• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Mastit için sıcak soğuk kompleks uygulama var canım. Bebek hemşiresini izlemiştim sende bir bak youtube dan. Çok iyi geliyormuş ama önce hangisini yapacağını aklımda tutmamışım. Çok sevindim sütünün gelmesine. Pompa benim ikizler olmasına rağmen Manuel aldım tekli lansinoh o aldım. Şimdilik hastaneden istersen verirler. İnşallah ağrısı sızısı gider.
Doktor ılık su ile masaj yap, göğsünü boşalt dedi. Ben de ılık suyla masaj yapıyorum şimdi. Bosalttikca rahatladım

kuzum ben eylülde başlamayı düşünüyorum tüp bebeğe
önden rapor çıkarmaya çalışayım diyorum
3 yıl tamamlamadık çıkmaz diye düşünüyorum
ama kimi diyorki hareketli sperm 5 milyondan az olmalı
kimi diyorki sayı :(
iş yerinden sürekli izin alamam nereye nasıl ne evraklarla gidecem bilmiyorum
Once bi doktorla görüş derim canim nasil bir tedavi uygulayacak sonucta doktorun karar verir belki de tup bebeklik bile değil durumun birde zaten özelde olursa tedavin başladığında da yetişir rapor

Nesir Nesir çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatırsın. Sütünün gelmiş olmasına da çok sevindim maşallah🧿
Kızlar size bir sorum olacak şimdi biberon, süt sağma makinesi ve sterilizatör aynı marka mı olmak zorunda. Mesela biri avent biri lansinoh olsa birbirine uymaz mı?

Nesir Nesir cok gecmis olsun cnm bak buda bir tecrube bizim icin. Sutun gelmesine de sevindim bundan sonra kuzucuk emer de sorun cikmaz insallah surekli savmayi ihmal etme ben manuel aldim yorumlae iyidi ama kullanmadan bilemeyiz.
Bende kontrolden geldim nstye girdim sanci yok acilma da yok. Bebisler 2350gr 2200gr olmuslar bugun 32+5 gunum yani bizim tomposler tabii onde gidiyor doktorum masallah dedi.
Haftaya carsamba hem kontrol hem ciger igne yapcam dedi ve bir gun hastanede yatmami istedi doktorum. Bu ignenin yan etkisinden mi acaba yatirmak istiyor? Bir gun yatarsin dedi bende karsi cikmadim kizlar. Bide doktorum bana genel anestezi uygulacam diyor dogumda cunku ikiz bebek birini dogurduktan sonra digeri pozisyon degistirip zorlanabilir vucudun tamamen gevsek olmasini istiyormus tekil gebelikte spinal yapiyormus ama benimki genel olcak ona gore kendini hazirla dedi ona da tamam dedim hedef 37.hafta iste boyle kizlar. Her doktorun uygulamasi farkli tabii ☺

emidaf000 emidaf000 canım ben de yaptırdım endişe ettirecek bir hateketsizlik ya da agrı değil ama bis sersemlik yapmıştı o kadar
bende sersemlik yok ama karnım sert. akşama göre biraz daha rahatım bebeklerde hareket ediyo. eşim veteriner oda kortizon hayvanlarda kasılmaları tetikler dedi. Allahtan saate 4 ü geçmiyo kasılmalar. dinleniyorum iyi geliyo.

bende sersemlik yok ama karnım sert. akşama göre biraz daha rahatım bebeklerde hareket ediyo. eşim veteriner oda kortizon hayvanlarda kasılmaları tetikler dedi. Allahtan saate 4 ü geçmiyo kasılmalar. dinleniyorum iyi geliyo.
Bende vurulmustum canım ama benim zaten kasılmalarım vardı iğnenin etkisi olmus mudur bilemiyorum. Benim 26. Haftadan beri kasılmalarım oluyordu 32 den sonra sıklıgı arttı ama şükür bu günleri gördük doktor 3-4 dakıkaya düşerse haberleşelim dedi.

Nesir Nesir cok gecmis olsun cnm bak buda bir tecrube bizim icin. Sutun gelmesine de sevindim bundan sonra kuzucuk emer de sorun cikmaz insallah surekli savmayi ihmal etme ben manuel aldim yorumlae iyidi ama kullanmadan bilemeyiz.
Bende kontrolden geldim nstye girdim sanci yok acilma da yok. Bebisler 2350gr 2200gr olmuslar bugun 32+5 gunum yani bizim tomposler tabii onde gidiyor doktorum masallah dedi.
Haftaya carsamba hem kontrol hem ciger igne yapcam dedi ve bir gun hastanede yatmami istedi doktorum. Bu ignenin yan etkisinden mi acaba yatirmak istiyor? Bir gun yatarsin dedi bende karsi cikmadim kizlar. Bide doktorum bana genel anestezi uygulacam diyor dogumda cunku ikiz bebek birini dogurduktan sonra digeri pozisyon degistirip zorlanabilir vucudun tamamen gevsek olmasini istiyormus tekil gebelikte spinal yapiyormus ama benimki genel olcak ona gore kendini hazirla dedi ona da tamam dedim hedef 37.hafta iste boyle kizlar. Her doktorun uygulamasi farkli tabii ☺
Göreceğine inan canım. 37 yi bitirip 38. Haftanın da ortasında inşallah doğmuş olacaklar. 38 e odaklanmıştım. Sizlerde hatırlarsınız zaten. 35+4 olduk çok şükür 🙏 kuzularına maşallah canım. Benim spinal olacak çok heyecanlıyım. Hayırlısı ile tekli rakamlara düşsem daha çabuk geçer gibi geliyor. 13 gün var heyecan, stres, merak, özlem ne ararsan var 🙃

Göreceğine inan canım. 37 yi bitirip 38. Haftanın da ortasında inşallah doğmuş olacaklar. 38 e odaklanmıştım. Sizlerde hatırlarsınız zaten. 35+4 olduk çok şükür 🙏 kuzularına maşallah canım. Benim spinal olacak çok heyecanlıyım. Hayırlısı ile tekli rakamlara düşsem daha çabuk geçer gibi geliyor. 13 gün var heyecan, stres, merak, özlem ne ararsan var 🙃
Valla canim sayili gun cobuk gecer 23 Haziran kac hafta kac gun oluyor? Doktorum hedef 37 dedi ama tabii duruma gore 38de yapabilir hayirlisi insallah. Yatmak oturmak zorlasyor artik 🤣 Spinal olcaksa iyi cnm ben acikcasi biraz rahatladim cunku birazda panik atak var bende o yuzden belki de genel benim icin iyi olcak bebisleri uyaninca gorcez artik insallah o gunleri artik daha cok bekliyorum.

Nesir Nesir çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatırsın. Sütünün gelmiş olmasına da çok sevindim maşallah🧿
Kızlar size bir sorum olacak şimdi biberon, süt sağma makinesi ve sterilizatör aynı marka mı olmak zorunda. Mesela biri avent biri lansinoh olsa birbirine uymaz mı?
sterilizatörün çok sorun olacağını sanmıyorum yinede yorumlarına bak bence ama biberon ve sağma makinesi uymaz büyük ihtimalle

yaa ben daha anestezi falan hiç sormadım bu gittiğimde 32 leri bitmiş olacak bizde artık konuşuruz sanırım :KK48:

Valla canim sayili gun cobuk gecer 23 Haziran kac hafta kac gun oluyor? Doktorum hedef 37 dedi ama tabii duruma gore 38de yapabilir hayirlisi insallah. Yatmak oturmak zorlasyor artik 🤣 Spinal olcaksa iyi cnm ben acikcasi biraz rahatladim cunku birazda panik atak var bende o yuzden belki de genel benim icin iyi olcak bebisleri uyaninca gorcez artik insallah o gunleri artik daha cok bekliyorum.
37+3 olmuş olacaklar canım inşallah heyecan yapıp önden gelmezlerse 😂 doktorlara güvenmek en güzeli canım ne dediyseler yapacağız. Benim 34. Hafta ortasında sıkıntılar başladı canım. Kilom aslında nedeni bir haftadır bel, kasık ağrım var. Minnoşlar yer daralır hissetmem dedim çok şükür daha bir hareket geldi. Demekki yer geniş daha zaten yırtılıyorum halen genişlemeye devam ediyor karnım. Doktorum son haftalar hareketli olursalar seni yorarlar demişti. Olsun razıyım böyle içim rahat ediyor.

Canım ben şunu anladım ikizlerde 40. Haftada da doğar. Anne sağlıklı beslenir, kendini yormazsa ve bebeklerde gelişim geriliği oluşmamışsa ki çift yumurta ikizlerin de bu durum daha az rastlanıyor. Rahim taşıdıktan sonra gittiği yere kadar gidiyor. Benim doktorda aslında 38 i de çıkarır gibisin ama fazla zorlamaya gerek yok dedi. İki bebek sen hırpalanmış olacaksın dedi. Bakalım hayırlısı ile günümüz gelsede gitsek çok merak ediyorum 💞

Back