Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım ben şunu anladım ikizlerde 40. Haftada da doğar. Anne sağlıklı beslenir, kendini yormazsa ve bebeklerde gelişim geriliği oluşmamışsa ki çift yumurta ikizlerin de bu durum daha az rastlanıyor. Rahim taşıdıktan sonra gittiği yere kadar gidiyor. Benim doktorda aslında 38 i de çıkarır gibisin ama fazla zorlamaya gerek yok dedi. İki bebek sen hırpalanmış olacaksın dedi. Bakalım hayırlısı ile günümüz gelsede gitsek çok merak ediyorum 💞
Yani fazla zorlamana gerek yok cnm bebislerin de yeri daraliyor 37-38 gayet iyi sukurler olsun

Nesir Nesir cok gecmis olsun cnm bak buda bir tecrube bizim icin. Sutun gelmesine de sevindim bundan sonra kuzucuk emer de sorun cikmaz insallah surekli savmayi ihmal etme ben manuel aldim yorumlae iyidi ama kullanmadan bilemeyiz.
Bende kontrolden geldim nstye girdim sanci yok acilma da yok. Bebisler 2350gr 2200gr olmuslar bugun 32+5 gunum yani bizim tomposler tabii onde gidiyor doktorum masallah dedi.
Haftaya carsamba hem kontrol hem ciger igne yapcam dedi ve bir gun hastanede yatmami istedi doktorum. Bu ignenin yan etkisinden mi acaba yatirmak istiyor? Bir gun yatarsin dedi bende karsi cikmadim kizlar. Bide doktorum bana genel anestezi uygulacam diyor dogumda cunku ikiz bebek birini dogurduktan sonra digeri pozisyon degistirip zorlanabilir vucudun tamamen gevsek olmasini istiyormus tekil gebelikte spinal yapiyormus ama benimki genel olcak ona gore kendini hazirla dedi ona da tamam dedim hedef 37.hafta iste boyle kizlar. Her doktorun uygulamasi farkli tabii ☺
Maşallah bebislerine canim 😍 sağlıkla gelsinler hakkinda hayırlısı bende spinal istiyorum umarim doktorum kabul eder

Canım ben şunu anladım ikizlerde 40. Haftada da doğar. Anne sağlıklı beslenir, kendini yormazsa ve bebeklerde gelişim geriliği oluşmamışsa ki çift yumurta ikizlerin de bu durum daha az rastlanıyor. Rahim taşıdıktan sonra gittiği yere kadar gidiyor. Benim doktorda aslında 38 i de çıkarır gibisin ama fazla zorlamaya gerek yok dedi. İki bebek sen hırpalanmış olacaksın dedi. Bakalım hayırlısı ile günümüz gelsede gitsek çok merak ediyorum 💞
ben şimdiden yamulmaya başladım 31 bitti bugün :KK48: arada bana geliyolar ben doğurmaya gidiyom diye atarlanıyorum :KK43: evden çalışmasam hayatta çalışamazmışım onu anladım çünkü kaburgama baskı yapıyo sıpalar

Nesir Nesir cok gecmis olsun cnm bak buda bir tecrube bizim icin. Sutun gelmesine de sevindim bundan sonra kuzucuk emer de sorun cikmaz insallah surekli savmayi ihmal etme ben manuel aldim yorumlae iyidi ama kullanmadan bilemeyiz.
Bende kontrolden geldim nstye girdim sanci yok acilma da yok. Bebisler 2350gr 2200gr olmuslar bugun 32+5 gunum yani bizim tomposler tabii onde gidiyor doktorum masallah dedi.
Haftaya carsamba hem kontrol hem ciger igne yapcam dedi ve bir gun hastanede yatmami istedi doktorum. Bu ignenin yan etkisinden mi acaba yatirmak istiyor? Bir gun yatarsin dedi bende karsi cikmadim kizlar. Bide doktorum bana genel anestezi uygulacam diyor dogumda cunku ikiz bebek birini dogurduktan sonra digeri pozisyon degistirip zorlanabilir vucudun tamamen gevsek olmasini istiyormus tekil gebelikte spinal yapiyormus ama benimki genel olcak ona gore kendini hazirla dedi ona da tamam dedim hedef 37.hafta iste boyle kizlar. Her doktorun uygulamasi farkli tabii ☺
Evet kuzum buraya özellikle mastit oldugumu yazdim ki aynı hataya siz düşmeyin. Sütünüz damla gibi görünse de sağın. Benim gogsumden damla zor çıktı ben de sütüm yok sandım bebeği emzirdim sonra sağmadim ve kötü oldu. Şimdi lansinoh manuel süt sagma makinası aldım gayet güzel sağdı 👍 15 ml cikartabildim.
Canım senin adına çok sevindim tontişlerin rinşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelir yerim onları ya 🥰. Sezeryan sonrası ilk günler biraz zor geçiyor yürümek, kalkmak gibi şeyler. Ben dedim hep böyle olacak dikiş yerlerim hayat böyle mi geçecek . Ama.simdi yedinci günüm gayet rahat kalkıp yatıyorum daha rahatım. Kısa zamanda iyilesiliyormus gerçekten

ben şimdiden yamulmaya başladım 31 bitti bugün :KK48: arada bana geliyolar ben doğurmaya gidiyom diye atarlanıyorum :KK43: evden çalışmasam hayatta çalışamazmışım onu anladım çünkü kaburgama baskı yapıyo sıpalar
Bende formlara bakınca doğurma moduna gidiyorum annem bir süre girme diyor ama merak ediyorum doğuran oldu mu diye 😂 😂 bende canım 23 haftalıkken bırakmış oldum zor gidermiş yani zorlanırdım.

Benim tek ama bende sıcaktan cok zorlanıyorum yaa 😣

Bende formlara bakınca doğurma moduna gidiyorum annem bir süre girme diyor ama merak ediyorum doğuran oldu mu diye 😂 😂 bende canım 23 haftalıkken bırakmış oldum zor gidermiş yani zorlanırdım.
bende 23 te covid yüzünden idari izinle bıraktım. bırakmasam zorlanırmışım bayaaa. hatta izni aktarırım diye düşündüm ama evde yemek yaparken bile zorlaniyorum.

bende 23 te covid yüzünden idari izinle bıraktım. bırakmasam zorlanırmışım bayaaa. hatta izni aktarırım diye düşündüm ama evde yemek yaparken bile zorlaniyorum.
O zaman 30 a rahat giderim diyordum da yok canım iki bebekle. Giderdim gitmesine 34 te çıkan sıkıntılar 28 lerde başlardı 35 e kalmadan da doğururdum herhalde. Her şerde bir hayır vardır 🤷

Mastit oldum kızlar çok kötüyüm hastanede yatıyorum. Bir ara bebeğim baya emdi yavaş yavaş alistitriyorum. Ama emdikten sonra almadı çok uğraştım. Arada keyfi isteyince alıyor. Emince göğsümde süt birikmiş. Pompa alacağım. Çok kötüyüm alev ateş yanıyorum
Çok geçmiş olsun canim kitle kitle oluyor süt birikince.acil şifalar diliyorum

23 hafta çok iyi canım bilgisayar başında kaburgalarıma batıyolar sanki uzun süre oturursam :KK43: :emir_bebek:hayırlısıyla doğuraydık :KK48:

23 hafta çok iyi canım bilgisayar başında kaburgalarıma batıyolar sanki uzun süre oturursam :KK43: :emir_bebek:hayırlısıyla doğuraydık :KK48:
Aynen canim. 1,5 aydır canlı dersimiz var. Bir saat günde o bir şey etmiyor bende. İyide geldi. Çocukları görünce falan mutlu oluyorum.. Çok şükür benim sona az kaldı. Darısı sırasıyla hepinize inşallah 🙏

Aynen canim. 1,5 aydır canlı dersimiz var. Bir saat günde o bir şey etmiyor bende. İyide geldi. Çocukları görünce falan mutlu oluyorum.. Çok şükür benim sona az kaldı. Darısı sırasıyla hepinize inşallah 🙏
Hepiniz tek tek doğurun, arkanızdan ortalığı toplayıp grubun kapısını ben kapatıcam inşallah 😄 acele etmezlerse ağustosun 10unu görmemiz lazım.

kuzum ben eylülde başlamayı düşünüyorum tüp bebeğe
önden rapor çıkarmaya çalışayım diyorum
3 yıl tamamlamadık çıkmaz diye düşünüyorum
ama kimi diyorki hareketli sperm 5 milyondan az olmalı
kimi diyorki sayı :KK43:
iş yerinden sürekli izin alamam nereye nasıl ne evraklarla gidecem bilmiyorum
Evet 3 yıl evlilik şartı var onu belgeliyorsunuz iki başarısız aşılama ya da tüp bebek denemesi de şart bildiğim.

Masallah prenseslere. Ben de 32 de oldum ciğer geliştirici ama yatış falan olmadı hatta ikinci dozu kendi ilçemde acilde vuruldum.

kuzum ben eylülde başlamayı düşünüyorum tüp bebeğe
önden rapor çıkarmaya çalışayım diyorum
3 yıl tamamlamadık çıkmaz diye düşünüyorum
ama kimi diyorki hareketli sperm 5 milyondan az olmalı
kimi diyorki sayı :(
iş yerinden sürekli izin alamam nereye nasıl ne evraklarla gidecem bilmiyorum
Eger esinde sknti varsa 3 yillik evlilik onemli degil benim 1 asilamam vardi 2 yillik evliyim ama rapor cikti yine de istambuldaysan capa inferlite bolumune git

Back