Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sağolasın kuzum sen memeye alistirdin mi
Memeye alıştı ama çok emmiyor aciktiginda hemen ağlamasın diye veriyorum birde bazen uykuya geçişte emiyor. Biberonla mama veriyorum arada, geceleri sagdigim sütü biberonla veriyorum emmeye gücü olmayınca.cok korkmuştum biberobdan sonra emmez diye de ama korktuğum gibi olmadı çok şükür inşallah böyle devam eder.

Memeye alıştı ama çok emmiyor aciktiginda hemen ağlamasın diye veriyorum birde bazen uykuya geçişte emiyor. Biberonla mama veriyorum arada, geceleri sagdigim sütü biberonla veriyorum emmeye gücü olmayınca.cok korkmuştum biberobdan sonra emmez diye de ama korktuğum gibi olmadı çok şükür inşallah böyle devam eder.
Bilgileri paylastigi icin sagol cnm grupteki en tecrubeli annesin artik 🤗 Peki gece kac kere uyanyorsun yani uyku duzeni nasil olmali cnm?

Bilgileri paylastigi icin sagol cnm grupteki en tecrubeli annesin artik 🤗 Peki gece kac kere uyanyorsun yani uyku duzeni nasil olmali cnm?
Haziran annelerinde ikizlere doğum yaptı bir arkadaş. Benden iki hafta öndeydi. 36 yı yani bitirdi yaptı. Birde onun kızı var 4 yaşında tecrübeli yani tek bebe gibi değilmiş yazmış. Emzirmeyi sordum tek tek emziriyorum dedi. Uykuyu sordum cevap bekliyorum 😂😂😂

Her bebek aynı değil hanımlar, bide gece gündüz ayırımı yok ilk başta. Yani bazısı gece 2 3 ile uyanıp yetinirken, bazısı da yarım saat uykuyu uyuyup uyanır 🤷‍♀️ benim oğlum mesela akşam 7 de uyuyordu en uzun uykusu saat 1 2 ye kadardı ondan sonra sabaha kadar yarım saate bir bir saate bir uyandırdı.
Çok şükür ama çoğu şey sonradan düzene giriyor bunu unutmayın 😇😅

Her bebek aynı değil hanımlar, bide gece gündüz ayırımı yok ilk başta. Yani bazısı gece 2 3 ile uyanıp yetinirken, bazısı da yarım saat uykuyu uyuyup uyanır 🤷‍♀️ benim oğlum mesela akşam 7 de uyuyordu en uzun uykusu saat 1 2 ye kadardı ondan sonra sabaha kadar yarım saate bir bir saate bir uyandırdı.
Çok şükür ama çoğu şey sonradan düzene giriyor bunu unutmayın 😇😅
O düzene girene kadar biz huni yi takmasak 😂😂😂😂😂

Cevabın için teşekkür ederim canım. Benimkine de biberonu çekip hemen mememi veriyorum tutuyor mememi. Ama istediği kadar gelmeyince istemiyor. Bazen de zor şer tutturuyorum uzun uzun emiyor ama o süreçte baya yoruluyorum. Çoğu zaman mememi hemen alıyor iki fırt yapıp geri ittiriyor galiba biberon kadar çok gelmeyince istemiyor. Ama o inatsa ben de inat 🤣 bugün Allah'ın izniyle hastaneden çıkacağım. Enfeksiyonum dusmeye başlamış şükürler olsun kendimi daha iyi hissediyorum. Emzirmeye destek kablo gibi şeyler var ya memeyle veriyorlar ondan deneyeceğim

Kizlar bende hic sislik yoktu bugun birden ayaklarim davul gbi oldu tansiyonumda normal acaba bu normalmidr birden mi siser

Bende de hiç olmadı bu zamana kadar, ayaklarımın üst tarafı şişti ve dokununca ağrı oluyor. Sıcaktan olabiliyor. Genelde benim de tansiyonum düşük..

Kızlar gümüş göğüs ucu kapağı alıcak varsa silvernurse indirime girmiş ebebek ve jokerde 😂 bende aktüel ürün sayfası gibi oldum😅
Evet gördüm ona niyetlendim sonra Silverina diye yerli üretim 150 liraya düşmüş onda karar kıldım😊 silverina sipariş verdim. İnşallah işe yarar acısız ağrısız emzirme süreci yaşayirz

Kizlar bende hic sislik yoktu bugun birden ayaklarim davul gbi oldu tansiyonumda normal acaba bu normalmidr birden mi siser
Bende iki gündür şişmeye başladım tansiyonumda 12/8 13/9 aslinda cok yuksek degil ama genelde düşük olduğu için bana fazla geliyo bu tansiyon sarsiyo beni sicaklarda etkiliyodur diye düşünüyorum

Cevabın için teşekkür ederim canım. Benimkine de biberonu çekip hemen mememi veriyorum tutuyor mememi. Ama istediği kadar gelmeyince istemiyor. Bazen de zor şer tutturuyorum uzun uzun emiyor ama o süreçte baya yoruluyorum. Çoğu zaman mememi hemen alıyor iki fırt yapıp geri ittiriyor galiba biberon kadar çok gelmeyince istemiyor. Ama o inatsa ben de inat 🤣 bugün Allah'ın izniyle hastaneden çıkacağım. Enfeksiyonum dusmeye başlamış şükürler olsun kendimi daha iyi hissediyorum. Emzirmeye destek kablo gibi şeyler var ya memeyle veriyorlar ondan deneyeceğim
ay dene bakalım o EDS lerden merak ediyorum olacakmı gerekirse bende almayı düşünüyorum memeye alıştırmak için ucuz bişey zaten

Evet gördüm ona niyetlendim sonra Silverina diye yerli üretim 150 liraya düşmüş onda karar kıldım😊 silverina sipariş verdim. İnşallah işe yarar acısız ağrısız emzirme süreci yaşayirz
buda yerli üretimdi canım inşallah faydasını görürüz hepsi aynı gümüş sonuçta :dua:

Bu arada bende bugun kontrole geldim bir ayin sonunda 😂 doktorum ameliyattaymış onu bekliyorum umarim yine bir ay sonra görüşelim demez 😂😂 birde oglusumu cok merak ediyorum karnim pek buyumedi benim kilo almadimi diye bi korku var
Hayırlı haberler alasın canım benim 💞

Bende sisme coktan var cnm ayaklarim sis bir beden buyudu sank. Bide el parmaklarim kocaman oldu yuzugumu cikardim kac aydir. Doktoruma soyledim tansyon normal, idrarda protein kacagi olmadikca bir sorun yok dedi bol bol su icip tuzu birkman lazim dedi bide fark ettim ki hava sicak olunca biraz fazla oluyor. Sen tedbir amacla doktoruna soyle canim onemli olan tansyon normal seyredmesi.

Back