun etkisiyle biraz titreme geldi ama cıkınca gectı 😍 çekiştirdiklerini hissediyorsunuz. Ama o ağlayışı herşeye değiyor duygular fena 😭 11 de cıktım 4 bucukta corba içtim 5 te üstümü giyinip yürüttüler. Ne kadar yürürsen o kadar iyi tabi. Maşallah hemen sütüm geldi ama ilk tutamadı tabi yeni yeni öğreniyor. 3200 50 cmde boyu 🧿 sormak istediğini olursa cevaplarım ☺️ Sağlıkla kavusun hepiniz inş

Ben ancak girebildim kızlar 😅 çok şükür iki miniğimde benimle 🙏 öyle güzel bir duyguki rabbim bekleyen herkese nasip etsin ♥ zuzu3838 zuzu3838 Yadee Yadee kızlar aynı gün doğurduk 😅sizlerinde hayırlı olsun canlar. Kelebekk47 canım inşallah bebeğini yanına vermişlerdir 🤗
Saol canım hepimizin gözü aydın olsun inş arkadasın bebişi de yanındadır🙏🏻 Senin kuzular nasıl, nasıl gectı ameliyat

Spinal oldu canım ilki tutmadı hissettim genele çevireceklerdi istemedim tekrar spinal yapıldı. Normal kalcaya yapılan iğne kadar acıtıyor abartı bişey değilmiş kızlar. Anestezinin ve verdikleri serumun etkisiyle biraz titreme geldi ama cıkınca gectı 😍 çekiştirdiklerini hissediyorsunuz. Ama o ağlayışı herşeye değiyor duygular fena 😭 11 de cıktım 4 bucukta corba içtim 5 te üstümü giyinip yürüttüler. Ne kadar yürürsen o kadar iyi tabi. Maşallah hemen sütüm geldi ama ilk tutamadı tabi yeni yeni öğreniyor. 3200 50 cmde boyu 🧿 sormak istediğini olursa cevaplarım ☺ Sağlıkla kavusun hepiniz inş
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🤲

Ben ancak girebildim kızlar 😅 çok şükür iki miniğimde benimle 🙏 öyle güzel bir duyguki rabbim bekleyen herkese nasip etsin ♥ zuzu3838 zuzu3838 Yadee Yadee kızlar aynı gün doğurduk 😅sizlerinde hayırlı olsun canlar. Kelebekk47 canım inşallah bebeğini yanına vermişlerdir 🤗
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🤲

Gözün aydın canım kuzular nasıl kiloları nasıl oldu ay çok şey merak ediyorum emzirebildinmi 😅😍

Spinal oldu canım ilki tutmadı hissettim genele çevireceklerdi istemedim tekrar spinal yapıldı. Normal kalcaya yapılan iğne kadar acıtıyor abartı bişey değilmiş kızlar. Anestezinin ve verdikleri serumun etkisiyle biraz titreme geldi ama cıkınca gectı 😍 çekiştirdiklerini hissediyorsunuz. Ama o ağlayışı herşeye değiyor duygular fena 😭 11 de cıktım 4 bucukta corba içtim 5 te üstümü giyinip yürüttüler. Ne kadar yürürsen o kadar iyi tabi. Maşallah hemen sütüm geldi ama ilk tutamadı tabi yeni yeni öğreniyor. 3200 50 cmde boyu 🧿 sormak istediğini olursa cevaplarım ☺ Sağlıkla kavusun hepiniz inş
Gözün aydın canım geçti bitti sezaryendr herşeyde sağlıkla büyüt kuzunu😍

Merhaba hanımlar. Bebeğim yoğum bakımda ama iyi görünüyor elhamdülillah. Bende süt sağdim şükür 2 kere bebeğe verildi 1 çay kaşığı da olsa. Gece boyunca 2 saate bir yürüyüşe kalktım ve bebeğimi görmeye gittim. Hiç korkmayın hanımlar Allah yar ve yardımcınız olsun ❤️ Şimdi benim için dinlenme zamanı.. 🤗

zuzu3838 zuzu3838 Minnaklarimm Minnaklarimm gözünüz aydın inşallah. Hemen toparlanır iz bebeklerimiz aynı tarihte doğdu ne güzel 🤭 bu arada benim büyük oğlum 23.10 kısmet ya küçük oğlum da 23. 06 😅 biri 14.50 diğeri 16.50 de doğdu

Ben ancak girebildim kızlar 😅 çok şükür iki miniğimde benimle 🙏 öyle güzel bir duyguki rabbim bekleyen herkese nasip etsin ♥️ zuzu3838 zuzu3838 Yadee Yadee kızlar aynı gün doğurduk 😅sizlerinde hayırlı olsun canlar. Kelebekk47 canım inşallah bebeğini yanına vermişlerdir 🤗
Hosgeldin canim grubun ilk ikizleri de gelmis oldu aramiza Rabbim evlatlatina hayırlı uzun ömürler versin nasilsin durumun nasil bebisler nasil ❤🤗

Spinal oldu canım ilki tutmadı hissettim genele çevireceklerdi istemedim tekrar spinal yapıldı. Normal kalcaya yapılan iğne kadar acıtıyor abartı bişey değilmiş kızlar. Anestezinin ve verdikleri serumun etkisiyle biraz titreme geldi ama cıkınca gectı 😍 çekiştirdiklerini hissediyorsunuz. Ama o ağlayışı herşeye değiyor duygular fena 😭 11 de cıktım 4 bucukta corba içtim 5 te üstümü giyinip yürüttüler. Ne kadar yürürsen o kadar iyi tabi. Maşallah hemen sütüm geldi ama ilk tutamadı tabi yeni yeni öğreniyor. 3200 50 cmde boyu 🧿 sormak istediğini olursa cevaplarım ☺️ Sağlıkla kavusun hepiniz inş
Masallah cok guzel kilosu boyuda 😍 darisi sağlıkla başımıza yaa 🤗🤗

Saol canım hepimizin gözü aydın olsun inş arkadasın bebişi de yanındadır🙏🏻 Senin kuzular nasıl, nasıl gectı ameliyat
Ameliyatım çok şükür yarım saat sürdü canım kolay geçti. Sonrasında ben biraz kötü oldum ağrım oldu. Baş ağrısı çok olmadı. Serum falan derken gece kendime geldim. Benim oğlan emiyor. Kız çok uykucu kan şekeri oğlandan daha iyi ama deli olacam. Eve çıkacağız birazdan evde ona neler yapacam 😂😂 bende spinal oldum bu arada.

Gözün aydın canım kuzular nasıl kiloları nasıl oldu ay çok şey merak ediyorum emzirebildinmi 😅😍
Canım doktorum haklı çıktı 🙈 oğlum 3 kilo doğdu emiyor iki kez kaka yaptı üç kez çiş çok şükür 🙏 kızım 2.5 kilo doğdu aslında o da emse emecek çok nazlı uykucu. Kan şekeri kızın daha iyi çıktı. Oğlan doymuyor 🤗 sütüm bu arada geldi ama çok değil kaşıkla veriyorum ama sezaryen için ilk sıkmada gelmesi şükürlük 🙏 mama da veriyoruz bu arada. Emzirdim hemde ikisini aynı anda. İlk emzirmem de ikisine aynı anda verdim. Sonra kime denk gelirse. Çocuk doktoru gördü iyiler çok şükür 🙏

Canım doktorum haklı çıktı 🙈 oğlum 3 kilo doğdu emiyor iki kez kaka yaptı üç kez çiş çok şükür 🙏 kızım 2.5 kilo doğdu aslında o da emse emecek çok nazlı uykucu. Kan şekeri kızın daha iyi çıktı. Oğlan doymuyor 🤗 sütüm bu arada geldi ama çok değil kaşıkla veriyorum ama sezaryen için ilk sıkmada gelmesi şükürlük 🙏 mama da veriyoruz bu arada. Emzirdim hemde ikisini aynı anda. İlk emzirmem de ikisine aynı anda verdim. Sonra kime denk gelirse. Çocuk doktoru gördü iyiler çok şükür 🙏
Masallah kuzulara ya cok cokkkk sevindim hos gelmis grubun ilk ikizleri 😍 anneside iyimis masallah. Hangi mama kullandin cnm? Sutun gelmesine de cok sevindim cok sukur bu gunlere darisi basimiza insallah :dua: :KK200: :nazar: :KK36:

Cok sukur kilosi boyu masallah ne kadar guzel duygular bunlar. Cok heyacanlandim artik dogurmak istiyorum sizleri oyunca 😍 Tebrik ederim cnmm :KK36: :KK200: :nazar: :emir_bebek:

Merhaba hanımlar. Bebeğim yoğum bakımda ama iyi görünüyor elhamdülillah. Bende süt sağdim şükür 2 kere bebeğe verildi 1 çay kaşığı da olsa. Gece boyunca 2 saate bir yürüyüşe kalktım ve bebeğimi görmeye gittim. Hiç korkmayın hanımlar Allah yar ve yardımcınız olsun ❤ Şimdi benim için dinlenme zamanı.. 🤗

zuzu3838 zuzu3838 Minnaklarimm Minnaklarimm gözünüz aydın inşallah. Hemen toparlanır iz bebeklerimiz aynı tarihte doğdu ne güzel 🤭 bu arada benim büyük oğlum 23.10 kısmet ya küçük oğlum da 23. 06 😅 biri 14.50 diğeri 16.50 de doğdu
Senin moralin yuksek gordugume cok sevindim cnmm pasamiz en yakin zamanda yanina gelir merak etme bak hersey guzel gecti sukurler olsun darisi basimiza :KK36: :nazar::KK200:

hay maşallahhhh kuzulara çok şükür idolümsün valla çok çok sevindim :KK48: :dua: :KK200: mama ne kullandınız canım

Cok sukur kilosi boyu masallah ne kadar guzel duygular bunlar. Cok heyacanlandim artik dogurmak istiyorum sizleri oyunca 😍 Tebrik ederim cnmm :KK36: :KK200: :nazar: :emir_bebek:
ayy aynı şeyi bende düşünüyorum ama kalsınlar biraz daha baksana Minnaklarimm Minnaklarimm ın bebişlere kiloları çok güzel ele avuca gelsinler biraz :KK48: doğurmuycam hıh

merhaba arkadaşlar. öncelikle yavrularını kucaklarına alanlar olmuş, rabbim sizlere bağışlasın, gözünüz aydın. hamile olanlarda inşallah sağ salim kavuşurlar kuzularına.
bana yardımcı olursunuz umuduyla buraya yazmak istedim. şimdiden allah razı olsun sizden.
4 ay arayla 2 kere kaybettim yavrularımı. eşim sperm dna testi verdi dna hasarı yüzde 40, morfoloji ve ileri hareket 0 çıktı.
doktor bu sonucu görünce asla normal hamile kalma yoksa yine kaybedersin dedi.
3 ay ceviz ve haftada en az 3 kere balık yiyin dedi. bi de peak diye bi vitamin verdi eşime. eylülde tüp bebek yaptıracağız.
size sormak istediğim şey, bizim tutma ihtimali çook mu düşük. yani sağlıklı sperm bulunmayabilr mi. ya da bu durmu olup, yani erkek infertilitesi, sperm dna hasarı yüksek olan arkadaşlar neler yaptınız.
sevgiler...

merhaba arkadaşlar. öncelikle yavrularını kucaklarına alanlar olmuş, rabbim sizlere bağışlasın, gözünüz aydın. hamile olanlarda inşallah sağ salim kavuşurlar kuzularına.
bana yardımcı olursunuz umuduyla buraya yazmak istedim. şimdiden allah razı olsun sizden.
4 ay arayla 2 kere kaybettim yavrularımı. eşim sperm dna testi verdi dna hasarı yüzde 40, morfoloji ve ileri hareket 0 çıktı.
3 ay ceviz ve haftada en az 3 kere balık yiyin dedi. bi de peak diye bi vitamin verdi eşime. eylülde tüp bebek yaptıracağız.
size sormak istediğim şey, bizim tutma ihtimali çook mu düşük. yani sağlıklı sperm bulunmayabilr mi. ya da bu durmu olup, yani erkek infertilitesi, sperm dna hasarı yüksek olan arkadaşlar neler yaptınız.
sevgiler...
Rabbim yardımcınız olsun canım ama ümitsizliğe kapılma bizdede aynı sorun vardı hareket 0 sağlıklı sperm yoktu nerdeyse. 5 yıl hiç korunmadığımız halde hamile kalmadım kullanmadığımız karışım vitamin ilacı kalmadı ama işe yaramadı. En son doktor normal hamile kalamazsın dedi aşılama bile olmaz tüp bebek tek şans dendi.tedavite başladık sadece 3 spermle 3 yumurta dölleyebildiler biri sağlıksızdı ikisini transfer yaptılar veeee mucizem bizi seçti ve ilk deneme tutundu😍şuanda doğsun diye gün sayıyoruz 39+2 günlük hamileyim bu hafta içi kavuşucaz inşallah darısı senin başına rabbim isteyen dileyen herkeze nasip etsin sanada🤲🤲🤲sakın ümitsizliğe kapılma

sevgiler...
Canim tedavin simdiden hayirli olsun ümitsizliğe kapilma hic benim esim azospermiydi yani 0 sperm canli cansiz hareket hareketsiz 0 di hic yoktu tese ameliyatiyla doku alindi ve şuan hamileyim eğer Allah nasb edecekse imkansizlari oldurur inşallah sende sağlıkla sihhatle kucağına alirsin bebeğini hic umutsuz olma 😘

Back