- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #8.841
Nst ye 32. Haftadan beri giriyorum onda sıkıntı yok nst güzel dedi açılma da yok rahim uzunluğu da iyi dedi tek sorun suyunun az olması. Perinatolog aletler daha iyi diye gönderdi bence ama oradaki doktor daha tecrübesiz geldi bana. Doktorum kilolarinin farklı çıkmasına takılmadı hatta o aletler daha aşağı ölçüyor dedi kime inanacam bilemedimAy cnm gercekten ayni durumdayiz zaten gunlerimiz de ayni ama cok endiselenme cnm 36.haftada dogurmak da cok buyuk sorun olmaz bence cnm bide 2 bebek ikiside 2000gram ulastilar zaten. Bu son haftalarda kilo alimi gercekten yavasladigini anladim cunku benim kilom son 3-4 haftadir 84kg kaldi ve bebekler haftada ancak 100gram flan aliyor. Doktorum dedi ki 1mm olcum bile buyuk fark yaratir dedi ve bu olcumler tam degil tahmin dedi. Onemli olan karin bolgesi buyumek dedi kafa ve bacak bunlar genetik olarak kucuk olabilir dedi. Bizim bebislerin sulari iyidi, nstde sanci yok acilma yok ama dedigim givi gelisimi geride devam ederse haftaya 36.hafta dogarcam dedi cnm. Sen ciger gelistirme yaptirdin mi? Nst girdin mi? Prenatalog olcumu daha dogru mu oluyor acaba?
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)