Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yok canım benim doktorumun tarzı böyle 😅 38 de ya da + larda alıyor normalde de. Beni geçirdiğim ameliyattan dolayı daha fazla bekletmek istemiyor ki zaten 38+3 de alacak. Ona göre kilosu gayet normal yani.
Anladim canim bencede bebisin kilosu gayet iyi cinsiyet neydi canim senin :-)

Ay bı gün arayla mi çok iyi 💕valla ben de doğru ölçumse bile inanmak istemiyorum 😅 inşallah sağlıkla yanımizda olsunlar da gerisi önemli değil 🥰
İnşallah canım onları koklamak için gün sayıyorum. Bu sefer transfer sonucu için 1 den 12 ye değilde tersten sayımdayım 12 den 1 e doğru çok şükür rabbime 🙏 🙏

Menopoza girmiş gibi yanıyorum. 🔥🔥🔥İçim de yanıyo sadece soğuk şeyler içesim var. Bebek kilo alıyo ama ben tartıda kilo veriyorum. Sizde de bulantı iştahsızlık var mı bi ben mi böyleyim
Yok yok tek değilsin bende varım. Karpuz, limonata, su ne varsa içip uyumak istiyorum. Kutup ayısı gibiyim soğuk ve uyku şuara en sevdiğim şeyler 😂😂😅😅az daha boğazım şişiyordu önüne geçtim. Bulantı da var bugün o da sanırım üşütme belirtisi kapı pencere açtırmadım geçti gibi. Dikkatli olun kızlar hasta olursak daha sıkıntı.

Ay benim doktorum 42 ye kdr sikinti yoksa bekletiyor :-) :-) gecen 4 kilo 780 gr bebek dogurtmus sezaryenle :-) :-) bi benimki seviyo sanirim iri bebek :-) :-)
Canım benim doktorum 39 dan sonra annenin bebeğe kattıgı bişey yok sadece normal doğum için beklenebilir ama onda da kakasını yapma gibi bi kaç risk saydı. Seni 40 a kadar bekletmem dedi bana. Evhamlılığımla doktorumu da biraz telaşlandırmıs olabilirim 😂 sende önceliğimiz normal doğum değil sağlıklı bebek almak dedi 🤷🏼‍♀️ 39 dedi doktor ama sormayı unuttum sizce 38+ lar 39 sayılıyor mu yoksa 39+ larda mı olur doğum?
inşallah o zamana kadar kendi sancılarım gelır de normal denerim 🙏🏻 Yoksa bekletmeyecek doktor

Menopoza girmiş gibi yanıyorum. 🔥🔥🔥İçim de yanıyo sadece soğuk şeyler içesim var. Bebek kilo alıyo ama ben tartıda kilo veriyorum. Sizde de bulantı iştahsızlık var mı bi ben mi böyleyim
Bende aynıyım yaa 🥵 dikkat etmeye calısıyorum ama son zamanlar hasta olmayayım diye. Bende 100 gram zayıflamısım ama oğlum 400 gram almıstı en son kontrolde

Canım benim doktorum 39 dan sonra annenin bebeğe kattıgı bişey yok sadece normal doğum için beklenebilir ama onda da kakasını yapma gibi bi kaç risk saydı. Seni 40 a kadar bekletmem dedi bana. Evhamlılığımla doktorumu da biraz telaşlandırmıs olabilirim 😂 sende önceliğimiz normal doğum değil sağlıklı bebek almak dedi 🤷🏼‍♀️ 39 dedi doktor ama sormayı unuttum sizce 38+ lar 39 sayılıyor mu yoksa 39+ larda mı olur doğum?
inşallah o zamana kadar kendi sancılarım gelır de normal denerim 🙏🏻 Yoksa bekletmeyecek doktor
39 u görürüz dediyse 38+ da alacaz demek istemiştir. 39 da alacam dediyse bitirmeni bekler. En hayırlı şekilde olsun inşallah gönlünden geçen olur 🙏

Insallah kolay bir doğum olur. Yürüyüş merdiven çıkma gibi şeyleri artır 😊

Aynen canim o yuzden ben 40 I gecirmeyi dsnmuyorum 40 a kdr geldi geldi :-) bece 39+ lari kastetmstr canim

40 a kadar bekletmem dediğine göre 39+dan bahsediyo bence. Yani 41 e girmeyeceksin anlaşılan. Ama inşallah o zamana bebiş kendi gelir de gerek kalmaz

40 a kadar bekletmem dediğine göre 39+dan bahsediyo bence. Yani 41 e girmeyeceksin anlaşılan. Ama inşallah o zamana bebiş kendi gelir de gerek kalmaz
Aynen canim o yuzden ben 40 I gecirmeyi dsnmuyorum 40 a kdr geldi geldi :-) bece 39+ lari kastetmstr canim
İnşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelir 🥰🙏🏻 Pazartesi kontrolum var sorucam bakalım ne diyecek. Günlük yürüyüş yapıyorum düzensiz sekilde kasılmalar da devam ediyor gerisi takdiri ilahi hayırla kavusalım hepimiz inşallah

Back