- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.121
Memeye alıştı ama çok emmiyor aciktiginda hemen ağlamasın diye veriyorum birde bazen uykuya geçişte emiyor. Biberonla mama veriyorum arada, geceleri sagdigim sütü biberonla veriyorum emmeye gücü olmayınca.cok korkmuştum biberobdan sonra emmez diye de ama korktuğum gibi olmadı çok şükür inşallah böyle devam eder.Sağolasın kuzum sen memeye alistirdin mi
Bilgileri paylastigi icin sagol cnm grupteki en tecrubeli annesin artikMemeye alıştı ama çok emmiyor aciktiginda hemen ağlamasın diye veriyorum birde bazen uykuya geçişte emiyor. Biberonla mama veriyorum arada, geceleri sagdigim sütü biberonla veriyorum emmeye gücü olmayınca.cok korkmuştum biberobdan sonra emmez diye de ama korktuğum gibi olmadı çok şükür inşallah böyle devam eder.
Haziran annelerinde ikizlere doğum yaptı bir arkadaş. Benden iki hafta öndeydi. 36 yı yani bitirdi yaptı. Birde onun kızı var 4 yaşında tecrübeli yani tek bebe gibi değilmiş yazmış. Emzirmeyi sordum tek tek emziriyorum dedi. Uykuyu sordum cevap bekliyorumBilgileri paylastigi icin sagol cnm grupteki en tecrubeli annesin artikPeki gece kac kere uyanyorsun yani uyku duzeni nasil olmali cnm?
O düzene girene kadar biz huni yi takmasakHer bebek aynı değil hanımlar, bide gece gündüz ayırımı yok ilk başta. Yani bazısı gece 2 3 ile uyanıp yetinirken, bazısı da yarım saat uykuyu uyuyup uyanırbenim oğlum mesela akşam 7 de uyuyordu en uzun uykusu saat 1 2 ye kadardı ondan sonra sabaha kadar yarım saate bir bir saate bir uyandırdı.
Çok şükür ama çoğu şey sonradan düzene giriyor bunu unutmayın
Cevabın için teşekkür ederim canım. Benimkine de biberonu çekip hemen mememi veriyorum tutuyor mememi. Ama istediği kadar gelmeyince istemiyor. Bazen de zor şer tutturuyorum uzun uzun emiyor ama o süreçte baya yoruluyorum. Çoğu zaman mememi hemen alıyor iki fırt yapıp geri ittiriyor galiba biberon kadar çok gelmeyince istemiyor. Ama o inatsa ben de inatMemeye alıştı ama çok emmiyor aciktiginda hemen ağlamasın diye veriyorum birde bazen uykuya geçişte emiyor. Biberonla mama veriyorum arada, geceleri sagdigim sütü biberonla veriyorum emmeye gücü olmayınca.cok korkmuştum biberobdan sonra emmez diye de ama korktuğum gibi olmadı çok şükür inşallah böyle devam eder.
Kizlar bende hic sislik yoktu bugun birden ayaklarim davul gbi oldu tansiyonumda normal acaba bu normalmidr birden mi siser
O düzene girene kadar biz huni yi takmasak
Rabbim o döngüyü en kısa sürede atlatmamızı nasip etsin inşallah ezanlar okunuyorInşallah uslu sakin bebekler olur ama olmazsa da dediğim gibi herşey geçiyor, hiç gecmicek, hiç bitmicek bir döngü içinde olduğunu düşünsende.
Evet gördüm ona niyetlendim sonra Silverina diye yerli üretim 150 liraya düşmüş onda karar kıldımKızlar gümüş göğüs ucu kapağı alıcak varsa silvernurse indirime girmiş ebebek ve jokerdebende aktüel ürün sayfası gibi oldum
Bende iki gündür şişmeye başladım tansiyonumda 12/8 13/9 aslinda cok yuksek degil ama genelde düşük olduğu için bana fazla geliyo bu tansiyon sarsiyo beni sicaklarda etkiliyodur diye düşünüyorumKizlar bende hic sislik yoktu bugun birden ayaklarim davul gbi oldu tansiyonumda normal acaba bu normalmidr birden mi siser
bende birden dün farkettim patates gibi olmuş ayaklarımKizlar bende hic sislik yoktu bugun birden ayaklarim davul gbi oldu tansiyonumda normal acaba bu normalmidr birden mi siser
ay dene bakalım o EDS lerden merak ediyorum olacakmı gerekirse bende almayı düşünüyorum memeye alıştırmak için ucuz bişey zatenCevabın için teşekkür ederim canım. Benimkine de biberonu çekip hemen mememi veriyorum tutuyor mememi. Ama istediği kadar gelmeyince istemiyor. Bazen de zor şer tutturuyorum uzun uzun emiyor ama o süreçte baya yoruluyorum. Çoğu zaman mememi hemen alıyor iki fırt yapıp geri ittiriyor galiba biberon kadar çok gelmeyince istemiyor. Ama o inatsa ben de inatbugün Allah'ın izniyle hastaneden çıkacağım. Enfeksiyonum dusmeye başlamış şükürler olsun kendimi daha iyi hissediyorum. Emzirmeye destek kablo gibi şeyler var ya memeyle veriyorlar ondan deneyeceğim
buda yerli üretimdi canım inşallah faydasını görürüz hepsi aynı gümüş sonuçtaEvet gördüm ona niyetlendim sonra Silverina diye yerli üretim 150 liraya düşmüş onda karar kıldımsilverina sipariş verdim. İnşallah işe yarar acısız ağrısız emzirme süreci yaşayirz
büyümüştür annesi merak etmeBu arada bende bugun kontrole geldim bir ayin sonundadoktorum ameliyattaymış onu bekliyorum umarim yine bir ay sonra görüşelim demez birde oglusumu cok merak ediyorum karnim pek buyumedi benim kilo almadimi diye bi korku var
Hayırlı haberler alasın canım benimBu arada bende bugun kontrole geldim bir ayin sonundadoktorum ameliyattaymış onu bekliyorum umarim yine bir ay sonra görüşelim demez birde oglusumu cok merak ediyorum karnim pek buyumedi benim kilo almadimi diye bi korku var
Bende sisme coktan var cnm ayaklarim sis bir beden buyudu sank. Bide el parmaklarim kocaman oldu yuzugumu cikardim kac aydir. Doktoruma soyledim tansyon normal, idrarda protein kacagi olmadikca bir sorun yok dedi bol bol su icip tuzu birkman lazim dedi bide fark ettim ki hava sicak olunca biraz fazla oluyor. Sen tedbir amacla doktoruna soyle canim onemli olan tansyon normal seyredmesi.Kizlar bende hic sislik yoktu bugun birden ayaklarim davul gbi oldu tansiyonumda normal acaba bu normalmidr birden mi siser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?