• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

kızlar hepiniz doğum yapmak üzeresiniz Allah sağlıklı doğum nasip etsin
aranızda tüp bebek raporu çıkartan varmı
Canım benim ikinci tedavim araştırma hastanesinin Prof doktorunda olmuştu. Özel yerinde yaptırdım. Histereskopi ameliyatını araştırma da oldum orda bir sürü şey yazmıştı raporda. Benim böyle bir talebim olmadı aslında doktor kendi kendine yazmış. Kendi bizi bir yere yönlendirdi araştırma hastanesinde orda on dakika içinde yapıldı. Transfer oldum kağıt verdiler bize embriyo bilgi kağıdı. Orda eşimin sperm sayısı 4 mil görünüyordu. Ben olayı üçüncü tedavimde fark ettimki bende de olmayan şeyler yazılmış eşimin sayısı eksik görünüyor. Öyle rapor çıkmış. Üçüncü tedavimde biz söyledik merkeze. Kadının yumurta sorunu olacak erkeğin sperm sayısının 5 mil dan az olması gerekli dediler.

Canım benim ikinci tedavim araştırma hastanesinin Prof doktorunda olmuştu. Özel yerinde yaptırdım. Histereskopi ameliyatını araştırma da oldum orda bir sürü şey yazmıştı raporda. Benim böyle bir talebim olmadı aslında doktor kendi kendine yazmış. Kendi bizi bir yere yönlendirdi araştırma hastanesinde orda on dakika içinde yapıldı. Transfer oldum kağıt verdiler bize embriyo bilgi kağıdı. Orda eşimin sperm sayısı 4 mil görünüyordu. Ben olayı üçüncü tedavimde fark ettimki bende de olmayan şeyler yazılmış eşimin sayısı eksik görünüyor. Öyle rapor çıkmış. Üçüncü tedavimde biz söyledik merkeze. Kadının yumurta sorunu olacak erkeğin sperm sayısının 5 mil dan az olması gerekli dediler.
hımm anladım kuzum tşk ederim :(

malesef bende öyle durum yok.. yani aslında amh henüz yaptırmadım
fakat eşimin sayısı birazcık daha yüksek

kızlar hepiniz doğum yapmak üzeresiniz Allah sağlıklı doğum nasip etsin
aranızda tüp bebek raporu çıkartan varmı
Benim ikinci doktorum çok garipti. Ben ona ilaç olarak en iyisi neyse onu ver demiştim. Eşimde bende memuruz. Bunu söylediğim halde devletin karşıladığı birbiriyle uyumlu olmayan iki yumurta geliştirici yazmış. Maddi ve manevi olarak biz her şeye hazırız bizde kısıtlamaya gitmeyin dedim yine kendi bildiğini yaptı. İkinci tedavim 5 6 bin gibi bir şey tuttu. 2018 yazında

Benim ikinci doktorum çok garipti. Ben ona ilaç olarak en iyisi neyse onu ver demiştim. Eşimde bende memuruz. Bunu söylediğim halde devletin karşıladığı birbiriyle uyumlu olmayan iki yumurta geliştirici yazmış. Maddi ve manevi olarak biz her şeye hazırız bizde kısıtlamaya gitmeyin dedim yine kendi bildiğini yaptı. İkinci tedavim 5 6 bin gibi bir şey tuttu. 2018 yazında
ben özel hastanede tedavi görecem şehir dışına gidecem ve erkek faktörü cnm :( o yüzden rapor beni birazda olsa rahatlatır

hımm anladım kuzum tşk ederim :(

Bizde de yoktu ki kılıfa uydurmuş 🤷eşimin sayısı 9 mil benim temizdi her şey. Bizde rapor nasıl çıktı diye düşündük bayağı üçüncü tedavimde jeton düştü 😅

ne güzel.. keşke bizdede böyle bir mucize olsa :( :( pofff
Yok canım ya ben pişmanım iyiki başıma daha büyük bir şey çıkmadan ordaki tedavim negatif olmuş. Ben ön görüşme için gittim ertesi gün beni hemen ameliyata aldı. Nasıl böyle salakça hareket ettim bilmiyorum. Annemle gittik ameliyat olacağımı o an anladım eşim ailesinin yanında annem ağlıyor. Neyse şükür bir şey olmadı son merkezim mesala onun yaptıklarını yok sayıyor sende bir şey yokken neden sana bu kadar yüklenmiş demiştiler. Çünkü uzmanlığı kadın doğum, embriyo transferi için başka özel bir hastane ile anlaşmış orda yapıyordu. Meğer orasıda iflas ediyormuş ya embriyo orda don olsaydı. Onun için biraz yüksek olsun adam gibi yerde olsun. Bizde şehir dışından gittik canım iki tedavi için çok maddi olarak zarar gördük ama içim rahattı.

Yok canım ya ben pişmanım iyiki başıma daha büyük bir şey çıkmadan ordaki tedavim negatif olmuş. Ben ön görüşme için gittim ertesi gün beni hemen ameliyata aldı. Nasıl böyle salakça hareket ettim bilmiyorum. Annemle gittik ameliyat olacağımı o an anladım eşim ailesinin yanında annem ağlıyor. Neyse şükür bir şey olmadı son merkezim mesala onun yaptıklarını yok sayıyor sende bir şey yokken neden sana bu kadar yüklenmiş demiştiler. Çünkü uzmanlığı kadın doğum, embriyo transferi için başka özel bir hastane ile anlaşmış orda yapıyordu. Meğer orasıda iflas ediyormuş ya embriyo orda don olsaydı. Onun için biraz yüksek olsun adam gibi yerde olsun. Bizde şehir dışından gittik canım iki tedavi için çok maddi olarak zarar gördük ama içim rahattı.
Allah vicdanlı dıoktorlarla karşılaştırsın tek duam :(

ben özel hastanede tedavi görecem şehir dışına gidecem ve erkek faktörü cnm :KK43: o yüzden rapor beni birazda olsa rahatlatır
canım her özel hastanenin sgk anlaşması olmadığı için rapor alsanda işe yaramayabilir. Benim kliniğin hocası gazide prof ilaçları oradan giriş yapmıştı. Ona emin ol istersen önce boşuna uğraşma

İnşallah canım , 39 haftadan sonra Bizim doktor hurma ve hergün ilişki Tavsiye etti , haberin olsun . İnşallah sağsalim gelir yavrular 🙂
Ben 5 gundur yiyorum canim gunde 6 hurma yuruyusede basldim 3 cm de acikligim var ama daha ses yok oglusum gelme gelme dedim kusturdum minnosumu sanirim :-) :-)

hımm anladım kuzum tşk ederim :KK43:

Canım benim hipofiz yetmezliğim vardı bu hastalıktan dolayı normal yolla hamile kalmayacağımdan bana rapor vereceklerdi. Eşimin değerleri normaldi. Ama beş yil çalışıyor olma şartı tutmadı bizde daha 3 yıllık çalışandim

Back