- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #8.861
Yaaa çok geçmiş olsun canım. Neyseki erken öğrendiniz bize de tecrübe oldu demek ki ilk zamanlar herseylerini önemsemek gerekiyor.Hanımlar benim bebişler tam çıkış yapacakken yatışa kaldılar. Doğumum çok rahat sıkıntısız geçti. Doğumda, yeni doğan ünitesi doktoru vardı. İlk baktı çok şükür nefes sorunu yok gayet iyiler dedi. Ben odaya gittiğimde minikler oradaydı. Oğlum ile kızımı aynı anda emzirdim. O sarı gelen süt ile çok şükür sıkınca ikisinde de aktı. Kızım biraz daha küçüktü onun için güçsüz diye düşündük. Gayet rahat bir gece geçirdik. Tek problem kusmalarıydı. Oğlum yedikten sonra kahverengi kusuntu çıkardı. Gece hemşireye haber verdik ciddiye almadılar. Yeni doğana yollamadı doktor yok dedi. Kızımda zor emiyor emdiği peynir gibi çıkıyordu. Buna normal dediler yine kat hemşireleri. Sabah çocuk doktoru geldi yine normal dedi. Oğlanın kan şekeri düşük çıktı sadece. Kızın gayet iyi. Doktora kızın sürekli uyuduğunu söyledim uykuya meyilli olabilir dedi. Neyse hazırlandık eşim çıkış işlemlerini yaptı çıkıyoruz. Oğlum yine öyle kusunca bu sefer direkt yeni doğana çıktık. Adam kızdı niye akşam gelmediniz diye doktor yok dediler ondan dedim adam sinir oldu. Oğlum doğumda suyunu içmiş o kahverengi renk ondanmış, kızın uyumasıda enfeksiyon varmış. Yeni doğan bebeklere kan tahlili yapılmaz mı? Neden son anda çıkıyor. Oğlana annem iki defa gitti rengini gösterdi doktor yok dediler. Çıkış yaparken yatış yaptık. Oğlum iki güne kızım en geç pazartesi gününe koynumda olacak![]()